Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar anlamadıgım şu akrabamıza eşimize dostumuza kazanıyorsak bu onlarında hakkı herkesin evinde net yok bu yapılanda yarısma herkes katılabilir bi sınır yok önemli olan hız ve şanssa bunu sonuna kadar kullanırım kimsede laf edemez sonucta fake hesap acıp insanların hakkını calmıyoruz reel kişilerin hesaplarından onlar icinde hediye kazanıyoruz ne demek sizden bize kalmıo ne kadar ayıp laflar bunlar kazanamayacak olduktan sonra biz olmasakta kazanamazsınız allahın işi bizle alakası yok şanssızlıgınızı bize yüklemeyin üçkagıt yapıp hak yemektense böyle yardımlasmak allah katındada sevap kiğmse kimseyi suclamasın adı üstünde yarısma şansı olan hızlı olan kazanır allahın izniyle bu kadar basit her kampanyada bu olay yazılıo takdir görecegimiz yerde laf yiyoruz hiç hoş degil

özgecim söylediklerine aynen katılıyorumancak şu da bir gerçekki 7 ceddine hediye kazandırmış biri olarak göze batmaman mümkün değil. Eleştiriye açık olman lazım. Fake hesaplar yerine eşe dosta kazandırmak tabiki daha mantıklı ancak onlarda senin çabaların sayesinde bedavadan ürün sahibi oluyor buda bir gerçek.7 ceddin kazanmışken birazda kk ya kazandır kuzum... :) hç kazanamyan arkdaşlarıda gayet ii anlıyorum..keşke bende bir tane kazansamda eş dost eksik kalsa...

iyide kk dakilerin kazanmasını istemesem sürekli tüyo vermem oyun hakkında dimisürekli 1 i secin die yazıorum ama neyse elestiriye acıgım zaten ama haklı elestiriye burda acık sözlü olmanın faturasını kesiosunuz saman altından su yürütenler baska forumda yazanlar daha neler var ama ben hiç birine bişi demem allah bilsin herkesi ben 7 ceddime kazandırmaya devam edicem burdaki desteklerime de annelutfen icinde bir cok k.şiye yardımım oldu burdan ama unutuldu sanırım

10.gün knor bilmece

GültenÖkdem
KombiciMevlüt
BirsenGürbüz
SermetDmrc
Saadet BuseAkan

ramazan eğlencesi

Ali Akdemir
Keriman Canan Ertuğrul
Semiha Dönmez
Emel Tiftik
Selda Gündüz
Melike Akgün
Fatma Özdem
Kadir Yeşil
Orhan Gültekin
Serap Akdemir

afiyetler olsun

1 Ağustos tarihinde açılışını yapacağımız sitemizde, şu anda bulunan sayfaya mail adresini bırakan herkes, koşulsuz şartsız, sadece 5 TL kargo ödeyerek hediye sahibi olacak.

Hediyeler takı ve aksesuar kategorisinde, orijinal ürünler içerisinden olacak ve hediyenizi siz seçeceksiniz. Herhangi bir alışveriş şartı da aranmayacaktır. Mail adreslerinizi bırakmak için son tarih 1 Ağustos'tur.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

takitrendi.com

1 Ağustos tarihinde açılacak sitede, şu anda bulunan sayfaya mail adresini bırakan herkes, koşulsuz şartsız, sadece 5 TL kargo ödeyerEk hediye sahibi olacak.

Hediyeler takı ve aksesuar kategorisinde, orijinal ürünler içerisinden olacak ve hediyenizi siz seçeceksiniz. Herhangi bir alışveriş şartı da aranmayacaktır. Mail adreslerinizi bırakmak için son tarih 1 Ağustos'tur.

takitrendi.com
başka bir forumdan aynen copy paste yaptım.ilgilenen olur belki buradan bir arkadaş 4 hesapla katılmış orada da aynı nicki kullanıyor ama burada paylaşmaya fırsatı olmamış.:44:

4 hesapmı fake hesaplar yani dmi

4 hesapmı fake hesaplar yani dmi

bilemiyorum 4 tane mail adresi bırakmış öyle yazmış foruma artık fake ya da gerçek beni aşar.

ben de ailemin hesaplarını kullanıyorum .çok fazla da kazanıyorum. özellikle çek ve arkadaş davetinden kazanıyorum ben. ama bir o kadar da dağıtıyorum. işyerime gelenleri arkadaşlarımla annemlere gelenler zaten direk onların oluyor eve gelenleri yine öyle dağıtıyorum. bir nevi Robin Hood gibiyim. zenginden alıp fakire dağıtıyorum.

Son düzenleme:

valla canım acık sözlü olmamak lazım bu forumda o kadar cok bencil insan gördümkü su forumda 2 senedir anlatamam ama kimseye bişi demem onlar kendilerini bilio cok elestiride aldılar aynen bende senin gibi düsünüyorm ve kullanıorum gecim zor akmasa damlar hesabı allahta yardım edio kazanıorum ama hırs kötü bişi kazanamayan laf atmaya baslıo nedense yaptıgımız yardımları görmezden gelip hemde ortalık fakeden gecilmio asıl onlara laf edilsin .... robin hoodluga allahın izniyle hem burda yardımlarım oldu gecen gün neredeyse 30 özel mes yanıtladım annelutfenle ilgili hicte gocunmam desteklerim ama herkes kendine batan yönü görüo nedenseeee

Son düzenleme:
Arkadaşlar yine ben:) Tekrar özür dileyerek konunuzu dağıtıyorum fakat rica etsem bu iki imza linkini sosyal paylaşım sitelerinde paylaşır mısınız... Çünkü tc kimlik numarası ile imza atılıyor ve imzalar HUKUKEN GERÇEK İMZA yerine geçiyor...

Yaşam Hakkına Saygı - HEDEF: 5.199.000 İMZA! VE Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur

Bana kızmayacağınızı umuyorum çünkü bu tür konularda paylaştıkça güçleniyoruz biliyorsunuz...

verdiğin tüyolar paylaştığın kampanyalar için kendi adıma ben seni unutmadım. ancak şuda var. nasıl zyaretçilere kızıyoruz hazıra konuyorlar. üye olup bir paylaşımda bulunmuyorlar diye...hesaplar real olsada kazandırdıklarınında ziyaretçiden farkı yok..3 olur 5 olur amenna ama fazlası kim olsa gözüne batar...bu topic 6000 sayfa oldu.. mesaj sayn 2000 küsür...emeğin çok ama önceki söylediklerimde ayrı bir gerçek...benim için problem yok...dedim ya eleştiriye açık olman lazım... saman altında su ytürütenlerinde hakkını cenabı hak zaten sorar...herkes kenidnin sorgulasın. sen vicdanen rahatsa kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin...sana misilleme olsun diye yazmıyorum ...sadece bunlar benim fikrim.. hak verdiğim yanlarında var, hak vermediğim yanlarında. ama dedim ya benim için bir probem yok...kimse babanın oğlu değil sonuçta... :) :)

yok artıkkk hediye kazandırdıgım akrabalarımı ziyaqretcilerle asıl bir tutarsın onların bencilligiyle nasıl bagdastırırsın hazıra konan kim onlar bana reelde yardımcı olur ben onlara sanalda hediye kazandırırım bu bu kadar basşit eleştiriye hala acıgım AMA HAKLI ELEŞTİRİYE evet acık sözlü olunca göze batıo millet saman altından 7 ceddine diil 7 mahalleye kazanıo ama hepsi kendi adına onlar göze batmaz batamaz cünkü gizli kapaklı

benciilik açısından değil, teknik olarak gerçekten ziyaretçilerden farklı yok. buraya üye değiller bir paylaşımda bulunmuyorlar ama burdaki paylaşımlşardan faydalanabiliyorlar...ama senin bu söylediğin de doğru...onlar reel de sen sanlada yardımlaşabilirsiniz...bunun önüne geçilmez...kimse bu kampanyayı ben paylaştım kkdan başka kimse kullanmasında diyemez. :):) dedim ya sen vicdanen rahatsan kazandırmaya devam et...ben ne seni nede karşındakileri savunuyorum..tepkiler normal diyorum sadece...

ve kızlar
avondan kremi gelmeyen varmı.....varsa söylesin yoksa bugün artık şansızlığımı kabul edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…