cnm annelütfen olayında 2 hafta önce ben de savunuyordum onları aynısını bana yaptılar inan şok oldum ama anlamadan dinlemeden linç girşimi yapmaları affedilmez.annelütfende eminim onlarca mail adresi vardır 4 mail almışım diye suçlamaları !..sonuçta buradaki en önemli fark parasını ödeyeceğim bir ürün alacağım ki acabam var bu konu hakkında diğer detaylaarı önceki sayfalarda yazdığımı gördün
Ayrıca başka bir forumda yazdığım mesajı ı buraya taşımaları ve açıklamaları çok çirkin+ güvenilmez kınıyorum
Konuya 2 msj yazmıştım özellikle maksatlı olarak son yazdığımı açıklıyorlar
bak sen ya..şok oldum yazdıklarına seni tanımasam da severim nick olarak olumlu duygular beslerim ama beni tanımadan nasıl yargılıyorsun.. o yorumu yazan benim ve bugün bütün gün dışarıdaydım ancak geldim ..gerçekten üzüldüm önyargılı yorumuna +insanları yönlendirmene arkadaşım
EK DÜZENLEME
eK olarak yukarıdaki yorumları sonraki mesajlarını okumadan yazmıştım kendimi direkt açıkladım yazdıklarımı kırıldığımı belirtiyordum ama artık seni kınıyorum aynı zamanda bilinçli devam eden yorumlarınla beni suçlamakta devam etmişsin kimseden gizli saklım yok .
O forumdaki ilk mesajımda wzone gibi olmasın diye siteye güvenemediğimi belirtmiştim onu neden yazmadın? oradaki arkadaşın bana cevabına karşılık üye oldum 4 üyelik aldım dedim bir kenarda bulunsun benim tam güvenemediğimi sizine neden paylaşayım?
4 mail adresi olmak suç mu ? şok oldum dinime küfreden müslüman olsa seni de biliyoruz ! çoğu kişi akrabalarının ismini kullanıyor hatta komşularının isimlerini kullananı dün okudum yuh demiştim :)
Şirket yetkilisi bana o forumda özel msj göndermiş kötü bir şey yapsaydım bu mesajı göndermezdi sizinle özel mesajımı paylaşmak elzem oldu bende teşekkürler bilgilerinize diye yanıt yazdım biraz önce .
Onu paylaşıyorum ;
Merhabalar,
Site trafiğinde bu forumdan gelen ziyaretçi arttığında farkettik bir paylaşım olduğunu, ayrıca z,,,,,,,,, adlı kullanıcıya teşekkür ediyoruz.
Yazılan yorumlara açıklama getirmEk istedik.
- 5-10 TL lik değil, orijinal ve gümüş takı, aksesuarlar olacaktır hediye kategorisinde ve hediyeyi sizler seçeceksiniz.
- Mail adresini bırakMak dışında hiçbir şekilde Facebook sayfası beğenmek, paylaşımda bulunmak gibi bir koşul aranmayacaktır.
- Sipariş verme, alışveriş yapmak gibi bir şart olmayacak, sadece 5 TL kargo ücreti ödenecektir.
- 1 Ağustos tarihi itibariyle mail adresini bırakan herkes hediye seçimini yapabilecektir.
İlginiz için teşekkürler. Detaylı bilgi ve sorularınız için:
bilgi@takitrendi.com
ben formu doldurmadım. aradım adrese istedim paketi. 20 gün içinde gelir dediler canım
arkadaşlar omodan deterjan seti alan varmı ne kadar sürede geliyor bide setin içinde ne cıkıyor numune gibi gelmesinde yoksa puanım boşa gitmiş olacak
bide fikrimühimden paketi gelen oldumu???
1965'ten beri özgün çanta ve ayakkabı tasarımları ile modayı takip edenlerin tutkusu haline gelen Marcatelli'den üyelerimize özel kampanyamız başlıyor.
20 Ağustos'a kadar sürecek olan kampanyamızda katılmak için tek yapmanız gereken https://www.facebook.com/MarcatelliShoes adresindeki Marcatelli Facebook sayfasını beğenmek ve beğeniyi yaptığınız profil linkinizi marcatelli@hergunkampanya.com adresine göndermek.
21 Ağustos'ta yapacağımız çekiliş ile 4 üyemiz yukarıda resimde gördüğünüz çantaların sahibi olacak.
Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Bene-Aktivite Başlıyor!
"Dünyaca ünlü Marvel Comics' in 2012 yılı içerisinde Benefit Cosmetics için yaratmış olduğu çizgi romanın adı nedir?"
sorusuna facebooktr@benefitcosmetics.com adresine ad - soyad bilgileri ile birlikte doğru yanıtı gönderen 3 şanslı isim muhteşem Bene-Süprizin sahibi oluyor.
Eki Görüntüle 475030 Eki Görüntüle 475030
protexden ben kazanamadım =(
, eşim kazandı =)
kızlar benefite ne yazdınız?:44:
benefitenin tam adresini verir misin
arkadaşlar omodan deterjan seti alan varmı ne kadar sürede geliyor bide setin içinde ne cıkıyor numune gibi gelmesinde yoksa puanım boşa gitmiş olacak
bide fikrimühimden paketi gelen oldumu???
hangi kampanyadan bahsediyorsunuz bana bu paket gelcek
Baby&Me Yenidoğan Bir Fikir Kampanyası
bunu nerden kazandınız?:44:
hangi kampanyadan bahsediyorsunuz bana bu paket gelcek
Baby&Me Yenidoğan Bir Fikir Kampanyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?