Ülker Ducros Baharatları ile İftarda Beraberiz yarışması başlıyor. Tüm sevdiklerinizle birlikteyken iftar sofranızın bir fotoğrafını çekip uygulamaya yükleyin, en beğenilen sofralar arasına girin, Ülker Ducros baharatlarını kazanma şansı yakalayın
Facebook'ta Ülker Ducros İftarda Beraberiz | Facebook
Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Bene-Aktivite Başlıyor!
"Dünyaca ünlü Marvel Comics' in 2012 yılı içerisinde Benefit Cosmetics için yaratmış olduğu çizgi romanın adı nedir?"
sorusuna facebooktr@benefitcosmetics.com adresine ad - soyad bilgileri ile birlikte doğru yanıtı gönderen 3 şanslı isim muhteşem Bene-Süprizin sahibi oluyor.
Eki Görüntüle 475030 Eki Görüntüle 475030
neyse buldum galiba teşekkürler paylşım için
renaz alışveriş yaptın mı burdan nasıl?
Çok komik Robin Hood'un komşuları kendileri mail adresi alıp ..kurtar bizi Robin diye msj çekiyor sanırım :) onlarca mail adresinin kaynağı eminimki Robine Bacı değildir :)
cnm ben bu formu 3 ay önce doldurdum ama hayla haber yok.bir bilgin varmı senn
Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Bene-Aktivite Başlıyor!
"Dünyaca ünlü Marvel Comics' in 2012 yılı içerisinde Benefit Cosmetics için yaratmış olduğu çizgi romanın adı nedir?"
sorusuna facebooktr@benefitcosmetics.com adresine ad - soyad bilgileri ile birlikte doğru yanıtı gönderen 3 şanslı isim muhteşem Bene-Süprizin sahibi oluyor.
Eki Görüntüle 475030 Eki Görüntüle 475030
kızlar sofra fotoğraflı yarışmalar hangileriydi....... Pepsi , finish. Selva, ülker ducros. Hatırladıklarım bunlar başka varmııydııı
bnde anneme kazandım ama ıkımızın adresı aynı oldugu ıcın 1ı gelecek sadeceprotexten haftasonu kazanmak daha kolaymış
Tüm sülalemin adına kazandım farklı adreslerle
kızlar işbakası facebookta kampanya varmış bilginiz olsun
https://www.facebook.com/anindabank...mvuisk22ızb2cmhvpggg7mrdxuvpp&expires_in=6073
detaylar burda
türkiye iş bankası | kampanyalar | güncel kampanyalar
5 kişiye 40 inçlik samsung 3d smart tv
sony playstation vita wi-fi oyun konsolu ödüller kızlar.
Işbankası internet bankacılığına giriş yapıp 12 haneli alfanumerik no ile giriş yapılıyo bilginiz olsun
iyide kk dakilerin kazanmasını istemesem sürekli tüyo vermem oyun hakkında dimi:dsürekli 1 i secin die yazıorum ama neyse elestiriye acıgım zaten ama haklı elestiriye burda acık sözlü olmanın faturasını kesiosunuz saman altından su yürütenler baska forumda yazanlar daha neler var ama ben hiç birine bişi demem allah bilsin herkesi ben 7 ceddime kazandırmaya devam edicem burdaki desteklerime de annelutfen icinde bir cok k.şiye yardımım oldu burdan ama unutuldu sanırım:d
canım seninde hak verilir yanların var ancak özgenin topicteki emeğini görmezden gelmek doğru olmaz...anne lütfendeki yardımı o kadar özel mesaja cevap atması kolay birşey değil. paylaşımcı bir arkadaş sonuç olarak ..tabi robin hood olayını bende pek doğru bulmuyorum. yani mantığıma sığmıyor açıkçası...
herkese günaydın...
güzel bir hafta olmasını dilerim....
benefite cevap ne yazdınız.bulanlar neden burada da parlaşabilirlermi cevabı...
canım seninde hak verilir yanların var ancak özgenin topicteki emeğini görmezden gelmek doğru olmaz...anne lütfendeki yardımı o kadar özel mesaja cevap atması kolay birşey değil. paylaşımcı bir arkadaş sonuç olarak ..tabi robin hood olayını bende pek doğru bulmuyorum. yani mantığıma sığmıyor açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?