Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sahur,iftar arası... Paylaşmanın tam sırası

Sabır, cömertlik, yardımlaşma ayı ramazan geldi. Hepinizin ramazanı mübarek olsun. Allah (c.c.) yaptığınız hayırları kabul etsin.

Bu mübarek ayda siz de bir ihtiyaç sahibine iftar vermek isterseniz cep telefonunuzdan iftar yazıp 5777'ye sms göndererek 5TL'ye bir kişinin iftar yapmasına vesile olabilirsiniz

Sahur,iftar arası... Paylaşmanın tam sırası

Sabır, cömertlik, yardımlaşma ayı ramazan geldi. Hepinizin ramazanı mübarek olsun. Allah (c.c.) yaptığınız hayırları kabul etsin.

Bu mübarek ayda siz de bir ihtiyaç sahibine iftar vermek isterseniz cep telefonunuzdan iftar yazıp 5777'ye sms göndererek 5TL'ye bir kişinin iftar yapmasına vesile olabilirsiniz

Son düzenleme:
Benefit Cosmetics Turkey
Yeni Bene-Aktivite Başlıyor!

"Dünyaca ünlü Marvel Comics' in 2012 yılı içerisinde Benefit Cosmetics için yaratmış olduğu çizgi romanın adı nedir?"

sorusuna facebooktr@benefitcosmetics.com adresine ad - soyad bilgileri ile birlikte doğru yanıtı gönderen 3 şanslı isim muhteşem Bene-Süprizin sahibi oluyor.

Firmalar şimdi de sofranızın resmini gönderin kazanın gibi kampanyalara takmışlar.Çok saçma geliyor bana

Son düzenleme:
renaz alışveriş yaptın mı burdan nasıl?

cnım calve turkuaz ve kargo olanlar güvenli diğerlerine katılmadım. ancak başka forumlarda katılan ların hepsi olumlu yorum yapmış. alışveriş sitesinede bakmadım hiç. ben zaten alt limitli indirimlerden hoşlanmıyoprum

Çok komik Robin Hood'un komşuları kendileri mail adresi alıp ..kurtar bizi Robin diye msj çekiyor sanırım :) onlarca mail adresinin kaynağı eminimki Robine Bacı değildir :)

canım seninde hak verilir yanların var ancak özgenin topicteki emeğini görmezden gelmek doğru olmaz...anne lütfendeki yardımı o kadar özel mesaja cevap atması kolay birşey değil. paylaşımcı bir arkadaş sonuç olarak ..tabi robin hood olayını bende pek doğru bulmuyorum. yani mantığıma sığmıyor açıkçası...

kızlar buna ne yazdınız sizler?:44:
yardımcı olur musunuz

kızlar sofra fotoğraflı yarışmalar hangileriydi....... Pepsi , finish. Selva, ülker ducros. Hatırladıklarım bunlar başka varmııydııı

protexten haftasonu kazanmak daha kolaymış
Tüm sülalemin adına kazandım farklı adreslerle
bnde anneme kazandım ama ıkımızın adresı aynı oldugu ıcın 1ı gelecek sadece

kızlar sureklı aynı konular sureklı aynı tartsmalar
kım ne kadar kazanır bu kımseyı ılgılendırmez
herkesın sansı ayrıdır
ben gunlerce gırdım protexe sıstem acılmadı bıle
ama ertesı gunu 2 defa kazandım
aynı seyı cılıt bang de yaptılar bana
neymıs efendım her yarsmasında kazanıyormusum neden ?
Cılıt babamın oglu yha

cnm annelütfen olayında 2 hafta önce ben de savunuyordum onları aynısını bana yaptılar inan şok oldum ama anlamadan dinlemeden linç girşimi yapmaları affedilmez.annelütfende eminim onlarca mail adresi vardır 4 mail almışım diye suçlamaları !..sonuçta buradaki en önemli fark parasını ödeyeceğim bir ürün alacağım ki acabam var bu konu hakkında diğer detaylaarı önceki sayfalarda yazdığımı gördün
Ayrıca başka bir forumda yazdığım mesajı ı buraya taşımaları ve açıklamaları çok çirkin+ güvenilmez kınıyorum
Konuya 2 msj yazmıştım özellikle maksatlı olarak son yazdığımı açıklıyorlar

Son düzenleme:
herkese günaydın...
güzel bir hafta olmasını dilerim....

benefite cevap ne yazdınız.bulanlar neden burada da parlaşabilirlermi cevabı...

herkese günaydın...
güzel bir hafta olmasını dilerim....

benefite cevap ne yazdınız.bulanlar neden burada da parlaşabilirlermi cevabı...

günaydın
.şimdi araştırdım ,ama emin değilim yine de ''casus kız'' olarak yazıp yolladım..

tesekkür ederim bennuarda neden bana yüklendi onuda anlamadım ne şikayeti ne dedikte sikayet edio neyse allaha havale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…