Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bak sen ya..şok oldum yazdıklarına seni tanımasam da severim nick olarak olumlu duygular beslerim ama beni tanımadan nasıl yargılıyorsun.. o yorumu yazan benim ve bugün bütün gün dışarıdaydım ancak geldim ..gerçekten üzüldüm önyargılı yorumuna +insanları yönlendirmene arkadaşım

EK DÜZENLEME
eK olarak yukarıdaki yorumları sonraki mesajlarını okumadan yazmıştım kendimi direkt açıkladım yazdıklarımı kırıldığımı belirtiyordum ama artık seni kınıyorum aynı zamanda bilinçli devam eden yorumlarınla beni suçlamakta devam etmişsin kimseden gizli saklım yok .

O forumdaki ilk mesajımda wzone gibi olmasın diye siteye güvenemediğimi belirtmiştim onu neden yazmadın? oradaki arkadaşın bana cevabına karşılık üye oldum 4 üyelik aldım dedim bir kenarda bulunsun benim tam güvenemediğimi sizine neden paylaşayım?

4 mail adresi olmak suç mu ? şok oldum dinime küfreden müslüman olsa seni de biliyoruz ! çoğu kişi akrabalarının ismini kullanıyor hatta komşularının isimlerini kullananı dün okudum yuh demiştim :)

Şirket yetkilisi bana o forumda özel msj göndermiş kötü bir şey yapsaydım bu mesajı göndermezdi sizinle özel mesajımı paylaşmak elzem oldu bende teşekkürler bilgilerinize diye yanıt yazdım biraz önce .
Onu paylaşıyorum ;

Merhabalar,

Site trafiğinde bu forumdan gelen ziyaretçi arttığında farkettik bir paylaşım olduğunu, ayrıca z,,,,,,,,, adlı kullanıcıya teşekkür ediyoruz.

Yazılan yorumlara açıklama getirmEk istedik.

- 5-10 TL lik değil, orijinal ve gümüş takı, aksesuarlar olacaktır hediye kategorisinde ve hediyeyi sizler seçeceksiniz.
- Mail adresini bırakMak dışında hiçbir şekilde Facebook sayfası beğenmek, paylaşımda bulunmak gibi bir koşul aranmayacaktır.
- Sipariş verme, alışveriş yapmak gibi bir şart olmayacak, sadece 5 TL kargo ücreti ödenecektir.
- 1 Ağustos tarihi itibariyle mail adresini bırakan herkes hediye seçimini yapabilecektir.

İlginiz için teşekkürler. Detaylı bilgi ve sorularınız için:

bilgi@takitrendi.com

Son düzenleme:
bence yarın düne geri dönücez son 5 sayfa silnicek yine

şikayet edeceğim zaten carrefouly ve ozgeozge nickleri anlamadım maksatları ne_
1 Tam güvenemediğim bir siteyi neden paylaşayım ?
2- 4 mail adresi ile üye oldğum için kınandığım site bana özel mesajla detaylı bilgi veriyor teşekkür mesajıma Rica ederiz, hediyenizi güle güle kullanmanızı dileriz diyor
Neden suçlandığımı anlamıyorum inan

Son düzenleme:

canım valla ben ne seni ne diğer arkadaşı onaylıyorum.sadece geçendede böle bi tartışma yaşandı kk ya girmedik bi geldik 6-7 sayfa silinmiş sondan sadece onu söledim

renaz alışveriş yaptın mı burdan nasıl?

Merhaba arkadaşlar 1 aydan fazla kampanyalara doğru dürüst katılmıyorum.Rehavet var üzerimde.Avon kremi,komili zeytinyağı,arko traş kolonyaları,biskrem,evy baby,ariel deterjan,knor seti ürünlerim geldi..Sürpriz olmazsa şu an bişey beklemiyorum..Bol bereketli günler.Eki Görüntüle 475011

Son düzenleme:

Çok komik Robin Hood'un komşuları kendileri mail adresi alıp ..kurtar bizi Robin diye msj çekiyor sanırım :) onlarca mail adresinin kaynağı eminimki Robine Bacı değildir :)

05 Ağustos 2012 tarihine kadar Kérastase Türkiye Facebook sayfasında yer alan Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor uygulamasında ( Kérastase Türkiye - Sağlık/Güzellik - Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor | Facebook ) giriş yapıp yarışmaya katılıp, analiz testini başarıyla tamamlayan her 20. Kişi Kérastase Türkiye’den 1 adet seyahat boyu Elixir Ultime (50 ml.) ve bir yaz çantası kazanıyor.

Kazananlar 06 Ağustos 2012 tarihinde Kérastase Türkiye Facebook sayfasında duyurulacaktır

senin tırnaklarını yesinler çok şirin..
geldiğini belli ettin kkoras hoşgeldin..

bence uzatmayın artık isteyen istediği kadar kazanır dağıtır..benim sadece 2 hesabım var bende çok kazanamıyorum bütün sülalesine kazandıranlarıda hoş karşılıyorum.herkesin evinde net yok neden onlarda faydalanıp sevinmesin..keşke bende herkese kazandırsam çok mutlu olurdum

1965'ten beri özgün çanta ve ayakkabı tasarımları ile modayı takip edenlerin tutkusu haline gelen Marcatelli'den üyelerimize özel kampanyamız başlıyor.

20 Ağustos'a kadar sürecek olan kampanyamızda katılmak için tek yapmanız gereken https://www.facebook.com/MarcatelliShoes adresindeki Marcatelli Facebook sayfasını beğenmek ve beğeniyi yaptığınız profil linkinizi marcatelli@hergunkampanya.com adresine göndermek.

21 Ağustos'ta yapacağımız çekiliş ile 4 üyemiz yukarıda resimde gördüğünüz çantaların sahibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…