kızlar daybuydaydda çanta cüzdanlar 19.90 iki al bi öde kampanyası var.
birde montlar tek fiyat 39.90
2 gözlük markasında biri tek fiyat 19.90 biri 29.90
bi saat markası tek fiyat 39.90
bilginiz olsun
daybuyday de bu sabah 39.99 mont butiği yoktu saat kaç civarı açıldı
kızlar annelutfen30 tl sınırı koymus sanırımmmmm
1 Ağustos tarihinde açılacak sitede, şu anda bulunan sayfaya mail adresini bırakan herkes, koşulsuz şartsız, sadece 5 TL kargo ödeyerEk hediye sahibi olacak.
Hediyeler takı ve aksesuar kategorisinde, orijinal ürünler içerisinden olacak ve hediyenizi siz seçeceksiniz. Herhangi bir alışveriş şartı da aranmayacaktır. Mail adreslerinizi bırakmak için son tarih 1 Ağustos'tur.
takitrendi.com
başka bir forumdan aynen copy paste yaptım.ilgilenen olur belki buradan bir arkadaş 4 hesapla katılmış orada da aynı nicki kullanıyor ama burada paylaşmaya fırsatı olmamış.:44:
nie ki bişey mi oldu??
bence yarın düne geri dönücez son 5 sayfa silnicek yine
şikayet edeceğim zaten kendisini anlamadım maksadı ne_
1 Tam güvenemediğim bir siteyi neden paylaşayım ?
2- 4 mail adresi ile üye oldğum için kınandığım site bana özel mesajla detaylı bilgi veriyor teşekkür mesajıma Rica ederiz, hediyenizi güle güle kullanmanızı dileriz diyor
Neden suçlandığımı anlamıyorum inan
renaz alışveriş yaptın mı burdan nasıl?ücretsiz kargo gönderimi
Ücretsiz Kargo Gönderim Kampanyası | Kargo Takipcim
Facebook'ta Eşini Sen Bul! | Facebook
İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
https://apps.facebook.com/calve_maniler
Helin | Facebook
Gazetempo | Facebook
Turkuazoo İstanbul Sualtı Dünyası A.Ş. | Facebook
Yeni açılan özel alışveriş sitesi www.zoopa.com.tr'ye şimdi üye olun, 100TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25TL'lik indirim kodu adresinize gelsin.
valla canım acık sözlü olmamak lazım bu forumda o kadar cok bencil insan gördümkü su forumda 2 senedir anlatamam ama kimseye bişi demem onlar kendilerini bilio cok elestiride aldılar aynen bende senin gibi düsünüyorm ve kullanıorum gecim zor akmasa damlar hesabı allahta yardım edio kazanıorum ama hırs kötü bişi kazanamayan laf atmaya baslıo nedense yaptıgımız yardımları görmezden gelip hemde ortalık fakeden gecilmio asıl onlara laf edilsin .... robin hoodluga allahın izniyle hem burda yardımlarım oldu gecen gün neredeyse 30 özel mes yanıtladım annelutfenle ilgili hicte gocunmam desteklerim ama herkes kendine batan yönü görüo nedenseeee
05 Ağustos 2012 tarihine kadar Kérastase Türkiye Facebook sayfasında yer alan Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor uygulamasında ( Kérastase Türkiye - Sağlık/Güzellik - Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor | Facebook ) giriş yapıp yarışmaya katılıp, analiz testini başarıyla tamamlayan her 20. Kişi Kérastase Türkiyeden 1 adet seyahat boyu Elixir Ultime (50 ml.) ve bir yaz çantası kazanıyor.
Kazananlar 06 Ağustos 2012 tarihinde Kérastase Türkiye Facebook sayfasında duyurulacaktırEki Görüntüle 475024 Eki Görüntüle 475024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?