Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben bir tane bile kazanamadım. bulamıyorum bi türlü.siz nasıl buluyorsunuz?:2:

kesin kazanabileceğin 2 tiyo vericektim vazgeçtim

ilk defa sana katılıyorum özge
sonuçta tabiki ailemi düşünücem ve yardım istenilidiğinde yardımda da bulunuyorum burdaki arkadaşlara
geçenlerde biskremin yayınladığı 500 kişi arasında adım yok ama burdaki arkadaşların ailesinden 2 kişinin kazandığı oldu ne yani bende onlarımı yerden yere vurayım
bu işler birazda nasip kısmet

bu gün protexte bende ilk ark.seçtim çıkmadı...eşimden kazandım tabiii....sonra 3.yü seçtim, o da bendim..çıktı

acaba ark.listemizde protex sayfasını beğenenler çıkarsa mı kazanılıyor..:44::44:

benim laptopun webcamı surekli yanıyor ve sönüyor acaba şu uygulamalara izin verdiğim için olabilirmi :44:

yaaa biskremi geri gondermisler yikildim
korgocu pazartesi alabilirsiniz demisti ama gondermiler sinir oldum

Calve'li Maniler 1. hafta kazanan talihlerimizi tebrik ederiz.
1- Esra Hoşgör2- Canan Erdoğan 3- Behiye Anay4- Ebru Kocaali5- Nuray Çuval6- Serkan Doğanay7- Şükran Umut İyi günlerde kullanın!
Not: Hediye gönderimleri, talihlilerimizin başvuru esnasında belirttikleri adrese, 2 hafta içinde yapılacaktır.

kızlar selam
bence aramızda tartışmaya gerek yok herkesin kısmeti başkadır.
ben de son listelerin hiçbirinde yokum.nasip işte. gerçi her kampanyaya ktılamıyorum buraya yazmıştım çocuk yüzünden bazen sadece geçmişi okuyup çıkıyorum katılmıyorum bile bazen de vaktim oluyor kampanyalar bulup buraya yazıyorum.

sırrı ne ki acaba,bende kazansam yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…