Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bu limangoda kargo bedavaymış bugün çek kullanınca bedava olmuyor bunun yöntemini bilen varmı

neler neleer yapılıyor ya böyle.yazık günah.Allah tan ben hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle.sadece forumda takas falan yapıyorum.ona da dua ediyorum Allah ım eğer haramsa nasip etme diye.

neler neleer yapılıyor ya böyle.yazık günah.Allah tan ben hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle.sadece forumda takas falan yapıyorum.ona da dua ediyorum Allah ım eğer haramsa nasip etme diye.

haklısınız kızlar bir çok insanın hakkını yiyolar.avonun yarışması vardı 20 ıpad verdi yemin ederim sadece 1 kişi 4 tane ıpad aldı ben gece gündüz didindim birde aynı ıpden oy verip elettiler.zoruma giden bu kendileri baktı yapamıyolar ıpli yarışmalarda aynı ipden oy verip eletiyolar böyleleride var yani.protexmiş,knormuş hiç tenezzül bile etmiyolar düşünün yani

omo puanları sıfırlayacakmı gerçekten bilgisi olan varmı

ya bendemerak ediyorum bu konuyu bilen varmı , 4000 küsürlere ancak geldim zaten kuralları okudumda değişmiş, günde bir yorum a puan veriorsonrakilere vermiyor felen , eğer sıfırlarsa denemiycem yeniden , okuyacak makale kalmadı ya

kızar herkese slm.uzun zamandır giremiyorum sınav dı tatildi derken.başlayalım artık.
ha bu arada limango çeki isteyn biri vardı.daybuyday fikirmetre çeki varsa limango cep onaysız hesabım var deişebiliriz

maalesef fikirmetre kodum yok.sadece daybuday hesabım var.bide markafoni ve trendyolda limitli çeklerim var

hımm.daybuyday lazımdı.alt limiti varmı.
benim limango hesabım 20 lira altlimit yok.sadece cep onayı lazım

daybuday 1o tl alt limit yok

kod şeklinde deilmi

kod derken?
10 tl yüklü hesap var.bi kodu var ama başka hesaplardada kullanılabiliyor mu bilmiyorum

ya canım hesaba yüklemşin galiba sen.ben yüklenmemiş kod arıyorum

arkadaşlar bu topicte defalarça çekle ilgili konuşmalar ilgili topicte yapılsın diye uyarı yazıldı...
ve sizler ya görmüyorsunuz yada görmezden geliyorsunuz...
eğer herhangi bir site için bir çek istiyorsanız ilgili topicte konuşun. diğer topic aktif değil diye buraya yazıyorsanız birkereye mahsus hangi çeki istediğiniz yazın ve yazınızın altına çek topicinin linkini koyun. ilgilenenlerin o topice yönelmesini söyleyin...çek takas alış veriş her ne konu olursa olsun çek topiciğnde paylaşılıyor. çek ibaresinin geçeceği ve bu topiğe uygun tek konu çekin nasıl kazanıldığı nasıl kullanıldığı gibi konular olabilir. çeki olan varmı diye yazıyorsunuz sonra cevap geliyor. başlıyorsunuz ne kadarlık çek. hesapmı kodmu omu bumu bıdı bıdı bidi...topic gereksiz yere meşgul oluyor....derdi sana mı düştü derseniz bana düşmedi ancak bu yazışmalar bu topicte çok tepki görüyor. pervazsız saldırılara mruz kalırsınız.... he birde zun zamndır topicde değilim diyenlerde nerdeyse her hafta bu uyarı yapılıyor. geçmiş sayfaları zahmet edip incelerseniz göreceksiniz....

ve 2 adet 20 tl trendyol çeki var elimde (50 tl alt limitli)

ilgilenenler ilgili topiğe gelebilirler. yada özel mesaj atabilirler

http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...494-cek-alisverisleri-alisveris-siteleri.html

valla ben bazen paylaşım yapamadığım için kendimi suçlu gibi hissediyorum, vicdanım rahat etmiyor.. gelip durumumu belirtiyorum.. biz iyiyiz ki vicdanımız sızlayabiliyor, bizim burda yaptığımız kardeşlik, onların Allah gözlerini doyursun.... bi yumruk çakayım da rahat edeyim

Kesinlikle tavsiye etmem arkadaslar yani evet bir yontemdir ama biraz asiri bence onun yerine bir adet davet edin kargo bedava hunu alisveris yapi 5 lira minimum tutarli ana hesabiniza 20 tl gelsin

arkadaşlar bu limangoda kargo bedavaymış bugün çek kullanınca bedava olmuyor bunun yöntemini bilen varmı

merhaba bişey sormak istiyorum hürriyet dünyasının tıkladım. üyelik sayfasına yönlendiriyr. üye de oldum . ama egitim setine ilişkin seçebilecegim bir buton vs çıkmadı...

nasıl alabiliyorum anlayamadım

üye olmak alıyorum demek mi ?

buarada bu faceteki fakecilerden bize de kapmanyaları duyursanızaaa....çekli alışveriş sitelerini vs duyursanızaaa:) bari bizim de işimize yarasınlar :))

kızlar konuyla alakası yok ama cok cok begendigim bir şeyi paylasıcam sizinle cidden pes dedirten cinsten
MÜKEMMEL BİR DURUM FIKRASI......

Küçük kasabanın birinde, bir caminin tam karşısında arazisi olan adam,
arazisi üzerine bir genelev inşa etmeye başlamış.
İmam ve cemaat buna şiddetle itiraz etmişler, ancak mal sahibinin kendi
arazisi üzer...ine nasıl bir iş yeri açacağına da yasal olarak karşı
çıkamamışlar. Tüm cemaatin tek yapabildiği şey, imamın öncülüğünde bu
genelev için hergün beddua etmekten öteye geçememiş.
İnşaat ilerlemiş ve açılışına birkaç gün kala her nasılsa şiddetli bir
yıldırım düşmesi sonucu genelev yerle bir olmuş.
Caminin cemaati bu olaydan duydukları büyük memnuniyeti saklamaya gerek
görmemişler,
ancak genelev sahibi adam, cami imamının ve cemaatin direk veya indirek
olarak bu hasardan sorumlu oldukları iddası ile camiye karşı tazminat davası
açmış.
Cami imamı ve cemaat, savcılığa verdikleri savunmalarında bu konuda herhangi
bir şekilde sorumlu tutulmalarına şiddetle itiraz etmişler,
Bu olayın kendi dualarından dolayı meydana gelmiş olabileceği iddiasını da
kabul etmemişler.
Gerekli tüm belgeler tamamlanıp mahkemeye günü geldiğinde hakim dosyayı
dikkatle incelemiş ve taraflara dönüp:
"Bu konuda nasıl bir hüküm verebileceğimi bilmiyorum," demiş.
....Ancak dosyadaki tutanaklara bakarsak ortada tuhaf bir durum var.
Taraflardan birisi duanın gücüne inanan bir genelev sahibi,
diğeri ise duanın gücüne kesinlikle inanmayan bir imam ve cemaati...!"

Nefis bir anektod.. Aynen günümüzde olduğu gibi Kimi dinsizlerin menfaat ve
çıkarları uğruna nasıl dindar gözüktükleri ile, kimi dindarların çıkarları
uğruna nasıl dini inkar ettiklerinin hikayesi

MAGGI® Ramazan Şenliği kampanyamızda kazananların sepetlerinin dağıtımına bugünden (31.07.2012) itibaren başlanmıştır.
Sepetlerin teslim süreleri adreslere göre farklılık gösterebilir. Tüm kazanan okuyucularımıza en kısa sürede ulaştırılmaya çalışılacaktır.

Kazanan tüm okuyucularımızı tebrik ediyor ve ürünlerimizi yok mu bi'tabak daha? dedirten yemeklerde kullanmalarını diliyoruz.

herkese günaydın kızlar ise girmiştim çaya.dir gelmiyordum buraya hepinizi ve kampanyaları çok özledim bundan sonra tekrar tam gaz devam neler kaçırdım kim bilir ama yetisirım tekrar ins size tekrar herkese merhaba ;-);-);-)

ne yöntemler varmış ama limangoyu sevmiyorum
bu arada protexde sır yok diyen arkadaş
kaç gündür var var diye okudum ben nedense

Garnier Ambre Solaire Hediye! Eğlence mi, huzur mu? Fikrini bilgi@garnierturkiye.com adresine mail olarak gönderen her 10. kişiye, 5 adet Garnier Ambre Solaire yaz paketinden biri hediye! Yorumlarını burada da paylaşabilirsin.

ne yöntemler varmış ama limangoyu sevmiyorum
bu arada protexde sır yok diyen arkadaş
kaç gündür var var diye okudum ben nedense

protexte sır falan yok... sayfa açıldı,annemden katıldım ama iki seçme şansımda da çıkmadı anneme,
yine sıralama da ben çıkmıştım kendimi seçtim olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…