canım valla o fazla hesapları olanların kazandıkları şeylerden hayır göreceklerini hiç sanmıyorum.. ben ailemden 2 kişi adına katılıyorum.. bu da gayet normal.. şansım varsa çıkıyor, çıkmazsa hiç sorun yok.. Allah nasip ettiyse kazanırız, öyle hileler yapan insanların kendi hayatlarında da sahtekar olduklarını sanıyorum, varsın kazansınlar, dünyayı elde edemeyecekler ya istedikleri kadar uğraşsınlar zavallılar
canım valla o fazla hesapları olanların kazandıkları şeylerden hayır göreceklerini hiç sanmıyorum.. ben ailemden 2 kişi adına katılıyorum.. bu da gayet normal.. şansım varsa çıkıyor, çıkmazsa hiç sorun yok.. Allah nasip ettiyse kazanırız, öyle hileler yapan insanların kendi hayatlarında da sahtekar olduklarını sanıyorum, varsın kazansınlar, dünyayı elde edemeyecekler ya istedikleri kadar uğraşsınlar zavallılar
neler neleer yapılıyor ya böyle.yazık günah.Allah tan ben hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle.sadece forumda takas falan yapıyorum.ona da dua ediyorum Allah ım eğer haramsa nasip etme diye.
omo puanları sıfırlayacakmı gerçekten bilgisi olan varmı
kızar herkese slm.uzun zamandır giremiyorum sınav dı tatildi derken.başlayalım artık.
ha bu arada limango çeki isteyn biri vardı.daybuyday fikirmetre çeki varsa limango cep onaysız hesabım var deişebiliriz
maalesef fikirmetre kodum yok.sadece daybuday hesabım var.bide markafoni ve trendyolda limitli çeklerim var
hımm.daybuyday lazımdı.alt limiti varmı.
benim limango hesabım 20 lira altlimit yok.sadece cep onayı lazım
daybuday 1o tl alt limit yok
kod şeklinde deilmi
kod derken?
10 tl yüklü hesap var.bi kodu var ama başka hesaplardada kullanılabiliyor mu bilmiyorum
ya canım hesaba yüklemşin galiba sen.ben yüklenmemiş kod arıyorum
haklısınız kızlar bir çok insanın hakkını yiyolar.avonun yarışması vardı 20 ıpad verdi yemin ederim sadece 1 kişi 4 tane ıpad aldı ben gece gündüz didindim birde aynı ıpden oy verip elettiler.zoruma giden bu kendileri baktı yapamıyolar ıpli yarışmalarda aynı ipden oy verip eletiyolar böyleleride var yani.protexmiş,knormuş hiç tenezzül bile etmiyolar düşünün yani
arkadaşlar bu limangoda kargo bedavaymış bugün çek kullanınca bedava olmuyor bunun yöntemini bilen varmı
arkadaşlar limango çekini kazanmanın tiyosunuda veriyim size.fazla hesabınız varsa zincir üyelik yapın.yani ilk önce bi hesaptan üye oldun sonra ondan başka bir hesabınızı üye yapın son açtıgınızdan başka hesabı üye yapın......o şeklilde zincir yapın en son üyeliginizden de alışveriş yapın sonra arkasındaki hesaba 20 tl cek geliyor hediye.o hesaptan hediye ceki kullandıgınızda diger üyeliginizede tekrar cek geliyor o şekilde devam ediyor.bi ara primanın 3 lü ıslak mendili vardı kampanyada kargo bedavaydı millet 6.50 ilk alış verişini yapıyordu diger hesabına cek geliyordu.bende bi forumda okudum bir kere denedim oldu gercekten.ama ben ordan alışveriş yapmıyorum düşünen olursa deneye bilir.
arkadaşlar bu limangoda kargo bedavaymış bugün çek kullanınca bedava olmuyor bunun yöntemini bilen varmı
arkadaşlar limango çekini kazanmanın tiyosunuda veriyim size.fazla hesabınız varsa zincir üyelik yapın.yani ilk önce bi hesaptan üye oldun sonra ondan başka bir hesabınızı üye yapın son açtıgınızdan başka hesabı üye yapın......o şeklilde zincir yapın en son üyeliginizden de alışveriş yapın sonra arkasındaki hesaba 20 tl cek geliyor hediye.o hesaptan hediye ceki kullandıgınızda diger üyeliginizede tekrar cek geliyor o şekilde devam ediyor.bi ara primanın 3 lü ıslak mendili vardı kampanyada kargo bedavaydı millet 6.50 ilk alış verişini yapıyordu diger hesabına cek geliyordu.bende bi forumda okudum bir kere denedim oldu gercekten.ama ben ordan alışveriş yapmıyorum düşünen olursa deneye bilir.
ne yöntemler varmış ama limangoyu sevmiyorum
bu arada protexde sır yok diyen arkadaş
kaç gündür var var diye okudum ben nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?