Fa Türkiye Facebook sayfasında (Fa Türkiye | Facebook) yer alan uygulamaya katılanlar güzel bir hediye kazanma şansı yakalıyor...
Siz de katılmak ve kazanma şansı yakalamak için hemen https://www.facebook.com/FaTurkiye
sırrı ne ki acaba,bende kazansam yaw
maalesef fikirmetre kodum yok.sadece daybuday hesabım var.bide markafoni ve trendyolda limitli çeklerim var
daybuday 1o tl alt limit yok
kod derken?
10 tl yüklü hesap var.bi kodu var ama başka hesaplardada kullanılabiliyor mu bilmiyorum
ben de öyle tahmin ediyodum zaten.işine yaramıyo galiba.
peki sorun olmazsa bişey sorucam siz bu limango çekleri nerden kazanıyosunuz acaba?
mrb arkadaşlar ben arada sırada hemen size birşeyler sorup cıkıyorum.belki buda kim diyeniniz vardır.ben seneler öncesi kadınlar kulübü üyesiyim ama hep başka topiklerde takılıyordum.burda kampanyalarla alakalı topik olduğunu bilmiyordum sonradan gördüm.2 senedirde kampanyalara katılıyorum 750 yakın kampanyacı arkadaşım ekli facede ben neler neler gördüm.millet işi okadar abartmışki büyük hediyeleri kazanıp satıp evini gecindirenmi ararsın ne ararsan var.resmen çete kurmuşlar.ama sizleri görünce ne kadar mütavazi insanlar oldugunuzu gördüm facedekiler okadar ac gözlerki nelere şahit oldugumu sizlere anlatsam inanın duyduklarınıza inanamazsınız.bi kız tanıyorum 1000 yakın fake hesabı var ekip kurmuş hepsinin 1000 yakın hesabı var begendili yarışmalarda hangiisinin neye ihtiyacı varsa birbirlrine oy basıp kazanıyolar.o yüzden ben pek fazla begendili yarışmalara katılamıyorum.sizin burda tartışmalarınıza şahit oldum ama inanın sizin yaptıklarınız okadar masumcaki.100 hesabıyla katılıp o protexleri falan kazananlar var.millet götürüyor valla.orda okadar bunaldımki burdan sizleri takip etmek daha mutlu ediyor beni.neyse arkadaşlar içim daraldı birisi kazandıklarını evinde depo yapmış oraya koymuş birde utanmadan resim çekip faceye eklemiş.onu görünce sinirlerim bozuldu sizlerle paylaşmak istedim.neyse allah herkeze hayırlı hediyeler kazanmayı nasip etsin inş.
bu aarada benimde tuzum olsun istedim cocugu olanlar için şu sitede de bedava eğitim seti veriyolar sadece 3 tl kargo parası var ilgilenen olursa bi baksın derim gercekten cok faydalı gibi gözükyor Hürriyet Dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?