Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 30 Temmuz Pazartesi günü sona eren Ramazan'ın Renkleri kampanyamızda 50 TL değerinde Sodexo hediye çeki kazanan talihlilerimiz aşağıdaki gibidir;

Talihliler;

- Hülya Atalay

- Recep Vatansever

- Zeynep Akdere

- Ahmet Soyarslan

- Nur Sahmeran

- Seyhan Altunışık

- Nagihan Yakup

- Sibel Işyar

- Özge Namdar

- Kenan Dinçel

Kazananlarımızı tebrik ederiz!

Talihlilerimize mail adresleri üzerinden dönüş yapılacaktır.

3 Ağustos Cuma saat 24:00'e kadar, 2012 Londra Olimpiyatlarında Türkiye'nin kaç altın madalya kazanacağını doğru tahmin eden her 50. kişi 50 tl tutarında real hediye çeki kazanıyor.

https://www.facebook.com/realhipermarketleri/app_302129329884235
M

LG Türkiye
Londra'da ülkeni desteklemek için QuickMemo ile dilek kartı yap ve LG Optimus akıllı telefon kazan!
En çok oyu alan 1. dilek kartı LG Optimus 4X HD, 2,3,4 ve 5. dilek kartları ise LG Optimus L7 kazanacak!

EMOTIONAL BRILLIANCE OYUNUMUZU OYNAYIN SECTIGINIZ 3 RENGIN YORUMLARINI, SIZ YAPARAK FACEBOOK SAYFAMIZDA PAYLASIN. Unutmayin secmis oldugunuz ilk renk sizin GUCUNUZ ya da ZAYIFLIGINIZ. Ikinci renk BILINCALTINIZIN sizden istedigi duygu, ucuncu renk ise sizin var olan YETENEGINIZI yansitiyor. Oyunu oynayan ve en cok begeni alan ilk uc katilimci EMOTIONAL BRILLIANCE Koleksiyonundan SURPRIZ HEDIYE kazanma sansi yakaliyor.
Son gun 17 Agustos...

Son düzenleme:
selam kızlar bayadır katılamıyorum aranıza, tatildeydim döndüm sonra istanbula gittim gezdim geldim, şuan evdeyim ama ramazandan dolayı pek girme fırsatım olmuyor.. bişey de kazanamaz oldum az önce bir iki beğen paylaş kampanyasına girdim, şimdi sahurluk bişeyler hazırlıcam tek tek link paylaşamıcam kusura bakmayın, onun için size kendi face adresimi vereyim ordan girmek isterseniz benim katıldığım sayfaları beğenip paylaşabilirsiniz

https://www.facebook.com/guliz.candan?ref=tn_tnmn

hepinizi öpüyorum

bu arada Benefit'in cevabını Spygal olarak mı yaptınız, kesin doğru mu acaba :26:

bence de kim ne kazanıyosan güle güle kullansın kısmet şans işi bu işler biraz herkes kendinden mesul hem boşverin tartışmaya girmeyelim hem iyi vakit geçirdiğimiz günlük ufak heycan mutluluklar yaşadığımız ortamı keyifsizleştirmeyelim

kızar herkese slm.uzun zamandır giremiyorum sınav dı tatildi derken.başlayalım artık.
ha bu arada limango çeki isteyn biri vardı.daybuyday fikirmetre çeki varsa limango cep onaysız hesabım var deişebiliriz

mrb arkadaşlar ben arada sırada hemen size birşeyler sorup cıkıyorum.belki buda kim diyeniniz vardır.ben seneler öncesi kadınlar kulübü üyesiyim ama hep başka topiklerde takılıyordum.burda kampanyalarla alakalı topik olduğunu bilmiyordum sonradan gördüm.2 senedirde kampanyalara katılıyorum 750 yakın kampanyacı arkadaşım ekli facede ben neler neler gördüm.millet işi okadar abartmışki büyük hediyeleri kazanıp satıp evini gecindirenmi ararsın ne ararsan var.resmen çete kurmuşlar.ama sizleri görünce ne kadar mütavazi insanlar oldugunuzu gördüm facedekiler okadar ac gözlerki nelere şahit oldugumu sizlere anlatsam inanın duyduklarınıza inanamazsınız.bi kız tanıyorum 1000 yakın fake hesabı var ekip kurmuş hepsinin 1000 yakın hesabı var begendili yarışmalarda hangiisinin neye ihtiyacı varsa birbirlrine oy basıp kazanıyolar.o yüzden ben pek fazla begendili yarışmalara katılamıyorum.sizin burda tartışmalarınıza şahit oldum ama inanın sizin yaptıklarınız okadar masumcaki.100 hesabıyla katılıp o protexleri falan kazananlar var.millet götürüyor valla.orda okadar bunaldımki burdan sizleri takip etmek daha mutlu ediyor beni.neyse arkadaşlar içim daraldı birisi kazandıklarını evinde depo yapmış oraya koymuş birde utanmadan resim çekip faceye eklemiş.onu görünce sinirlerim bozuldu sizlerle paylaşmak istedim.neyse allah herkeze hayırlı hediyeler kazanmayı nasip etsin inş.

bu aarada benimde tuzum olsun istedim cocugu olanlar için şu sitede de bedava eğitim seti veriyolar sadece 3 tl kargo parası var ilgilenen olursa bi baksın derim gercekten cok faydalı gibi gözükyor Hürriyet Dünyası

ben de öyle tahmin ediyodum zaten.işine yaramıyo galiba.
peki sorun olmazsa bişey sorucam siz bu limango çekleri nerden kazanıyosunuz acaba?

ben de öyle tahmin ediyodum zaten.işine yaramıyo galiba.
peki sorun olmazsa bişey sorucam siz bu limango çekleri nerden kazanıyosunuz acaba?

bu çekleri zamanında limangonun sponsor oldugu bi linkten üye olunca 20 lira veriyodu ole aldım.cep onayı gerektirigi içinde kullamadım.nasısa aralıga kadar zamanı var kullanırım diye 1 2 hesap açtım.işte bböle

arkadaşlar limango çekini kazanmanın tiyosunuda veriyim size.fazla hesabınız varsa zincir üyelik yapın.yani ilk önce bi hesaptan üye oldun sonra ondan başka bir hesabınızı üye yapın son açtıgınızdan başka hesabı üye yapın......o şeklilde zincir yapın en son üyeliginizden de alışveriş yapın sonra arkasındaki hesaba 20 tl cek geliyor hediye.o hesaptan hediye ceki kullandıgınızda diger üyeliginizede tekrar cek geliyor o şekilde devam ediyor.bi ara primanın 3 lü ıslak mendili vardı kampanyada kargo bedavaydı millet 6.50 ilk alış verişini yapıyordu diger hesabına cek geliyordu.bende bi forumda okudum bir kere denedim oldu gercekten.ama ben ordan alışveriş yapmıyorum düşünen olursa deneye bilir.

canım valla o fazla hesapları olanların kazandıkları şeylerden hayır göreceklerini hiç sanmıyorum.. ben ailemden 2 kişi adına katılıyorum.. bu da gayet normal.. şansım varsa çıkıyor, çıkmazsa hiç sorun yok.. Allah nasip ettiyse kazanırız, öyle hileler yapan insanların kendi hayatlarında da sahtekar olduklarını sanıyorum, varsın kazansınlar, dünyayı elde edemeyecekler ya istedikleri kadar uğraşsınlar zavallılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…