Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hürriyet Aile Molfix sayfasındaki testi çözerek 23 - 30 Temmuz Haftası Molfix'ten hediye kazananlar..

1. Ceyda İsmail Sayat - Balıkesir
2. Nuray Çavuş - İstanbul
3. Yeşim Yıldırım - Kocaeli
4. Özlem Önaç - İzmir
5. Funda Kutlu - İstanbul

ALTGRQnetworks | Facebook

Bugün 5 kişi AFM Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Saat 15:00'te soracağımız soruya doğru yanıtı atan 7., 87., 127.,207. ve 247. kişi ödülü kazanacak.
Takipte kalın. :) Gözünüz ALTGRQ'da olsun!

kızlar philipsten mesaj gelmiş katılmıştım marka elçisi adayı oldunuz diye.kızartma makinesinde indirim yapmışlar bana özel%50.Ne bu şimdi hiç bişi anlamadım bilen var mı?

protexi tebrik ettim walla...ben kazanmıştım ama adres bilgileimi giremedim diye msj atmıştım..pekte umudum yoktu msj atmışlar.sizdende böyle olan varsa faceden msj atın
Merhaba Seda Hanım,

Sistemimizde yarışmayı kazandığınız fakat kayıt formunda bir hata yaşandığı tespit edilmiştir. Bu hatayı düzeltmek adına sizden;

İsim:
Adres:
E-posta adresi:
Telefon numarası:

bilgilerinizi mesaj yolu ile buradan bize iletmenizi rica ediyoruz.

bana da öyle olmuştu, yani bulmuştum ama tam bilgilerimi gireceğim zaman bağlantı koptu. bende mi msj atayım dersin,teşekkürler.

bana da öyle olmuştu, yani bulmuştum ama tam bilgilerimi gireceğim zaman bağlantı koptu. bende mi msj atayım dersin,teşekkürler.

tabiki at sende kazandım ama bilgilerimi almadınız yaz facenin özel msj bölümünden atmıştım ben

ederim tabiki cnm. bildiğim kadarıyla pazartesi günleri oluyor. ama emin değilim. ben devamlı ontrol ediyorum. paylaşırım burda cnm mutlaka

kızlar buyrun kotex yarışmasına yhttps://apps.facebook.com/kotexbejewelled/?fb_source=search&ref=ts

maggie

1 Sümeyra Özçelik
2 Zeliha Kurtuldu Arıgan
3 Güme Budak
4 Nur Çolak
5 Ceylan Tiftik
6 Recep Sarı
7 Özlem Başaran
8 Sami Bolu
9 Aylin Çetinkaya Melek
10 Betül Bulut
11 BşRaa Şahin
12 Hacer Gültekin
13 Ayşenur Kalkan Gökce
14 Mehtap Saraçoğlu
15 Arda Utku Uçar
16 Gaye Özdemir
17 Gülsüm Sarı Dinler
18 Dilek Yavuz
19 Sinem Demirci
20 Nimet Yıldırım
21 Gamze Nar Durgut
22 Müberra Gülseren
23 Yasemin Babacan
24 Goncagül Göçer
25 Eda Alademiroğlu
26 Senem Erdem
27 Lütfiye Tekin
28 Nilay Karpat
29 Mesude Aybar
30 Sultan Avkışan Keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…