Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protexi günlerdir açamıyorum hep hata veriyor sinir oldum

tarayıcı sayfanızı değiştirin , ben ınternet expoler kullanırken çok sık yaşardım bu durumları ve çok ağır çalışırdı , şimdi google chorem kullanıyorum , gayette iyi ,

birde kızlar knor un eğlencesine minare yazıyorum ben ara sıra ,

protex ben açana kadar yine kampanya bitmiş

Marcatelli'den 4 üyemize çanta hediye

1965'ten beri özgün çanta ve ayakkabı tasarımları ile modayı takip edenlerin tutkusu haline gelen Marcatelli'den üyelerimize özel kampanyamız başlıyor.

20 Ağustos'a kadar sürecek olan kampanyamızda katılmak için tek yapmanız gereken https://www.facebook.com/MarcatelliShoes adresindeki Marcatelli Facebook sayfasını beğenmek ve beğeniyi yaptığınız profil linkinizi marcatelli@hergunkampanya.com adresine göndermek.

21 Ağustos'ta yapacağımız çekiliş ile 4 üyemiz yukarıda resimde gördüğünüz çantaların sahibi olacak.

kanz clup kart parapuan kazananlar

23 - 29 Temmuz Haftası Kazananlar
1. Nurdan Esen Çetin İzmir Hediyesi: 50 TL Para Puan
2. Gonca Gül Antalya Hediyesi: 10 TL Para Puan
3. Nilgün Surlu İzmir Hediyesi: 10 TL Para Puan
4. Nil Yiğit İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
5. Nihal Erten İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
6. Gozde Yet Elmasli İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
7. Mert Balak İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
8. Handan Çetin İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
9. Sevim Şerbetci İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan
10. Şengül Abulka Acar Muğla Hediyesi: 10 TL Para Puan
11. Bahar Alkan İstanbul Hediyesi: 10 TL Para Puan

Para Puan yüklü kartlarınız 27 Ağustos 2012 -14 Eylül 2012 tarihleri arasında formda belirttiğiniz adresinize gönderilecektir.

Kanz Club Card - Para Puan yüklü Kanz Club Card kazanmak ister misin?

Evekitap'tan ödüllü kampanya

Evekitap'tan blogger'lara özel kampanya.
%80'e varan indirimlerle kitap severlerin yüzünü güldüren Evekitap - Her Gün Yeni Bir Kitap Fırsatı blog sahiplerine özel yeni bir kampanya düzenliyor.
Blogunda yayınlayacağınız kendi cümlelerinizle yazdığınız en az 140 karakterlik tanıtım yazınızı hazırlayın, şanslı 2 kişiden biri olun, istediğiniz kitabı siz seçin
Evekitap Blog Yarışması – Kitap İsteyin Gönderelim – Evekitap Blog

google chorme kullnyrm ama yinede hata veriyo

google chorme kullnyrm ama yinede hata veriyo

hımm sayfaya geç giriyor olabilirsiniz, saat on birden önce uygulamayı açın ve açık tutun , sonra da saat tam onbirde arkadaşlarını gör butonuna tıklayın , saat onbirde yoğun yığılma olduğunda uygulamaya girmeye çalışıyorsanız o sebeple açmıyor olabilir.

Evet yoğun yıgılmadan dolayı açmyor olabilir yarın tekrar denicem teşekkürler.

denizbank iftar yemeğini çok istiyodum 1-2 kişiye söyledim hatta ama hile hurda yapmadan olmuyomu ya 121 oyla Meryem Özten nasıl buluyo 121 oyu şıp diye

daybuyday.com
‎12.00'de başlayacak her şey 39.99 kampanyamıza hazır mısınız?
Tam 00.00'da sona erecek kampanyadan en güzel modellere sahip olarak çıkabilmek için acele etmeyi unutmayın :

daybuyday böyle ir şey yapmış, göz diktiğiniz bir ürün varsa haberiniz olsun

merhaba bende üye oldum . kartınız gelecek diye yanıt geldi ekrana ama puanlı kartınızı ögrenmek için dediğinde geçtiğimiz hafta azananları yani sizin paylaştığınız liste var. bu haftanınkiler ne zaman belli oluyor ? cmt mi ?
siz tekrar ilan eder misiniz burdan
?

ya aklıma takıldı daybuyday her şey derken her şeyi demiyordur herhalde , face sayfasına yazdım ama bilen varmı?

Ve Salı Vitrini zamanı geldi!

Bu hafta Ellipse Hamam Seti 79 TL yerine 24 TL!

Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve % 70 indirim fırsatını yakalayan ilk 10 kişiden biri olun!

Salı Vitrini

MAGGI® Ramazan Şenliği kampanyamızda kazananların sepetlerinin dağıtımına bugünden (31.07.2012) itibaren başlanmıştır.
Sepetlerin teslim süreleri adreslere göre farklılık gösterebilir. Tüm kazanan okuyucularımıza en kısa sürede ulaştırılmaya çalışılacaktır.

Kazanan tüm okuyucularımızı tebrik ediyor ve ürünlerimizi yok mu bi'tabak daha? dedirten yemeklerde kullanmalarını diliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…