Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 Sümeyra Özçelik
2 Zeliha Kurtuldu Arıgan
3 Güme Budak
4 Nur Çolak
5 Ceylan Tiftik
6 Recep Sarı
7 Özlem Başaran
8 Sami Bolu
9 Aylin Çetinkaya Melek
10 Betül Bulut
11 BşRaa Şahin
12 Hacer Gültekin
13 Ayşenur Kalkan Gökce
14 Mehtap Saraçoğlu
15 Arda Utku Uçar
16 Gaye Özdemir
17 Gülsüm Sarı Dinler
18 Dilek Yavuz
19 Sinem Demirci
20 Nimet Yıldırım
21 Gamze Nar Durgut
22 Müberra Gülseren
23 Yasemin Babacan
24 Goncagül Göçer
25 Eda Alademiroğlu
26 Senem Erdem
27 Lütfiye Tekin
28 Nilay Karpat
29 Mesude Aybar
30 Sultan Avkışan Keskin
maggi kazananlar

kızlar philipsten mesaj gelmiş katılmıştım marka elçisi adayı oldunuz diye.kızartma makinesinde indirim yapmışlar bana özel%50.Ne bu şimdi hiç bişi anlamadım bilen var mı?

marka elçisi kampanyaları var onların, iki ürün var birini seçiyosun, seçtiğin ürünü indirimli alman için sana kod gönderiyolar. sonra onu satın almak zorundasın. alıp kullanıp onunla ilgili insanlara tanıtım falan yapıyodun sanırım hatırladığım kadarıyla.

iyi bari bu haftaki uyarıyı da sen yaptın.yaşaaaaaaaaaa
biri çıkmasa şaşarım zaten
böyle şeylere takılanlarada ayrıca kızıyorum
konu uzamasın çünkü tartışmaktan sıkılmam

bu nasl bir şanssızlıksa herkese çıktı maggi de bana yok ağustosta şansımın dönceğine inanıyorum ne diyim bu şanssızlık hep böyle sürüp gitmez ki hiçbşyde yokum arkadaş

ne yöntemler varmış ama limangoyu sevmiyorum
bu arada protexde sır yok diyen arkadaş
kaç gündür var var diye okudum ben nedense
ozgede sadece sans eserı 1ı secıyor vede kazanıor
benım hep farklı yerlede cıktı protexım
sans eserı yanı bır sırrı falan yok
hnimlar protexler dagitima cikmis anneme gitmis bugun :)
darisi bizlereeee
super yha bu kadar hzlı olacaklarını dusunmedım

maıl adresını yollarmısın cnm yha

bu nasl bir şanssızlıksa herkese çıktı maggi de bana yok ağustosta şansımın dönceğine inanıyorum ne diyim bu şanssızlık hep böyle sürüp gitmez ki hiçbşyde yokum arkadaş

bnm adımda hc yok maggıde yaaaaa sırf sepet ıcın ıstıyorum yoksa hazır corba tarzım deıl

bnm adımda hc yok maggıde yaaaaa sırf sepet ıcın ıstıyorum yoksa hazır corba tarzım deıl

bizx kullanıyoruz hazır çorba malesef istemiyoruz aslnda ama çeşitli oluyor ve hazır diye bi de maggi nin çorbaları diğer çorbalardan daha lezzetli ve kıvamlı bunu farkettim

arkdşlar şu protexte bnde de 1. si fln çkmıyordu bşka yerlerde çkmıştı

afıyet seker olsun tatlım

Güzel Bir Kampanya İle Sizlerleyiz...

3 annemizin Pril 56'lı bulaşık makinesi tableti kazanacağı kampanyamıza katılmak için

-www.facebook.com/MiniStarCocukSenligi Facebook sayfamızı beğenmek
-Bu kampanyamızı paylaşmanız yeterli olacaktır.

6 Ağustos Pazartesi günü son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.

https://www.facebook.com/YemekSoleni

Ya kızlar 5.500 puan oldu ödüller kısmından omo'nun ödülünü seçtim sonra puanınız yeterli değil dedi puanım sıfırlandı anlamadım :s Ödül alan var mı ? hediyeyi seçtikten sonra form çıktı mı ?

Hülya Atalay

- Recep Vatansever

- Zeynep Akdere

- Ahmet Soyarslan

- Nur Sahmeran

- Seyhan Altunışık

- Nagihan Yakup

- Sibel Işyar

- Özge Namdar

- Kenan Dinçel

Kazananlarımızı tebrik ederiz!

Talihlilerimize mail adresleri üzerinden dönüş yapılacaktır.

filli boya

protexpx bende de 1. de çıkmadı hatta 4. dendi oda olmamıştı ,bende 2.kişide çıktı hatta protex ile ilgisi bile olmayan face imde öylesine duran birisinin arkasında çıktı , yani ben merak ediyordum uygulamayı kullanan kişiler demi diye de , değil , tamamen şans sanırım

protex bende de 1. de çıkmadı hatta 4. dendi oda olmamıştı ,bende 2.kişide çıktı hatta protex ile ilgisi bile olmayan face imde öylesine duran birisinin arkasında çıktı , yani ben merak ediyordum uygulamayı kullanan kişiler demi diye de , değil , tamamen şans sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…