kızlar philipsten mesaj gelmiş katılmıştım marka elçisi adayı oldunuz diye.kızartma makinesinde indirim yapmışlar bana özel%50.Ne bu şimdi hiç bişi anlamadım bilen var mı?
arkadaşlar bu topicte defalarça çekle ilgili konuşmalar ilgili topicte yapılsın diye uyarı yazıldı...
ve sizler ya görmüyorsunuz yada görmezden geliyorsunuz...
eğer herhangi bir site için bir çek istiyorsanız ilgili topicte konuşun. diğer topic aktif değil diye buraya yazıyorsanız birkereye mahsus hangi çeki istediğiniz yazın ve yazınızın altına çek topicinin linkini koyun. ilgilenenlerin o topice yönelmesini söyleyin...çek takas alış veriş her ne konu olursa olsun çek topiciğnde paylaşılıyor. çek ibaresinin geçeceği ve bu topiğe uygun tek konu çekin nasıl kazanıldığı nasıl kullanıldığı gibi konular olabilir. çeki olan varmı diye yazıyorsunuz sonra cevap geliyor. başlıyorsunuz ne kadarlık çek. hesapmı kodmu omu bumu bıdı bıdı bidi...topic gereksiz yere meşgul oluyor....derdi sana mı düştü derseniz bana düşmedi ancak bu yazışmalar bu topicte çok tepki görüyor. pervazsız saldırılara mruz kalırsınız.... he birde zun zamndır topicde değilim diyenlerde nerdeyse her hafta bu uyarı yapılıyor. geçmiş sayfaları zahmet edip incelerseniz göreceksiniz....
ve 2 adet 20 tl trendyol çeki var elimde (50 tl alt limitli)
ilgilenenler ilgili topiğe gelebilirler. yada özel mesaj atabilirler
http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...494-cek-alisverisleri-alisveris-siteleri.html
tabiki at sende kazandım ama bilgilerimi almadınız yaz facenin özel msj bölümünden atmıştım ben
ozgede sadece sans eserı 1ı secıyor vede kazanıorne yöntemler varmış ama limangoyu sevmiyorum
bu arada protexde sır yok diyen arkadaş
kaç gündür var var diye okudum ben nedense
super yha bu kadar hzlı olacaklarını dusunmedımhnimlar protexler dagitima cikmis anneme gitmis bugun :)
darisi bizlereeee
protexi tebrik ettim walla...ben kazanmıştım ama adres bilgileimi giremedim diye msj atmıştım..pekte umudum yoktu msj atmışlar.sizdende böyle olan varsa faceden msj atın
Merhaba Seda Hanım,
Sistemimizde yarışmayı kazandığınız fakat kayıt formunda bir hata yaşandığı tespit edilmiştir. Bu hatayı düzeltmek adına sizden;
İsim:
Adres:
E-posta adresi:
Telefon numarası:
bilgilerinizi mesaj yolu ile buradan bize iletmenizi rica ediyoruz.
bu nasl bir şanssızlıksa herkese çıktı maggi de bana yokağustosta şansımın dönceğine inanıyorum ne diyim bu şanssızlık hep böyle sürüp gitmez ki hiçbşyde yokum arkadaş
bnm adımda hc yok maggıde yaaaaa sırf sepet ıcın ıstıyorum yoksa hazır corba tarzım deıl
bizx kullanıyoruz hazır çorba malesef istemiyoruz aslnda ama çeşitli oluyor ve hazır diye bi de maggi nin çorbaları diğer çorbalardan daha lezzetli ve kıvamlı bunu farkettim
arkdşlar şu protexte bnde de 1. Si fln çkmıyordu bşka yerlerde çkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?