Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lidyana.com 1 Eylül'e kadar geçerli 10 TL çek, ihtiyacı olan kullansın: LHK1DMNZ
Sadece 1 sipariş verin kızlar yoksa hepsi iptil ediliyor bilginize.
Bir eve bir tane verin sipariş.

kesinlikle 1 adet verin yoksa iptal olur benimki gibi yalnızca 2 adet vermiştim onu bile iptal ettiler

Lidyana.com 1 Eylül'e kadar geçerli 10 TL çek, ihtiyacı olan kullansın: LHK1DMNZ
Sadece 1 sipariş verin kızlar yoksa hepsi iptil ediliyor bilginize.
Bir eve bir tane verin sipariş.

denedim kodu önce kabul etmedi 20 tl altlimitliymiş kızlar bilginiz olsun

kızlar bu money de bşy kalmadı mı nolur cvp verin anasayfaya giriyor tıkladığımdaa

bitti cnm

omoda daha önce makaleleri paylaştığımda puan vermiyordu bugün paylaşınca puan verdi, siz de deneyin isterseniz.
bu arada ben deterjan setini aldım aslında kahve makinesinde gözüm vardı ama o puana ulaşabileceğime inancım kalmadı.

bitti cnm o facebook sayfasındaymış zaten.
facebook syfsnda olduğu biliyordum ama yetişemedim tıklıyorum tıklıyorum hep normal sayfası geliyor tüh
denedim kodu önce kabul etmedi 20 tl altlimitliymiş kızlar bilginiz olsun

bn de bunu merak ediyordum altlimitliyse arayıp taramayım boşuna bi sefer yine yetişememiştim altlimitliydi 20tl o zmn da

bitti cnm

off bugünün indirimi de güzeldi misafirim olmasaydı tüh tam zamnında gelmiş o da money başlamış bn çkmışım bu kdr olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…