Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Link

Bugün 5 kişi AFM Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Saat 14:00'te soracağımız soruya doğru yanıtı atan 3., 13., 43.,93. ve 303. kişi ödülü kazanacak.
Takipte kalın. :) Gözünüz ALTGRQ'da olsun!

takitrendty.com igrencccc tek kelimeyle cocuklar bile takmaz onları insanları nasıl kandıracaklarını şaşırıyor bazı firmalar.ben ankarada oturuyorum burda suluhan carşısı var bilen bilir orda aynıları 0,50 kşr 1t arası fiyatları.helede yeni açılmış site kart no giripte o kolyeleri almam yani.çok komikler yaaa.üzüldüm birazda heveslenmiştim

Morhipo'dan CarrefourSA'dan 50TL hediye çeki

01 Ağustos 2012 tarihinde saat 23:59’a kadar Morhipo’dan sezon ve özel indirim kulübünden tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişi, CarrefourSA ve CarrefourSA Expres’lerde geçerli 50 TL hediye çeki kazanacaktır.

takıtrendinin takıları hakkaten çok iğrenç yaa.5 tlye kesinlikle değmez dalgamı ne geçiyolar insanlarla

ben böle şansın içine tüküreyim...protexi hırs yaptım oturdum pcnin başına bekledim tam sayfanın açılmasını beklerken elektrik gitti şimdi geldi girdim ama iş işten geçmiş

BAYRAM HEDİYELERİNİZ GELİYOR...

YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY www.evdenemoda.com ADRESİNE GİRİP, EN BEĞENDİĞİNİZ HEDİYEYİ SAYFANIZDA PAYLAŞMAK VE ;

"BAYRAMDA BEN BU HEDİYEYİ İSTİYORUM" DİYEREK KENDİ SAYFANIZDA YORUM YAPMAK...

DİLEDİĞİNİZ KADAR PAYLAŞIM YAPABİLİRSİNİZ.... HANGİ ÜRÜNÜ PAYLAŞTIĞINIZI BURADA BELİRTİN Kİ SİZİN SAYFANIZA BAKIP GÖREBİLELİM...

HADİ BAKALIM, EN GÜZEL PAYLAŞIMLARI VE YORUMLARI GÖRELİM...

MAGGI® ile RAMAZAN ŞENLİĞİ KAZANANLARI - 30 Temmuz.

31 Temmuz 2012 Salı, 14:06 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi
.

1 Sümeyra Özçelik

2 Zeliha Kurtuldu Arıgan

3 Güme Budak

4 Nur Çolak

5 Ceylan Tiftik

6 Recep Sarı

7 Özlem Başaran

8 Sami Bolu

9 Aylin Çetinkaya Melek

10 Betül Bulut

11 BşRaa Şahin

12 Hacer Gültekin

13 Ayşenur Kalkan Gökce

14 Mehtap Saraçoğlu

15 Arda Utku Uçar

16 Gaye Özdemir

17 Gülsüm Sarı Dinler

18 Dilek Yavuz

19 Sinem Demirci

20 Nimet Yıldırım

21 Gamze Nar Durgut

22 Müberra Gülseren

23 Yasemin Babacan

24 Goncagül Göçer

25 Eda Alademiroğlu

26 Senem Erdem

27 Lütfiye Tekin

28 Nilay Karpat

29 Mesude Aybar

30 Sultan Avkışan Keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…