Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yıldız Holding'in ürün panelist gruplarına katılmak ister misiniz?
31 Temmuz 2012 Salı, 21:35 · tarihinde Yıldız Holding tarafından eklendi
Yıldız Holding'in ürün panelist gruplarına katılmak ister misiniz?

Global İnovasyon Başkanlığında Teknik Tüketici Araştırmaları Departmanımız, Duyusal Analiz Laboratuvarımızda mevcut ve yeni ürünlerimizde ürünün lezzeti ile ilgili araştırmaları yapıyor olacağız. Ağustos ayı itibari ile Duyusal Analiz Laboratuvarımızın kapılarını yeni projelerimiz için sizlere açmaya hazırız.

- Yeni sürecimizi başlatıyoruz, bu sürecin bir parçası olmak ister misiniz?
- Ürün değerlendirmelerimizde panel grubumuzun bir parçası olup sürpriz hediyeler kazanmak ister misiniz?
- İki ürün arasındaki farkı söyleyebilir misiniz?
- Ürün tadı ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve kendinizi geliştirmek ister misiniz?
Eğer cevaplarınız EVET ise….

ilknur.aydin@ulker.com.tr e-posta adresinden bizimle iletişime geçin!

Başvuru Formu
Ad Soyad:
Telefon:

Panele katılanlara verilecekler;
- Yeni ürünleri ilk tatma fırsatı
- "Mutlu Bir An" kutusu
- Bilal Kaafarani ve diğer yöneticilerimizle tanışma fırsatı
- Bir bankadan günlük 50 TL Hediye Kart*
Ayrıca seçilen panelistlerimizi sürprizlerimiz bekliyor olacak!

Bilal Kaafarani

https://www.facebook.com/YILDIZHOLDING

Son düzenleme:

ben de merak ediyorum bunu. boşuna uğraşmış olmayalım. deterjan seti kazanan arkadaşlar form falan çıktı mı.

omoda zaten bılgı formu dıye bır bolum var
orayı dolduruncada puan kazanıorsunuz
eger orayı dokldurduysanız hedıyenız o adrese gelıor
sıze sadece guncellemek gerekıor
gecen aynı sorun arkadasımdada oldu
neden böle oluyor bende anlamadım
puan sıfırlandı ama hedıye ıcın puanınız yetersız yazmıs
konu ıle ılgılı omoya muhakkak yazın ....
bnde 5 gun once deterjan setını kazandım
bakalım gelecekmı ?

ben de merak ediyorum bunu. boşuna uğraşmış olmayalım. deterjan seti kazanan arkadaşlar form falan çıktı mı.

hayır bende form çıkmadı sadece adres bilgilerinizin güncellemeyi unutmayın dedi. zaten önceden bilgilerimizi girdiğimizden form çıkmıyor. ayrıca 5500 puan düştü. kalan puan 150 idi o yazıyor bende.

Açılışımıza özel bitiklaalalim.com'a e-postasını Bırakan veya üye olan 5 kişi çekiliş sonucunda Apple ipad 2 kazanacaktır
Bi'tıkla Şehri Keşfet...

arkadaşlar dün bir arkadaş birşey paylaşmıştı.hani mail adresimizi bırakıyorduk istedigimiz ürünü kargo ödeyerek alacaktık orası hangi siteydi hatırlayamadım

kesinlikle 1 adet verin yoksa iptal olur benimki gibi yalnızca 2 adet vermiştim onu bile iptal ettiler

nasıl yani paranlar alcan mesala bir kaçtane ürün veremiyormusun sipariş lidyanada?

iyigeceler arkadaşlar special K da testi çözdüm ama bilgi istemedi yoksa ben mi hatırlamıyorum???????/COLOR]

iyi bari bu haftaki uyarıyı da sen yaptın.yaşaaaaaaaaaa
biri çıkmasa şaşarım zaten
böyle şeylere takılanlarada ayrıca kızıyorum
konu uzamasın çünkü tartışmaktan sıkılmam

ukalalık yapma, sizin için söylüyorum....benim tepki gösterdiğim yok. bilgilendirmek amacıyla söledim....bazen sırf böyle şeyler yüzünden topicte sayfalar siliniyor...bizat aynı şey kendim yaşadım. insanlık yapıyoruz anlamıyorsunuz.....kurallar belli....uymakda zorundasınız bu kadar basit uymazsanızgidin diye sert bir yazı mı yazmalıydım acaba anlayabilmeniz için....üztelik her hafta böle uyarıların yapılması senin gibi anlayışsızları ikaz etmekten çok yeni üyeleri yönlendirmek için yapılıyor...

yok yoklarda satılan 1,2 liralık şeylere benziyor çok kötü ve adi bencede

5 tl kargo varmış hiçbiri 5 tl etmez bence siz bişey beğendiniz mi kızlar:26:

evet ya baştan aşağı fiyasko. üstelik 12 ürün koymuşlar sadece. çok komil.aslında çok sevinmiştim. face sayfalarında site ne zamn açılacak kaçırmak istemyrm dedim. anında cevap geldi ürünlerde sınır yok diye.. süpersiniz diye cevap verdim bide :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…