Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Geleneksel hediye kampanyamız sonucunda geçen hafta Kozmetikcim 'den çift kişilik nevresim takımı kazanan üyemiz Fatma Akgün iletişim bilgilerini henüz göndermemiştir. İletişim bilgilerini mesai bitimine kadar göndermediği takdirde hediye hakkı kampanyaya katılan başka bir üyemize devredecektir. Yeni talihli yarın ( 1 Ağustos 2012 ) çekilişle belirlenecektir.

sonunda pantene şampuan ve saç kremim geldi boyalı saçlar için umudu kesmiştm gelnce baya bi sevndm

Maggi ye,
niyet, ezan, sofra, ziyafet, fitre, imsak, su, zeytin, farz, oruç, zekat.
yazdım kızlar.
Ama ne kadar yazarsan o kadar çekiliş hakkı çok mantksız olmamış mı? Sonuçta hepsini 1 yorumda yazıyoruz?
Bence böyle yorumlara yazmalı yapmak çok basite indirgemiş çekilişi...

hahaha ben maggiye cevaplara ilave olarak sirke ve sema yazdım ee orucbabada oruc sirkeyle acılıo dua icinde semaya el acılıo yani ramazanla ilgili dimi amaaaa

omo ne kadar zor puan verıyo gunde 30 yorum yapıyorum ayrı konulara hıc puan falan vermıyo.makele kalmadı zaten hep aynı makaleler.

ya bende şöyle güzel bi hediye kazanmak istiyorum ama yaa çok sevineceğim bişey olsa niye olmuyo, çokmu şanssızım yaa.. bırak büyük bişeyi, ne maggi ne knor ne bizim mutfak.. sürekli hediye dağıtan sayfalarda bile adım çıkmadı ama niye yaaaa

ben de merak ediyorum bunu. boşuna uğraşmış olmayalım. deterjan seti kazanan arkadaşlar form falan çıktı mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…