Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:) :) :) :) :) :) :) :)

ya kızlar bisey sorcam aylar önce pg den anneler gününde panten set kazanmıştık.benim gelmedi.benim gibi gelmyen varmı.burayıda takip edemedik.geç mi gelecek anlamadım

anca gül zaten ...

kapa çeneni ya çocukmusun nesin. anlayışsızlığın kıtlığın diz boyu hala felsefe yapıyorsun. ederim yaparım bilmem ne. ne halt yersen ye.. dedim ya insanlar muhattabım sen değil. sanalda klavyeyle üstünlük sağlamaya çalışıyorsan sırf topicteki arkadaşlara saygımdan susuyorum al senin olsun kadınlar kulubu....tatminet egolarını rahatla...

kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....

evet biraz şaka bir yana uyaran hep sen olunca dikkat çekiyor. konuyla ilgili tarafsızım aslında ama keşke ne olursa olsun "ama beli ki bu yazıyı insana değil başka bir varlığa yazmışım." cümlesi kullanılmasaydı.

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi kanaltürkte ilahiyatcı Dr arif aslan ramazanla ilgili sorulara cevap veriyor tweet atanlara kitabını gönderiyor.

Anketimize katılarak internetteki alışveriş alışkanlıklarınızı bizimle paylaşan ve USB ile şarkı yükleme özelliğine sahip Philips GoGear Mini MP3 Player kazanan yarışmacımız:

Elif Arslan

Anketimize katılan tüm takipçilerimize teşekkürler!

NTERSPORT Türkiye'den 50 TL değerinde hediye çeki ya da şapka ve T- Shirt'ten oluşan Olimpiyat kiti kazananlar belli oldu! Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ederiz!

INTERSPORT'TAN HEDİYE ÇEKİ KAZANANLAR
Merve Aydın
Reyhan Altan
Hatice Pesen Ayaz
Rabia Nur Acar
Çiğdem Şimşek
Derya Kaz
İrem Erdal
Aslı Seçil
Canan Metin
Selma Yılmaz Özkaya
Ömer Gençer
Ferhat Kara
Yeliz Turgut Demir
Mehmet Ali Saydam
Münevver Yeşilbaş
Mustafa Dokumacı
Betül Vatansever
Samet Ergen
Nalan Koçak
Arif Ünlü
T-SHIRT ve ŞAPKA KAZANANLAR
Ahmet Çidem
Umit Kalkan
Gönül İrtürk
Fatma Acar
Ficco Terzi
Aynur Mor
Mehmet Çağlar
Nurcan K. Karaca
Mükremin Tutkun
Emine Tuna Karaboyun
Murat Resimci
Murat Saner
Uğur Ösün
Elif Cakar
Filiz Yıldırım
Yasemin Çetiner
Burhan Ösün
Esra Akbulut
Şule Aktaş
Nazan Gökçe
Ilkay Uzal
Merve Bilgi
Gulcin Ergeldi
Nur Dmr
Enes Duman
Tüm hediyeler 1-15 Ağustos tarihleri arasında Forum İstanbul 1. Kat danışmadan kimlik ibraz edilerek teslim alınmalıdır. Bu tarihler arasında teslim alınmayan hediyeler geçerliliğini kaybedecektir.

1 Oya Büyükbodur Akman

2 Zahide Doğan Karabulut

3 Gülçay Öz Kutlu

4 Tolgahan Coşar

5 Süheyba Çaykışla

6 Asiye Uzun Demiral

7 Burcu Akbulut Polat

8 Ensar Doğukan Coşkun

9 Meryem Işgüzar Orhan

10 Yalçın Yasemin Aydin

11 Şerefnur Altınova

12 Ezgi Bülent Yıldırım

13 Mahmure Yavaş

14 Selda Memiş Yeşildağ

15 Ufuk Altın

16 Sebahat Yilmaz Miras

17 Ayşegül Yaşkabak Muslu

18 Kader Ceran Suyolcu

19 Sena Hızal

20 Gülfidan Al

21 Tuba Ertekin Çakır

22 Yeldağ Öztürk

23 Sakir Altiner

24 Zeynep Aslı Kara

25 Gül Esma

26 Dilek Korkmaz

27 Şebnem Düşüngülü

28 Selda Teke

29 Mihriban Hacıabdullahoğlu

30 Nuran Akkaya Çetinkaya maggii

Son düzenleme:

yine yokum yine yokumbu sene şansım yok maggiden

Garnier Ambre Solaire Hediye! Suya imzanı atmak mı istersin, kuma aşkını yazmak mı? Fikrini bilgi@garnierturkiye.com adresine mail olarak gönderen her 10. kişiye, 5 adet Garnier Ambre Solaire yaz paketinden biri hediye! Yorumlarını burada da paylaşabilirsin.

Teşekkürler Anne kampanyasıyla büyük ses getiren P&G Türkiye, bu kez de bir inovasyonla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 1 Ağustos’tan itibaren “P&G Türkiye – Çocuklar” reklam filminin yayını boyunca Shazam’ı çalıştıran herkes annesine teşekkür etme fırsatı bulacak. Kullanıcılarımız bu sürpriz teşekkürü Çiçeksepeti.com’dan ücretsiz bir demet çiçek, 2 dakikalık konuşma ya da 1 adet SMS aracılığıyla yapabilecek.

anlamadım pek bunu:26:..bu video yu çalıştırınca mı çiçek konuşma falan olacak acaba:44:

ya kızlar bisey sorcam aylar önce pg den anneler gününde panten set kazanmıştık.benim gelmedi.benim gibi gelmyen varmı.burayıda takip edemedik.geç mi gelecek anlamadım

bemimki bugün geldi,anlayacağın geç geliyor,seninki de belkide yoldadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…