evet keyime göre sohbet ederim ve ya etmem .SANA NE.psikolojim bozuk demedim anlayış gıtlıgı var galiba kafa dagıtmaya dedim.başka bir varlığa derkn ne diyon arkdaşm sen nie saygısızlaşıyosun.benim kim oldugumu biliyonmu da benim hakkımda yorum yapıyon.
ben ne için cebelleşeyimki ben rahat bi insanım kalıp yargılarım takıntılarım olmaz senin gi bi.herkes kampanya muhabetti yapacak diye de birsey yok.ki zaten herkez bi sekilde muhabbet ediyo ve ben okumaktan sıkılmıyorm.
bi de smdi daha iyi oldu demi tartışmalarımızla insanları fazlaca sıktık.
ama yok sorun çıkarayım benimde katkım olun demişsin oh pek güzel olmuş
:) :) :) :) :) :) :) :)
anca gül zaten ...
bir sayfa değil 3 mesaj da yazsın kurallar şartlar belli. çek muhabbeti yasak. burası keyfine göre sohbet edebileceğin kafa dağıtacağın bir topic değil..diğer topiclere başvur psikoljin için.ben sadece bir üyeyim, kimseyi yönlendirmiyorum, durumu kuralları söylüyorum kimseden uyarı ikaz almayın, sanalda olsa yazılı saldırıya uğramayın diye yazıyorum...ama beli ki bu yazıyı insana değil başka bir varlığa yazmışım.ben uyarıldım başkalarınıda uyarıp egomu tatmin edeck kadar basit karekterli değilim...böyle bir hükmü bana uygun bulan senin kişiliğinden şüphe ederim...sizin çek nuhabbetlerinizden doğan tartışmalar yüzünden oonlarca sayfa siliniyor topicte. olan paylaşımlara emeklere oluor...şu yazın küstahlıktan başka hçbirşey içermiyor ben yazdıklarımla anlayışsızlığımı kabul ediyruum. beni topicte anlayanlar beğenileriye özel mesajlarıyla kendini gösteriyor. sen kendince cebelleşmeye devam et. "lafı uzatmayın tartışmaktan sıkılmam" cümlenden gösteriyorsun zaten kendini.
kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....
arkadaşlar şimdi kanaltürkte ilahiyatcı Dr arif aslan ramazanla ilgili sorulara cevap veriyor tweet atanlara kitabını gönderiyor.
https://twitter.com/habercinalilink atarmısınnnn
1 Oya Büyükbodur Akman
2 Zahide Doğan Karabulut
3 Gülçay Öz Kutlu
4 Tolgahan Coşar
5 Süheyba Çaykışla
6 Asiye Uzun Demiral
7 Burcu Akbulut Polat
8 Ensar Doğukan Coşkun
9 Meryem Işgüzar Orhan
10 Yalçın Yasemin Aydin
11 Şerefnur Altınova
12 Ezgi Bülent Yıldırım
13 Mahmure Yavaş
14 Selda Memiş Yeşildağ
15 Ufuk Altın
16 Sebahat Yilmaz Miras
17 Ayşegül Yaşkabak Muslu
18 Kader Ceran Suyolcu
19 Sena Hızal
20 Gülfidan Al
21 Tuba Ertekin Çakır
22 Yeldağ Öztürk
23 Sakir Altiner
24 Zeynep Aslı Kara
25 Gül Esma
26 Dilek Korkmaz
27 Şebnem Düşüngülü
28 Selda Teke
29 Mihriban Hacıabdullahoğlu
30 Nuran Akkaya Çetinkaya maggii
ya kızlar bisey sorcam aylar önce pg den anneler gününde panten set kazanmıştık.benim gelmedi.benim gibi gelmyen varmı.burayıda takip edemedik.geç mi gelecek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?