Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

off bu maggiden herkes almadı mı ya alcağını ramazanı yarıladık hala çıkmıyor tabi millet sülalesini doyurduğu için onlar şanslı oluyor bize bişy yok ilk gün tam 200 kişiye verildi ve ayriyeten bi 100 kişiye daha mı verildi ne sonra 30 30 ... hala bakıyorum 1000 tane yorum yuh ya tüm ülke mi katılıyo napıyo dicem hiç sanmıyorum o saatte herkes pc nin başnda olsun herkesin işi gücü var tabi bazı kampanyacılar işsiz güçsüz dolaştıklarından sadece kampanyalara katılmayı iş edinmişler heryere saldırıyorlar aç gözlü gibi çok kızıyorum bu duruma

Son düzenleme:
kizlar hayirli cumalar... kac gündür protexi acamiyorum kazanmak surda dursun baglanamiyorum bile bugünden itibaren google chrome gectim hayirlisi... 31 temmuzda maggiden kazanmisim herkese sepetmi gönderiyorlar? yoksa sadece ilk gün kazanan 200 kisiyemi? insallah banada sepet gelir...

yalnız 200 kişiye değil ,hergün kazanan 30 kişiye de geliyor

LG Türkiye | Facebook
Londra'da ülkeni desteklemek için QuickMemo ile dilek kartı yap ve LG Optimus akıllı telefon kazan!
En çok oyu alan 1. dilek kartı LG Optimus 4X HD, 2,3,4 ve 5. dilek kartları ise LG Optimus L7 kazanacak!

LG Türkiye | Facebook
Londra'da ülkeni desteklemek için QuickMemo ile dilek kartı yap ve LG Optimus akıllı telefon kazan!
En çok oyu alan 1. dilek kartı LG Optimus 4X HD, 2,3,4 ve 5. dilek kartları ise LG Optimus L7 kazanacak!

trendyol yarışması

1.ürün: Nike
2. ürün: Adidas
3. ürün: Zara
4. ürün: Woo İstanbul
5. ürün: Fashion Brands Under 20,00 TL
6. ürün: Eagles Academy
7. ürün: Ondo
8. ürün: Lumber Jack Bags
9. ürün: Osaint by Mi&So
10. ürün:South Yacht Club

k bakmayın yerii değil belki ama sepetimde ürün bekliyo sürem az kaldı daybuyday çekler nasıl birleşiyor ?

Philips'in Kadınlar Kulübü özel yarışması ;

Hayalimdeki Düğün

arkadaşlar bu philıps in oyunu 9 temmuz da başlamış, 5 ağustos ta sona eriyor, haberiniz olsun ben katılım koşullarında öyle okudum en azından , bu arkadaşım evlenicek tide, ona bakmıştım kıza çok iyi gelirdi ama kısmet bazen işte,

ya ben fotoları yükledimm ama gözükmüyyorrr. % oranıda artmadıı

uğur soğutmanın puzzlelerini yapıyorum ama puzzle bittiği halde süre devam ediyo ve puan alamıyorum. deminden beri sayfalarına yazıyorum cevap bile vermiyorlar adama sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…