Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bolca sitesindeki anketi dolduranlara yemek kitabı hediyeymiş

Bu anket, tüketicilerin Hindi Eti ve Ürünleri hakkında düşüncelerini almak için düzenlenmiştir. Lütfen aşağıdaki formu inceleyip doldurunuz. Formu doldurup gönderenlerin belirttikleri takdirde adreslerine yemek kitabımız gönderilecektir.

Yemek kitabı kazanmak isteyen kişilerin iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak yazması gerekmektedir. Yanlış veya yanıltıcı bilgiler içeren formlara hediye gönderilmeyeceği gibi bu bilgilerin yol açtığı hukuki problemlerden formu dolduran kişi (veya ip adresi sahibi) sorumlu tutulacaktır.

Bolca Hindi Anket Katlm Formu

cnm ben bu formu 3 ay önce doldurdum ama hayla haber yok.bir bilgin varmı senn

bende bu formu doldurdum hatta müşteri hizmetler,ni aradımsizi arayacagız dediler hiç bi cevap yok çocuk yürüyecek nerdeyse

cnm ben bu formu 3 ay önce doldurdum ama hayla haber yok.bir bilgin varmı senn

bende bu formu doldurdum hatta müşteri hizmetler,ni aradımsizi arayacagız dediler hiç bi cevap yok çocuk yürüyecek nerdeyse

10 adet iPod Nano 8 GB Mp3 Çalar ve Philips DDS3500 Docking Hoparlör kazananlar
BARIŞ SAĞLAM DÜZCE
ESRA GÜLER DÜZCE
GÜVEN GÜRKAN KARATAŞ BURSA
MAHİR IŞIL GÜNDOĞDU ADANA
ORHAN YÖRGÜÇ ÇORUM
ÖMER ÖZLÜ İSTANBUL
ÖZLEM ONAY İSTANBUL
SATILMIŞ BÜLBÜL İSTANBUL
SELMA KAYA ADANA
SİBEL ÇETİNKAYA MERSİN

Sek

NeoLife Tıp Merkezi Değerli izleyicilerimiz, Yarışmamızdaki 3 soruya birden doğru cevap verebilen henüz olmadığı için yarışmamızın süresini uzattık. Lütfen yönlendirdiğimiz sayfadaki ipuçlarını yakalamaya çalışın. Biz de bir an evvel hakedenleri hediyeleri ile buluşturmayı arzu ediyoruz. Herkese bol şanslar, başarılar...

O mu, Bu mu?” yarışmamız bugünlük sona ermiştir. Kazananları gün içerisinde açıklayacağız. Katılan herkese teşekkürler!garnier

1 Gokcen Aydın
2 Inci Tuzcu
3 Beyhan Öztürk
4 Gülsen Doğan
5 Fatmagül Uylas
6 Halime Özbay
7 Ahmet Özgöller
8 Banu Gülkaya
9 Güneş Nişan
10 Gülşen Boztepe
11 Asiye Sivri
12 Mukadder Karasu
13 Burçak Kayıkcı Eroğlu
14 Emine Genç
15 Nilgün Süllüoğlu
16 Hatıra Koç Petek
17 Nermin Küçükoğlu
18 Fatma Ok
19 Lütfiye Güner
20 Dilek Arslan Önder
21 Zahide Erili
22 Remzi Işıkdağ
23 Fethiye Erden
24 Şengül Sağlam
25 Asude Sarıçam
26 Özlem Yılmaz Çağlar
27 Gülfem Birinci
28 Ahmet Ekerer
29 Esra Odabaşoğlu Sukes
30 Ayşe Erol Hançer

maggi kazananları

yok anam bana kastları mı var ne hadi bni bıraktım anama bile çıkmıyo yahu her gün katılıyorum yok:26:

aynen canım bana da cıkmıyor

ya bu arada bir şey sorucağım , maggi den kazananlar tekrar katılabiliyor mu , gerçi ben tek face ile katıldım , henüz gelmedi maggim , aynı face ile tekrar katılırsam kazanırsam bir arkadaşıma vericeğim dee sepeti , bilen var mı ?

Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın! (10 fotoğraf)
Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar…
ay hiç uğraşmıyorum şu trendyolla da artık

Onun adresini verirsen olur aynı adrese göndermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…