kızlar bu mega panel de sözleşme falan imzalıyor muyuz?
Bebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, Dentinox ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışmayla karşınızdayız! Yarışmamızın konusu "Dentinox ile Bembeyaz Dişler" Bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte fotograf@bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 10 Ağustos cuma günü sona erecek olup jüri tarafından seçilecek 3 şanslı bebeğe Dentinox hediye paketi gönderilecek. Fotoğraflarınızı bekliyoruz!
Renklibirajans.com diye bir site varmış. Bu siteyi bilen var mı? Fikrimuhim benzeri bir site mi kendisine ürün gönderilen var mı?
selam.. giremiyorum 2 gündür, oğluşum hasta biraz teyzeleri.. dua edin çabuk iyileşsin tosunum.. hazır uyurken bi bakıniim dedim, knorr un önceki gün kazananlarını bulamadım, sayfasında da yok, neyse kazandıysam gelince öğreniriz artık :)
uğur soğutma yarışma yapıyomuş bu arada..
Yeni yarışmamız başlıyor, Eğlenceli bir bayram yarışmasına var mısınız? Detaylar için kampanya sayfamıza mutlaka okuyunuz. Unutmayın yarışma yarın saat 12:00 da başlıyor !
UĞUR SOĞUTMA A.Ş. - Çifte Bayram | Facebook
Hayalimdeki düğünde kız tarafına tıklıyorum yine aynı sayfa geliyo, explorerdan da yaptım aynı şey oluyo.
selam.. giremiyorum 2 gündür, oğluşum hasta biraz teyzeleri.. dua edin çabuk iyileşsin tosunum..
geçmiş oldun rabbim acil şifalar versin inşallah
Hayalimdeki düğünde kız tarafına tıklıyorum yine aynı sayfa geliyo, explorerdan da yaptım aynı şey oluyo.
Bi bana mı oluyo bu kızlar(
ya herkesin magisi gelmiş bi benim yok bende ilk 200 deyim
kızlar bu mega panel de sözleşme falan imzalıyor muyuz?
bayan geliyo yani cihazı takmak için öylemi? program falan yüklüyomu.? ben zaten bu şirketin anketlerine devamlı katılıyorum. para falan da aldım ama tırstım bu işten eşimden dolayı. üye olmuştum aramışlardı da beni ama katılmadım. kararsız kaldım şimdi ya..
kızlar bu mega panal nedir ? biri anlata bilirmi anket doldurup paramı kazanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?