Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bende çift kişilik sinema bileti var yedigünden kazandım.isteyen ile baska herhangi bişe ile değişebilirimm

Renklibirajans.com diye bir site varmış. Bu siteyi bilen var mı? Fikrimuhim benzeri bir site mi kendisine ürün gönderilen var mı?

ben ona üyeydim 1000.oylayana veriyorlar hediye ,1 senede bir kitap birde 3'lü araba kazanmıştım hemende göndermişlerdi şimdi oylamıyordum iyi hatırlattınız tekrar oylayım

selam.. giremiyorum 2 gündür, oğluşum hasta biraz teyzeleri.. dua edin çabuk iyileşsin tosunum.. hazır uyurken bi bakıniim dedim, knorr un önceki gün kazananlarını bulamadım, sayfasında da yok, neyse kazandıysam gelince öğreniriz artık :)

uğur soğutma yarışma yapıyomuş bu arada..

Yeni yarışmamız başlıyor, Eğlenceli bir bayram yarışmasına var mısınız? Detaylar için kampanya sayfamıza mutlaka okuyunuz. Unutmayın yarışma yarın saat 12:00 da başlıyor !
UĞUR SOĞUTMA A.Ş. - Çifte Bayram | Facebook

geçmiş olsun kuzucuğuna hemencik iyileşssin

Ya şu BAnvit'in yarışmasına katılmayı çok istiyorum. Ama beğendirmeliymiş ya..
Birinci arkadaşın masasını gördüm şu anda 3400 kusur oyu var.Ama bence çok da hakeden bir iftar sofrası değil.. Sırf arkadaş yardımı ile kazandığı belli..
Bu tarz yarışmaları sevmiyorum. Çok adaletli olmuyor. Orada bence birinciden daha çok hakeden en az 20 sofra resmi var..
Ya kızlar bu arkadaşlar 3000 arkadaşı nasıl buluyor acaba? şaştım valla oyları görünce..
Katılcaktım görünce vazgeçtim benim olsa olsa 100 kusur ark var onlardan da yalvarsam biraz anca, 40 tanesi falan oy verir:)))
Neyse halime acıdım mı ne

cihaz takılmıyo küçük kumanda gibi bişey,kablosu var bilgisayra aktarma yapacağın zaman bağlıyosun o kadar...bilgyarda yoksa son sürüm java yüklüyor o kadar korkulacak bişey yok arkadaşlar...atın maillerinizi ben yönlendireyim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…