Benefit Cosmetics Turkey
Bene-Aktivite' ye katılarak doğru cevap olan Spy Gal' i ad-soyad bilgileri ile birlikte bizimle paylaşanlardan 3 şanslı isim 6 Ağustos Pazartesi açıklanacaktır. Katıldığın için teşekkürler, Bene-Sever!
aynen öyle yarışmanı n başndan beri ordym bir kez puanım 8000puan birden düştü. uğraştığımla kaldım aylık 20.000 kullanıcısı olmuş parayı güzel topladılar sayemzde olan bzm zamanımıza sağlığımza oldu. bi kişi bile gelemez 12.000 puana herkes deterjan aldı gitti kettle bile alan yok eminim şmdiye kdr bu kdr işte kendi ürünlerinin reklamını yptı o da snrlı syıda ztn üsretici ztn onlar omoyu vermeye ne var yrşmacılara üzerimzden milyarlar kazandılar ama kmseye hakını vermediler
kızlar kim dedi sıfırlancak diye. omomu dedi bunu? insanların söylediklerine inanmayın tuzak bunlar. kimse hediye alıp stoğu tükenmesin diye yapıyolar.
herkese gnaydın.omoda puanlar sılıncekmıs kızlar 7 agustosa kadar kullanmayanlar kllansın.ben onuda kullanamıcam daha yenı baslamıstım 4.000 vardıbosuna ugrastım.bı daha kı kampanya 8 agustosta baslayıp 31 agustosa kadar bılgınıze.
cnm bnm mail kutuma mail gelmiş omodan söylenti olduğunu düşünüyordum bştan ki ilk baştakiler söylentiydi ztn ayın başnda sıfırlancak dyolardı ama son gün 7 ağustos yazıyor snra ertesi gün tekrardan başlıyormuş merak ettiğim bi hediye alabilen tekrardan yrışabiliyor mu hepimiz deterjana saldırcaz gibi görnyorstok problemi de var
knorr a bayram yazıyorm bn arkdşlar
arkadaşım ilk önce sahur yazalım dendi öyle gidiyor bozulmasın 100defa sahur yazdım:))
arkadaşım ilk önce sahur yazalım dendi öyle gidiyor bozulmasın 100defa sahur yazdım:))
bencede sahur yazdık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?