Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benefit Cosmetics Turkey
Bene-Aktivite' ye katılarak doğru cevap olan Spy Gal' i ad-soyad bilgileri ile birlikte bizimle paylaşanlardan 3 şanslı isim 6 Ağustos Pazartesi açıklanacaktır. Katıldığın için teşekkürler, Bene-Sever!

öyle yazmıştım ama birleşik spygal diye bi sorun olur mu ki ya :18:

kızlar kim dedi sıfırlancak diye. omomu dedi bunu? insanların söylediklerine inanmayın tuzak bunlar. kimse hediye alıp stoğu tükenmesin diye yapıyolar.

kızlar kim dedi sıfırlancak diye. omomu dedi bunu? insanların söylediklerine inanmayın tuzak bunlar. kimse hediye alıp stoğu tükenmesin diye yapıyolar.

cnm bnm mail kutuma mail gelmiş omodan söylenti olduğunu düşünüyordum bştan ki ilk baştakiler söylentiydi ztn ayın başnda sıfırlancak dyolardı ama son gün 7 ağustos yazıyor snra ertesi gün tekrardan başlıyormuş merak ettiğim bi hediye alabilen tekrardan yrışabiliyor mu hepimiz deterjana saldırcaz gibi görnyor stok problemi de var

dün anlam veremediğim 1 cümle mail geldi:

OMO KK PUANLARINIZI KULLANINIZ.

bana da mail gelmiş omodan. 7 ağu. ta sıfırlanacak 8 ağu.ta yeni kampanya dönemi başlayacak diye

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Ayşe Tugan, Burcu Kırgöz, Damla Kilic, Gülseren Nurten Köylü-Dalgakıran ve Memnune İnal'ı tebrik ederiz!

Kazanamadıysan üzülme, Flormar her an yeni bir sürprizle karşına çıkabilir! Takip etmeye devam et! :)

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Ayşe Tugan, Burcu Kırgöz, Damla Kilic, Gülseren Nurten Köylü-Dalgakıran ve Memnune İnal'ı tebrik ederiz!
kazansam şaşardım ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…