Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tatılden dolayı yarısmalara pek katılamadım kazandıklarınız cok guzel afıyet olsun dun gecmısı okudum ama bı yarısma vardı bı cantayla urun verıodu onu araıyorum beynım dondu resmen bulamadım hatırlanınız var mı acebbb :16

Ve beklenen oyun "Murat Yap Boz" yayında!

Hemen 3 zorluk seviyesinden oluşan oyunumuza tıkla, her bölümün sonunda 30 dakika, 30 SMS VE 30 MB internet kazan, ayrı günlerde ödülünden faydalan!

Oyunu en hızlı bitiren 3 kişiye Murat Boz Konseri'ne VIP bilet hediye! Herkese başarılar!
Yedigün'den yılın oyunu: Murat Yap Boz! | Murat Yap Boz

dettol kazan sanslı isimler

Erdoğan Çınar
Dettol Hijyen Seti

Helin Yıldırım
Dettol Hijyen Seti

Semra Doğanay
Dettol Hijyen Seti

Sevil Öz
Dettol Hijyen Seti

Pınar Dinç
Dettol Hijyen Seti

Cemile Deniz
Papilla Redio Romantik Tava

Fatma Betül Çoban

Türkan Tok

kızlar bni saat 6dan beri 20-30tane farklı no arıyo neden bilmiyorum birden musallat oldular şu katıldığımız yarışmalrla mı ilgili acaba güvensiz bi yere mi tel nomu verdim bi de mrve hatice gibi isimlerle hitap ediyolar belli kişiler dağıttılar mı bu noyu diyorm acaba polise vericem hepsini

insan tırsmıyor değil.:18::18::18:.
abartırlarsa savcılığa ver numaraları

kızlar syoss da sürekli kazanamadın yazıyorr.kimseye verdiklerine inanmıyorum ben acıkcası sizce

omo beni gıcık etti mecburen omo seti aldım oysaki 8 agust.olsa kettl alıyodum 50 puandan gitti sette biter diye aldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…