Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yüksel Damar
Su Gün
Nedim Altınışık
nrc Yrbkn
Mehmet Çakır

knor dünkü kazananları nrc yrbkn aramızdandı galiba tebrikler

arkadaşlar alakasız olacak ama burası çok aktif başka yerlerde cevap bile yazılmadı.eşim çocugum kv ve kayınbaba ailecek ramazandan sonra 1 haftalıgına istanbula gideceğiz.5 kişi oldugumuz için öğretmenevi tuzlu geldi günlük kiralık daire tutmayı düşünüyoruz maddi açıdan.çok kötü şeyler duydum fuhuş organ mafyası vs.. temiz ailemizle kalabileceğimiz komşuları normal olan geceleri gürültüsüz !!! uyuyacagımız sizin daha önce kaldıgınız günlük kiralık yer varsa buraya cevap yazın her sayfasını takip ediyorum yada bana mesaj atabilirmisiniz..

Son düzenleme:

canım öyle bir haftalığına kiralık ev bulmak tatil beldelerinde olur, normal ikamet edilen yerlerde çok zor..
emlakçıya falan bak istersen..

bişey sorucam facede katıldığımız uygulamaları herkese açık yada arkdaşlara açık mı yapmak zorundayız ben sadece benim gördüğüm şekilde yapıyorum da o yuzden mi acaba hiç birşey kazanamıyorum

herkese açık şekilde paylaşın denilen yarışmalar var..onlarda ,paylaş kazan türü şeyler..
diğer otomatik uygulamalarda böyle birşey sözkonusu değil..

radikal olarak Doğan Kitap'tan en yeni kitapları hediye etmeye devam ediyoruz. Bu hafta da aşağıdaki soruya doğru yanıt veren 20 kişiye Elif Şafak'ın "Şemspare" isimli kitabını hediye ediyoruz.

Doğru cevabı verenlerden 1.ci, 10.cu, 20.ci, 30.cu, 40.cı, 50.ci, 60.cı, 70.ci, 80.ci, 90.cı, 100.cü, 200.cü, 300.cü, 400.cü, 500.cü, 600.cü, 700.cü, 800.cü, 900.cü 1000.ci kişiler imzalı kitapları kazanıyor.

Yazar Elif Şafak ’ın geçtiğimiz günlerde aldığı Sanat ve Edebiyat Şövalyesi nişanı kendisine hangi ülke tarafından verilmiştir?

a) İngiltere

b) Fransa

c) İspanya

d) Avusturya

Radikal okurları imzalı kitap kazanmaya devam ediyor... / Kültür / Radikal İnternet

sanırsam cevap fransa

bu yarisma bitmis malesef ama haftaya cuma kacirmayalim hanimlar

bu topik önceden daha hızlı ilerliyordu.bugünlerde ziyaretçi sayısı üye sayısından daha fazla

nsl yani herhangi bir alışveriş mi bi sakız alsan da okutuluyo mu anlayamadım ne tür alışverişler? bi de ben de brsada oturuyorm ama ilçesnde sz merkezsiniz hrhlde bize kmblr km gelir ve şehir dğiştiricem o zmn nolcak

sizin kaydolduğunuz nasıl bilmiyorum ama ben gecen sene bi arkadaşımın ısrarı üzerine bu işe girmiştim. kumanda gibi bi şey var. pc ye takıp barkod okutuyorsun çok okutmak değil düzenli okutmak önemli olan içeçek ve süt kabul ediyordu. ama sistem çok gıcık yok hangi marketten aldın yok fiyatı ıyykkk bi süre sonra sıkıyor. herşey okutulmuyor. başta okuttuklarnızın kodunu sonra tekrar tekrar girebilirsiniz. asıl sıkıcı olan tarafı 1 ahfta girmesem hoppp telefonla arıyor şirket ben de hep unutuyordum.bir de şu markayı uzun zamandır girmemmişsiniz neden yok bilmem ne kıl tüy çok sinir anketler gönderiyorlar. hediyeleri usb bellek sac kurutma makinaı baskül aayyy yazarken bile daraldım yani. beni en çok sürekli aramaları bkıtırmıştı en sonunda sistemden çıkarın beni dedim. kurtuldum.benim kşi arkadaş hatırına bir işti.sabırnız varsa girin bu işe derim.

:96ff o neymiş yaa uğrşlmaz bi de işi gücn arasnda ararlr derslerimn olduğu zmnlr fln ztn yurttyken bn bşy almıyorm ki özel yurtta herşeyi ordn kullnıyorum hiç barkot girmem o kdr dersn arsnda bide ararlar

hiç gelemem böyle sıkıcı şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…