kızlar syoss da sürekli kazanamadın yazıyorr.kimseye verdiklerine inanmıyorum ben acıkcası sizce
arkadaşlar alakasız olacak ama burası çok aktif başka yerlerde cevap bile yazılmadı.eşim çocugum kv ve kayınbaba ailecek ramazandan sonra 1 haftalıgına istanbula gideceğiz.5 kişi oldugumuz için öğretmenevi tuzlu geldigünlük kiralık daire tutmayı düşünüyoruz maddi açıdan.çok kötü şeyler duydum fuhuş organ mafyası vs.. temiz ailemizle kalabileceğimiz komşuları normal olan geceleri gürültüsüz !!! uyuyacagımız sizin daha önce kaldıgınız günlük kiralık yer varsa buraya cevap yazın her sayfasını takip ediyorum yada bana mesaj atabilirmisiniz..
rukiyefatih canım bende üye olmak istiyorum napmam lazım
...
bana isim soyisim
adres
telefon
mail adresi
bilgilerini gönder cnm buradan ben öneri yapıcam senin için...başka tanıdıkların varsa üye olmak isteyn onlarında gönderebilirsin cnm
sinemhaciaydin@hotmail.com
bişey sorucam facede katıldığımız uygulamaları herkese açık yada arkdaşlara açık mı yapmak zorundayız ben sadece benim gördüğüm şekilde yapıyorum da o yuzden mi acaba hiç birşey kazanamıyorum
herkese açık şekilde paylaşın denilen yarışmalar var..onlarda ,paylaş kazan türü şeyler..
diğer otomatik uygulamalarda böyle birşey sözkonusu değil..
radikal olarak Doğan Kitap'tan en yeni kitapları hediye etmeye devam ediyoruz. Bu hafta da aşağıdaki soruya doğru yanıt veren 20 kişiye Elif Şafak'ın "Şemspare" isimli kitabını hediye ediyoruz.
Doğru cevabı verenlerden 1.ci, 10.cu, 20.ci, 30.cu, 40.cı, 50.ci, 60.cı, 70.ci, 80.ci, 90.cı, 100.cü, 200.cü, 300.cü, 400.cü, 500.cü, 600.cü, 700.cü, 800.cü, 900.cü 1000.ci kişiler imzalı kitapları kazanıyor.
Yazar Elif Şafak ’ın geçtiğimiz günlerde aldığı Sanat ve Edebiyat Şövalyesi nişanı kendisine hangi ülke tarafından verilmiştir?
a) İngiltere
b) Fransa
c) İspanya
d) Avusturya
Radikal okurları imzalı kitap kazanmaya devam ediyor... / Kültür / Radikal İnternet
sanırsam cevap fransa
nereye kaydoluyoruz
ipsos mega panel...araştırma şirketi...eve gelip barkod okuyucu bırakıyorlar.sende yaptığın alışerişleri okutup yüklüyosun ..basit bişey...
karşılığında puan kazanıyosun..sanal mağazası var puanlarla hediyeni seçiyosun
sizin kaydolduğunuz nasıl bilmiyorum ama ben gecen sene bi arkadaşımın ısrarı üzerine bu işe girmiştim. kumanda gibi bi şey var. pc ye takıp barkod okutuyorsun çok okutmak değil düzenli okutmak önemli olan içeçek ve süt kabul ediyordu. ama sistem çok gıcık yok hangi marketten aldın yok fiyatı ıyykkk bi süre sonra sıkıyor. herşey okutulmuyor. başta okuttuklarnızın kodunu sonra tekrar tekrar girebilirsiniz. asıl sıkıcı olan tarafı 1 ahfta girmesem hoppp telefonla arıyor şirket ben de hep unutuyordum.bir de şu markayı uzun zamandır girmemmişsiniz neden yok bilmem ne kıl tüy çok sinir anketler gönderiyorlar. hediyeleri usb bellek sac kurutma makinaı baskül aayyy yazarken bile daraldım yani. beni en çok sürekli aramaları bkıtırmıştı en sonunda sistemden çıkarın beni dedim. kurtuldum.benim kşi arkadaş hatırına bir işti.sabırnız varsa girin bu işe derim.nsl yani herhangi bir alışveriş mi bi sakız alsan da okutuluyo mu anlayamadım ne tür alışverişler? bi de ben de brsada oturuyorm ama ilçesnde sz merkezsiniz hrhlde bize kmblr km gelir ve şehir dğiştiricem o zmn nolcak
sizin kaydolduğunuz nasıl bilmiyorum ama ben gecen sene bi arkadaşımın ısrarı üzerine bu işe girmiştim. kumanda gibi bi şey var. pc ye takıp barkod okutuyorsun çok okutmak değil düzenli okutmak önemli olan içeçek ve süt kabul ediyordu. ama sistem çok gıcık yok hangi marketten aldın yok fiyatı ıyykkk bi süre sonra sıkıyor. herşey okutulmuyor. başta okuttuklarnızın kodunu sonra tekrar tekrar girebilirsiniz. asıl sıkıcı olan tarafı 1 ahfta girmesem hoppp telefonla arıyor şirket ben de hep unutuyordum.bir de şu markayı uzun zamandır girmemmişsiniz neden yok bilmem ne kıl tüy çok sinir anketler gönderiyorlar. hediyeleri usb bellek sac kurutma makinaı baskül aayyy yazarken bile daraldım yani. beni en çok sürekli aramaları bkıtırmıştı en sonunda sistemden çıkarın beni dedim. kurtuldum.benim kşi arkadaş hatırına bir işti.sabırnız varsa girin bu işe derim.
sizin kaydolduğunuz nasıl bilmiyorum ama ben gecen sene bi arkadaşımın ısrarı üzerine bu işe girmiştim. kumanda gibi bi şey var. pc ye takıp barkod okutuyorsun çok okutmak değil düzenli okutmak önemli olan içeçek ve süt kabul ediyordu. ama sistem çok gıcık yok hangi marketten aldın yok fiyatı ıyykkk bi süre sonra sıkıyor. herşey okutulmuyor. başta okuttuklarnızın kodunu sonra tekrar tekrar girebilirsiniz. asıl sıkıcı olan tarafı 1 ahfta girmesem hoppp telefonla arıyor şirket ben de hep unutuyordum.bir de şu markayı uzun zamandır girmemmişsiniz neden yok bilmem ne kıl tüy çok sinir anketler gönderiyorlar. hediyeleri usb bellek sac kurutma makinaı baskül aayyy yazarken bile daraldım yani. beni en çok sürekli aramaları bkıtırmıştı en sonunda sistemden çıkarın beni dedim. kurtuldum.benim kşi arkadaş hatırına bir işti.sabırnız varsa girin bu işe derim.
maggi sayfasında açıklama yapmış beren e göndermicez boşuna beklemesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?