Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

altıncı cadde
Kampanya 01.08.2012 – 31.08.2012 tarihleri arasında geçerlidir. Avea müşterilerine özel 150 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL’lik indirim için ALTINCICADDE yazıp 5060’a sms gönderdiğinizde, cep telefonunuza gelen indirim kodunu “Sepetim” sayfasında yer alan indirim kodu alanına girerek kullanabilirsiniz. Bu kampanya birkere geçerlidir, başka indirim kampanyalarıyla birleştirilemez. Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı altincicadde.com ve Avea İletişim Hizmetleri’nde saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. Kampanya 5.000 adet ile sınırlıdır

bikaç ay önce sadece kargo parasına saatler aldık ama şahsen benim ki dandikti.
kargo parası da 10 tl idi.
güvenilirlik konusunu soruyorsan siparişleri gönderiyorlar

şu anda üye olana indirim verio ve baya uygun oluyo
bi bak istersen ben sipraiş vericem de güvenlik açısından sormuştum

omo daannn nefret ediorummm 5381 puanım yahu, , sıfırlasınlar puanları , uygulamadan da ayrılıcam , oynamıcam da hatta merketlerden de almıcam

Onlıne Üye sayısı sürekli burada canlı ve sayıca diğer başlıklara göre daha üstün olduğu için paylaşıyorum Hakkınızı Helal edin..

"Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayin. Aksine onlar diri olup Rableri katinda riziklandirilmaktadirlar. Allah'in lütfundan kendilerine vermis olduklariyla sevinç içindedirler ve arkalarindan henüz onlara kavusmamis olanlari, kendilerine bir korku olmayacagi ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler." (Ali Imran, 3/169-170)

Şehitlerimize birer fatiha Okuyalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…