Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

GoodSkin Labs Exten–10 kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, GoodSkin Labs Exten–10 kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* GoodSkin Labs Exten–10 kazanma şansını 6–8 Ağustos tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 10 Ağustos Cuma 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Selam kızlar, ben hala tatildeyim:) dun maggiye denk geldim ve kazanmisim:) forma adresi yazmistim onun disinda bisi yapmaya gerek varmi acaba

arkadaşlar digitürk üyesiseniz facebook ta hediye yagmuru diye bir kampanya başlatmışlar üyelik numaranı gönderiyorsun hediye kazanıyorsun bana bir haftalık sinema paketi verdiler.

Vileda Türkiye
Bayram temizliği hazırlıkları başladı mı Vileda severler? Peki bayram temizliğinden önce Vileda'dan hediye kazanmak isteyenler kimler? Bu hafta sizlere bir sürprizimiz var! Takipte kalın, bayram temizliğini Vileda'yla kolayca atlatın!

Cinemaximum
‎"The Amazing Spider- Man" özel şapkası kazanmak ister misiniz?

O halde sizi 14:30' da Twitter' da yapılacak olan yarışmamıza bekleriz!

İŞTE BU HAFTAKİ SORUMUZ:
Ariş Pırlanta'nın yıl boyunca büyük beğeni toplayan Anneler Günü Koleksiyonu’nda yer alan kolyenin adı nedir? Doğru cevabı 12 Ağustos Pazar akşamına kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin. Duyuruyu profilinizde paylaşın. Sürpriz hediye kazanan belki de siz olacaksınız.

Pırlanta Altın Kolye''Kalbimin Pırlantası''

bugün protexi kazanınca belki şansım döndü diye bi ümitle baktım ama yok

hiç denemedim amaaa:)
Krispy Kreme Türkiye - Hediye Doughnut! | Facebook

cevap original glaz.... olan

bi sepet kazansaydım yawww kıramadım şeytanın bacagını

arkadaşlar digitürk üyesiseniz facebook ta hediye yagmuru diye bir kampanya başlatmışlar üyelik numaranı gönderiyorsun hediye kazanıyorsun bana bir haftalık sinema paketi verdiler.
link verirmisin bulamadım ben

ben hediye yağmuru yazdım bazı hediyeler seçip arkadaşlarla paylasıyoruz o çıktı sizde bakın isterseniz burdan 4,5 kişi var katılan.happy center hediye yağmuru...

bulamadım bn sayfayı hepsi yabancı çıkıyo :44:

şanssızlığım hala devam ediyor hçbşyde yokum of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…