arkadaşlar
şimdi aldığım bir haber üzerine moralim çok bozuk.üzüntüden ağlayacağım. kızımda durumu amladı anne sana ne oldu
deyip duruyo o üzülmesin diye ağlıyamıyorum da. belki azıcık rahatlarım diye size yazmak istedim.
çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği 4-5 aylık sabah geçirdikleri trafik kazasında arabadan fırlamış ve hayatını kaybetmiş.
yavrum, meleğim benim Allahım Minik Bade'yi yanına aldı ....(
arkadaşlar
şimdi aldığım bir haber üzerine moralim çok bozuk.üzüntüden ağlayacağım. kızımda durumu amladı anne sana ne oldu
deyip duruyo o üzülmesin diye ağlıyamıyorum da. belki azıcık rahatlarım diye size yazmak istedim.
çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği 4-5 aylık sabah geçirdikleri trafik kazasında arabadan fırlamış ve hayatını kaybetmiş.
GoodSkin Labs Exten–10 kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, GoodSkin Labs Exten–10 kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)
* GoodSkin Labs Exten–10 kazanma şansını 6–8 Ağustos tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 10 Ağustos Cuma 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.
arkadaşlar
kazanmışım bari bundan yüzüm gülsünGüneş Güzelliğinize Ortak Oluyor uygulamamıza katıldınız, saçınıza uygun Kérastase Güneş Programını belirlediniz ve tatil çantanızı hazırladınız. Uygulamamıza katılan her 20. şanslı Kérastase kadını özel seyahat boyu Elixir Ultime (50 ml) ve yaz çantası kazanma şansı elde etti. Güneş Güzelliğinize Ortak oluyor uygulamasının sonuçlarını, Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor adresinden öğrenebilirsiniz. Uygulamamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz...
Hergünyeni.com'dan Facebook sayfasını beğenen herkese çEkilişsiz kurasız şartsız güneş gözlüğü hediye:
Hergunyeni.com - Beğen Kazan | Facebook
ayrıca panten setim geldi.hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?