Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

LABORATOIRE BIODERMA
Herkese iyi haftalar! 15 Ağustos'a kadar Biobonus kuponlarınızı burada paylaşarak kazanabilirsiniz!

Üzerinde adınız ve soyadınızın yazılı olduğu Biobonus kartlarınızın fotoğrafını çekip BIODERMA Facebook sayfasında yayınlayın. Random.org'da yapılacak çekilişle belirlenecek talihlinin eksik kalan puanlarını biz tamamlayalım.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. Arkadaşında bişey var mı? Oto koltuğunda olsaydı kurtulabilirmiydi acaba? Off ne kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın, sabırlar versin....

Allah kimsyi evlat acısıyla sınamasın yavrularımı bize bağışlasın çok zor bi durum Allah rahmet eylesin büyük sabır versin

bunun linki ne canım :26:

bende bulamadım porlandı şu evimistere baktınızmı hiç hata veriyor hep linki yapıştırdığım halde

porlandı bulamadım bulan var mı acep bıde ben detolden ve theramedden hedıye kazanmıstım ıkısıde gelmedı soruyorum cevapta vermıolar

Allah kalanlara sabır versin. Başınız sağolsun. Arabada bebek koltuğu ve koltuğun kemer ile sabitlenmesi çok önemli..

Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor” uygulamamıza katıldınız, saçınıza uygun Kérastase Güneş Programını belirlediniz ve tatil çantanızı hazırladınız. Uygulamamıza katılan her 20. şanslı Kérastase kadını özel seyahat boyu Elixir Ultime (50 ml) ve yaz çantası kazanma şansı elde etti. Güneş Güzelliğinize Ortak oluyor uygulamasının sonuçlarını, Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor adresinden öğrenebilirsiniz. Uygulamamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz...

kazanmışım bari bundan yüzüm gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…