Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anne adayları 1hafta önce falan parentzworld paylaşılmıştı burda.Bana paket geldi.içinden promosyon hediyeler çıktı.çocuk bezi,v.b

neler var içinde başka foto ekleyebilirmisin imkanın varsa
bende üye oldum ama hala gelmedi 2 hafta olmuştur heralde

bana da biraz önce fikrimühim paketi geldi;iki paket ıslak mendil.indirim kuponları,broşürler bide küçük üçgen şeyler var ama anlamadım onları ne işe yarar..

bana da biraz önce fikrimühim paketi geldi;iki paket ıslak mendil.indirim kuponları,broşürler bide küçük üçgen şeyler var ama anlamadım onları ne işe yarar..

istanbuldasın sanırım değil mi? bende bekliyorum hala gelmedi galiba yarın sabah gelicek
o üçgenler erkek bebeği olanlar için çiş kaçımasın bi kaza olmasın ortalık yere diye

neler var içinde başka foto ekleyebilirmisin imkanın varsa
bende üye oldum ama hala gelmedi 2 hafta olmuştur heralde

canım paket içerikleri değişebiliyormuş.benimkinden 3tane yenidogan molfix bez numunesi,2tane papia mendil,2tane molped,1 oyuncak çok sevimli bişi,1 tane numune bingo bebek kokulu yer silme,2 tane 20li molfix ıslah mendil çıktı.foto eklemesini bilmiyorum canım nasıl ekleniyor?

off sana lane t olsun money sürekli sayfyı yeniliyodum çıkıp girmek gerekyomuş demek ki öncden direkt glyodu syfaya başladıysa bugn nolduysa pislikler

istanbuldasın sanırım değil mi? bende bekliyorum hala gelmedi galiba yarın sabah gelicek
o üçgenler erkek bebeği olanlar için çiş kaçımasın bi kaza olmasın ortalık yere diye

evet istanbuldayım sürat kargo ile geldi..
çok şirinler paket içeriği güzel 20 tl lik e bebek çekleri var limitli mi bilmiyorum umarım işe yarar..

şeytanın bacağını kırdım sonunda kızlar maggi den kazanmışım darısı kazanamayan arkadaşlara olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…