fikrimühim kafasına göre yolluo benle bir üye olan arkadasa bişi gelmedi bana gliss colgate nesfit vaseline raid otomatik sprey bebek ve sepeti geldi
bana da biraz önce fikrimühim paketi geldi;iki paket ıslak mendil.indirim kuponları,broşürler bide küçük üçgen şeyler var ama anlamadım onları ne işe yarar..
canım ben doktorumun ismini tel nosunu da verdim.üye oldum.Sonra parentzworldu aradım adresi telefonla aldılar ve 1 hafta sonra geldi.hatta 2.paket anneyim paketi.onu da hamileliğin 8.ayında isteyebiliyormusuz.şimdi onu istemek için mail attım bakalım ne cevap gelecek
Değerli OMO Kadınlar Kulübü üyelerimiz,
Uygulamamızın ilk kampanya dönemi sona ermiştir. Uygulamamızın yeni dönemi yarın saat 14:00'ten itibaren başlayacaktır.
İlginize teşekkür ederiz.
Ödül kazananları görmek için tıklayın: OMO Kirlenmek Güzeldir - Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
benimde ablamında adı var :119: ne zaman gelir ki acaba
Değerli OMO Kadınlar Kulübü üyelerimiz,
Uygulamamızın ilk kampanya dönemi sona ermiştir. Uygulamamızın yeni dönemi yarın saat 14:00'ten itibaren başlayacaktır.
İlginize teşekkür ederiz.
Ödül kazananları görmek için tıklayın: OMO Kirlenmek Güzeldir - Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?