Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: sağlık olsunnnn

huzurlu,mutlu yıllar canım,benimde pazar günüydü doğum günüm.kargo dün aradı size koca bir paket var dedi.ahaaa dedim doğum günümde nerden geldi acaba,sevindim.bi geldiki kargo balcı hindiden broşür,yemek tarifleri bana koca bir paket diyen kargocuyu o an boğmak istedim sonradan çok güldük tabii .inşallah sen bugün kocaman bişeyler kazanırsın

1 Yasemin Güner

2 Funda Çilek

3 Mehmet Başaran

4 Neşe Eliaçık

5 HandanEvrim Ülgen

6 Ayli Radgohar

7 Seher Onart

8 Mine Osman Taş

9 Fatma Ezberci

10 Canan Çakmak Akmercan

11 SeMa Kırcı

12 Fatih Toksöz

13 Turgay Evcin

14 Gülsüm Korhan Turan

15 Murat Turan

16 Neşe Şahin

17 Sevim Topal

18 Şentürk Gönültaş

19 Yasin Düzgün

20 Esra Çelik

21 Zeynep Arslan

22 Mine Bayraktar Zebil

23 Hayat Baral

24 Hasan Uluca

25 Ece Salca

26 Göksel Karakoç

27 Süheyla Atabay

28 Nigar Sargın

29 Dilek Kader

30 Sema Ümmahan Aslan maggii

taaaaaaaaaaaaaaaa 25 temmuz da kazandığım maggi min gelmemesi ne kadar doğru olabilir ki, hemde istanbul içi ?????????
sürat kargo ile idi sanırım , arasam ne kadar sağlıklı bilgi alabilirim , maggi nin sayfasına da yazdım acaba isim benzerliğimi ,ki sanmıyorum ama çok sevinmiştim, bir maggi bir protex kazandım ,, ay onlarda gelmedi :2::2: napıım ki ben

nice mutlu senelere

teşekkür ederim kızlar,moonserose çok güldüm yaw ah şu kargocularr

[sıze=2]hazır mısınız?
Solo ile hem eğleneceğiniz hem sürpriz hediyeler kazanacağınız “cümle tamamlama” yarın başlıyor!

https://www.facebook.com/solosolosolo
[/sıze]

[sıze=3]günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: Sağlık olsunnnn [/sıze]
nıce saglıklı yaslara canımmmmmmmmmmmmmm

protex gelmiş muhtar almış maggi gelmiş komsu almıs bütün mahalle bana calısıoooo

Ilahı ozge

ya ben bi türlü kazanamıyorum şu protexi siz nasıl başardınız ?

valla canım uygulamayı actım hazır bekledim tam 11 de bastım mesgul oluyo ama bısıye basma.sonra acılıyo.2.sectim ve oldu:)choremedan acmayı dene.en ıyı o acıyor.insallah sanada cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…