- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: sağlık olsunnnn
nice mutlu senelere
huzurlu,mutlu yıllar canım,benimde pazar günüydü doğum günüm.kargo dün aradı size koca bir paket var dedi.ahaaa dedim doğum günümde nerden geldi acaba,sevindim.bi geldiki kargo balcı hindiden broşür,yemek tarifleribana koca bir paket diyen kargocuyu o an boğmak istedim sonradan çok güldük tabii .inşallah sen bugün kocaman bişeyler kazanırsın
benimde protexim gelmedi hala
[sıze=2]hazır mısınız?
Solo ile hem eğleneceğiniz hem sürpriz hediyeler kazanacağınız cümle tamamlama yarın başlıyor!
https://www.facebook.com/solosolosolo[/sıze]
nıce saglıklı yaslara canımmmmmmmmmmmmmm[sıze=3]günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: Sağlık olsunnnn[/sıze]
protex gelmiş muhtar almış maggi gelmiş komsu almıs bütün mahalle bana calısıoooo
ya ben bi türlü kazanamıyorum şu protexi siz nasıl başardınız ?
nasıll kazandınnnnnn.. tebriklerrrrr
teşekkür ederim.bi yarışmaları vardı kaç çift ayakkabı var diye. tahmin yazmıştım. ordan kazanmışım canım
ya şu protex i bi ben çözemedim.saat 11 de başladı,limit doldu diyor. 10 dakikada ne çabuk tükendi yahuu
protex gelmiş muhtar almış maggi gelmiş komsu almıs bütün mahalle bana calısıoooo
günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: sağlık olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?