Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kzılar ne zaman kazandım bilmiyorm ama şunlar geldi Eki Görüntüle 486474 Eki Görüntüle 486476
geçen gün kazannlar açıklandı cnm kerastese sayfasndan
Ramazan Şenliği kazananlarımızdan 25-26 ve 30 Temmuz kazananlarının listelerinde yaşanan bir aksaklık nedeniyle gönderimleri henüz yapılamamıştır. İsimleri bu listelerde yer alan katılımcılarımızın gönderimleri Pazartesi başlayacak ve mümkün olan en kısa süre içerisinde kendilerine ulaştırılacaktır.
Kazanan tüm okuyucularımızı tebrik ediyor, henüz kazanamayan tüm takipçilerimize bol şans diliyoruz..

kızlar şu yarışmaların olduğu adresleri bana da verirmisiniz rica etsem,daha yeni katılacağım hiç bir bilgim yok,aynı adreslerdemi sürekli yarışma oluyo

Teşekkür ederim Aslıcım bu açılmıyor diğerleri açıldı

Rica ederim
Maggi bugün bitti. Ondan açılmıyor olabilir.

https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?ref=ts

Bu sayfadan Maggi Ramazan Şenliğine gir bilgilerini yaz canım, her gün farklı saatlerde bir soru yada yarışma oluyor.Ama her gün her saat başı kontrol et, saatlerini her gün farklı yapıyolar.2 saat yarışma yapılıyo sonra kapanıyor.Başarılar :)))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
arkadaşlar bu hemendeneden bşy göndermyorlar mı gerçekten :26: şmdi katılaym dedim ama biraz palavra sıkmış gibiler geçenlerde katıldığm bir yrşmaya no vermşşiz ya da siteye bilmyorum sapıklar dadandı numarama o yüzden şimdi mail adresi tel adres fln istiyor güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…