Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duvar Fotoğrafları
En güzel çalışma ortamının fotoğrafına ödülümüz var!

Sınavlara çalıştığın, kitabını okuduğun çalışma masanın resmini çek, bize gönder! En beğenilen fotoğraf seninki olsun, Fotoğraf Makinesi kazan!

Fotoğrafları sayfamızın mesaj bölümünden bizlere gönderebilirsiniz. Yarışmaya katılım süresi 15 gün. Yarışma bitiminde fotoğraflar sayfamızda oylamaya sunulacak, en çok beğeni alan ödülü kazanacaktır.
Ekleyen: A Yayınları

BODYDEPO BAYRAM KAMPANYASI
1 üyemize Ballı Yüz Soyma Kremi
1 üyemize Klasik Bayan Şeffaf Ayakkabı Kutusu
1 üyemize Klasik UNISEX Çizme Kutusu

https://www.facebook.com/www.kadincahersey.net

Son düzenleme:
arkadaşlar netten anket doldurark para kazanılıyor mu hiç öyle bir siteye üye oldunuz mu? hiç gerçekçi gelmedi bana ?

arkadaşlar netten anket doldurark para kazanılıyor mu hiç öyle bir siteye üye oldunuz mu? hiç gerçekçi gelmedi bana ?

http://www.napolyon.com'da kazanılabiliyor.
anket doldurarak, reklam okuyarak, video izleyerek nap biriktiriyorsun. biriken nap'leri belli sitelerde indirim çeki olarak kullanabiliyorsun veya 100.000 nap'e ulaştığında nakite çevirebiliyorsun.

yalnız her zaman anket olmuyor. olduğu zaman sana mail geliyor, araştırma anketimize katılımınızı bekliyoruz gibi.
detayları zaten sitede yazıyor.

üye oldum çoook uzun sene önce hala para kazanamadım biçok yere üye oldm hem ama yani o kdr zor ki sana tavsiyem napolyona üye olblrsin ama o da çok kolay kazanablceğn yer değl kısacası anket işi aşırı boğucu bnm mesela napoynda 30 tlm 1senede fln birikmiş var şimdi 100tl oluca çıkış yapabiliyosun öyle bir zorunluluk var bide sitelerde belli limitleri var ve her zmn anket göndermyolar ve her ankete de kabul etmyorlar bi bakıyosun cvp vermişsin gidiyosun heh tmm kabulettle r herhalde dyosun bi bkıyosun üzgünüm ankete uygun değlsnz yada kota dolu dye bi palavra sıkıyo kalıyosun böyle

Kızlar omoda gerçekten ödüller 5er tane mi :S
yani topu topu 5 ütü 5 rondo 5 kahve mak öle mi?
Çamaşır makinesini saymıyorum o konu muamma
Ya ben alamam o zaman hiçbişi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…