oleyyy protexten kaydım alındı..nekadr sürede ggeliyor?
ramazan eğlencesinede ramazan yazalım kızlar hadi gelin knora koşun koşun :)))
2 hafta en az canım
BenimdeNe zamandır kalkamıyodum bu saatlerde geç kalktığım için bugün kalktım ve olduEki Görüntüle 486268 Eki Görüntüle 486268
protexten ilk hafta kazandım hala gelmedi
sonunda maggiden kazanmışımm
ben de kazanmışımmm maggiden nihayetşeytanın bacağını kökten kırdım sonunda hadi afiyetlen içelim çorbalarımızı kazanan arkadaşalr bnm gibi uğraşıp da kazanamayanlar inşallah en kısa zamanda kazanırlar
bugün kerastese den loreal markalı kerastese serum ve hediye paketi geldi çantanın içinde o hediye çantasını çok da beğenmedim ama çeyize attım her yer çanta oldu makyaj çantası trzında vlla ilerde onları koycak güzel yerler bulmam lazım büyükçedün de perabulvarından kazandığım hamam markalı peştemal geldi o da öyle bi paket çantanın içinde onu da çeyize attım napçaksam peştemalı ben havlu göndercekler sanıyodum bilseydim katılmazdım neyse şükür yine bir de yasemin şefikten imzalı kitap kazanmıştım o geldi ben hikaye roman tarzında sanıyordum ama mısralar var kitabın yarısı da boş ama şöyle bir inceledim kitabı gerçekten çok manidar şeyler yazmış ilk imzalı ktabım bir yazardan çok sevindim. hediyelerim bu kdar ufak tefek blki ıvır zıvır ama yine de sevindiriyorlar işte beklediklerim: rexona dan paket gelcek ikili herhalde ama 2 ay oldu anlamadım gelmedi hala belki 2buçuk ay oldu rexonadan bnmki geldi anneminki hala gelmemiş ilginç aynı anda gelirdi halbuki. bir de omodan kettle kazandım ama ilgilenmiyorlar anam ağladı o puanı yapana kdr bi çamaşır bakım seti göndersinler gösterrim bn onlara yeter yaa
herkese günaydın bu arada
Renkli Cuma'dan yeni Flormar El Kremi kazananlar belli oldu!
Aybüke Topsakal, Merve Bilgi, Buket Dolgun Tibet, Gonca Yardımcı ve Buse Avcioğullari'nı tebrik ederiz!
Yeni sürprizler için Flormar'ı takibe devam et
kazanmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah canım maşallah
bnce de cnm maaşallah diyelim birbirimize nazar değmesindarısı senin başına inşallah yenisin yarışmalarda sanıyorum kazanamıyodum 1-2 aydır bşy gelecek olanları beklemekle ytnyodum bi şimdi 3-4tane kazandım ama omo bni delirtti ona kazandığıma şaşırmıyorum ve çok da sevinmiyorum ztn geleceği de meçhul hakettiğim hediye de o değildi hiç rexona da sanki hiç yrşma olmadı mı ne anlamadım forumdan kazanıp da gelen arkdş var mı hediyesi. ben en çok çekilişte çıktığımda seviniyorum o da çok nadir oluyor diğerleri bileğimin hakkıyla:128::121::118:
ben hiç kazanamadımkazanamayanların darısı başına kazananlarında Allah daha fazlasını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?