tmm cnm gözün aydınsitesinden iletişim bölümünden yani... ya ben çok önceden istemiştim gelen giden yok. geçenlerde yine istedim üye olmanız gerekiyor diye mail atmışlar.üye oldum yine ses seda yok.dün tekrar üyelik yaptım faceden ve siteden. ilteşim bölümünden hala numunelerim gelmedi dedim. .mail atmışlar dün akşam yada bugün işte, göndercez diye. bugünde geldi işte..
Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.
Sevgilerimizle,
Bakalım Gelcekmiii:44:
telefonuna maesaj gelmesi gerekti cnm
Futbol topu kazanmak ister misin?
Hediyeli soru yarışmamıza katıl, soruyu doğru cevapla, futbol topu kazanma şansını yakala! Katılmak için tıkla: Philips TV Türkiye - Hediyeli Soru | Facebook
selam kızlarr bi fincan daveti gönderebilecek olan var mııı?
ben anlamadim uye olana ceyrek bilet mi veriyolar?
hay bu tayyar sülalesşnden illallah dedimosman tayyar ve bi tayyar soyisimli kişi daha knordan 3. ye kaznıyorlar yaaaosman tayyar 2. kez kazanıyo ona eminimde. bize 1 kez nasip olmadı ayıp ya bu ne açgözlülük
bu arada ramazanın vazgeçilmezine ne yazıyoruz
King Ev Aletleri ‏@KingEvAletleri
Kingden 4 yıl garantili KAHVEMATİK Kahve Makinesi kazanan şanslı takipçisi Çikolatalı Cheesecake tarifi ile @buketgulsun. Tebrik ederiz :)
buketcim bugün şanslısın maaşallah
Yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. Bifincan için bana da davet gönderir misiniz? imizmir2009@hotmail.com normal mail bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?