Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tmm cnm gözün aydın

money başlamış yine %100 kazanamadım

KATIL VE KAZAN yarışmamız sona ermiştir. Talihlimiz Yasin Yüksel’i tebrik ederiz. Tüm JJ takipçilerine gösterdikleri yoğun ilgi ve değerli katılımları için çok teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
JACK&JONES TÜRKİYE
KATIL VE KAZAN yarışmamız sona ermiştir. Talihlimiz Yasin Yüksel’i tebrik ederiz. Tüm JJ takipçilerine gösterdikleri yoğun ilgi ve değerli katılımları için çok teşekkür ederiz.

ben anlamadim uye olana ceyrek bilet mi veriyolar?

hayır canım üye olunca toplamda 1000 bilgilerini dolduruncada 9000 puan veriyorlar. hediye seçenekleri var birçok. ben örnek olarak piyango bileti dedim ve 4000 puan. yani üye olduktan 5 dakıka sonra piyango biletini seçebilirsin:)

hay bu tayyar sülalesşnden illallah dedim osman tayyar ve bi tayyar soyisimli kişi daha knordan 3. ye kaznıyorlar yaaaosman tayyar 2. kez kazanıyo ona eminimde. bize 1 kez nasip olmadı ayıp ya bu ne açgözlülük

bu arada ramazanın vazgeçilmezine ne yazıyoruz

King Ev Aletleri ‏@KingEvAletleri

King’den 4 yıl garantili KAHVEMATİK Kahve Makinesi kazanan şanslı takipçisi Çikolatalı Cheesecake tarifi ile @buketgulsun. Tebrik ederiz :)

buketcim bugün şanslısın maaşallah

aa canım cok sasırdım.sımdı gordum.maske yapıyodum sacımasanslıyım bugun cok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…