Duvar Fotoğrafları
Yarışmamız başlamıştır.
Chicco ile ilgili sloganlarınızı yorum olarak yazın ve yorumuna en çok beğeni alan 5 kişi hediyelerimizin sahibi olacaktır. Hediyeler aşağıdaki gibidir.
1. kişi: Nokia C5-03 Cep Telefonu
2. kişi: Sony Mp3 Player
3. kişi: Philips Kulaklık
4. kişi: Chicco Oyuncak
5. kişi: Chicco Oyuncak
Detaylı bilgi biraz sonra notlar bölümünde açıklanacaktır. Herkese bol şanslar dileriz.
Ekleyen: Chicco Turkiye
Duvar Fotoğrafları
İçinde ''Fil'' ''Güneş Kremi'' ve ''Akbil'' kelimelerinin yer aldığı bir cümle kurmanızı bekliyoruz. :)
Sayfamız tarafından en yaratıcı ve eğlenceli bulunan 3 cümle, Çarşamba Günü saat 11:00'de 24 saat süre ile takipçilerimizin oylamasına sunulacaktır. Belirtilen süre sonunda en çok oyu alan takipçimiz bizden 1 adet güneş kremi kazanacaktır.
Not: Birden çok giriş olması durumunda, ilk yazdığınız cümle dikkate alınacaktır. Birbirinin aynı ya da çok benzeri cümlelerde de ilk cümle dikkate alınacaktır.
Herkese şimdiden başarılar :)
Gösterin yaratıcılığınızı!
Ekleyen: Organik Bakım
bu siteyi rica edebilirmiyim canım :)
pideyle hurma yazıyorummmm
arkadaslar bişi dicem asla yanlıs anlamayın dini bilgilerinizi elstrmek diil amacım ama bir yanlısı düzeltmem gerek bugun kandil degil kadir gecesi
ayy nereye yazıyonuz ??? :)
https://www.facebook.com/OrganikBakim?ref=streamDuvar Fotoğrafları
Yarışmamız başlamıştır.
Chicco ile ilgili sloganlarınızı yorum olarak yazın ve yorumuna en çok beğeni alan 5 kişi hediyelerimizin sahibi olacaktır. Hediyeler aşağıdaki gibidir.
1. kişi: Nokia C5-03 Cep Telefonu
2. kişi: Sony Mp3 Player
3. kişi: Philips Kulaklık
4. kişi: Chicco Oyuncak
5. kişi: Chicco Oyuncak
Detaylı bilgi biraz sonra notlar bölümünde açıklanacaktır. Herkese bol şanslar dileriz.
Ekleyen: Chicco Turkiye
Duvar Fotoğrafları
İçinde ''Fil'' ''Güneş Kremi'' ve ''Akbil'' kelimelerinin yer aldığı bir cümle kurmanızı bekliyoruz. :)
Sayfamız tarafından en yaratıcı ve eğlenceli bulunan 3 cümle, Çarşamba Günü saat 11:00'de 24 saat süre ile takipçilerimizin oylamasına sunulacaktır. Belirtilen süre sonunda en çok oyu alan takipçimiz bizden 1 adet güneş kremi kazanacaktır.
Not: Birden çok giriş olması durumunda, ilk yazdığınız cümle dikkate alınacaktır. Birbirinin aynı ya da çok benzeri cümlelerde de ilk cümle dikkate alınacaktır.
Herkese şimdiden başarılar :)
Gösterin yaratıcılığınızı!
Ekleyen: Organik Bakım
bu siteyi rica edebilirmiyim canım :)
knora canım....
kadir gecesi ama ben kandil diyede tebrik edildiğini çok kişiden duymuştum
maggiden çorba sepetim geldiiiiiiiiiii:
sepetide pek şirinmiş
Eki Görüntüle 489141 Eki Görüntüle 489142 Eki Görüntüle 489143
knorda bir bilmece vardı o kadar nereye acaba girmek lazım
Kızlar bifincandan internet güvenlik paketi geldi. çok güzel zarfları bile isme özel gibi yapmışlar:) Ayrıca napolyondan çeyrek piyango biletimi aldım. Eğer isteyen olursa son kez yazıyorum linki.
http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=61bfe252-655f-41b5-adec-0c661ef42585
tebriklerrr
ayy 1 tane bile kazanamadım bu sene geçen seneninkinden daha güzelmiş sepeti kazansam bari son 4 gün kala pöfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?