Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hangi numaradan aradılar acaba?:26: Ben de bir yakınım için başvurmuştum yarım saat önce bir çağrı gördüm telefonumda kayıtlı bir numara değil acaba ordan mı aradılar diye merak ettim de...

link verebilirmisin bulamadımm:18:

Hangi numaradan aradılar acaba?:26: Ben de bir yakınım için başvurmuştum yarım saat önce bir çağrı gördüm telefonumda kayıtlı bir numara değil acaba ordan mı aradılar diye merak ettim de...

sonu 50 98 ıle bıten bı faturalı bır turkcell numarası ..

Vivident’in yeni sakızı Storming için düzenlediği ‘Büyük Tutkunuz’ yarışması başladı!
Yarışmanın konusu: Herkesin bir tutkusu vardır. Kiminin spor, kiminin yemek… Vivident, herkesin içindeki tutkuyu buluyor ve bu tutkuyu paylaşan insanları birleştiriyor.
Amaç: En büyük tutkuyu ve tutkusunu paylaşmayı seven insanları toplamak.
Nasıl işliyor?
Vivident Facebook fan sayfası beğenildikten sonra yarışmaya girilir. 4 büyük tutkudan biri seçilir. Bu tutkuya ortak olacak arkadaşlar ile paylaşılır. Yarışma sonunda 4 büyük tutkudan en çok seçilen kategorinin birincisi, seçtiği kategoriye ait büyük ödülü kapar.

Kategoriler ve ödülleri:
SPOR: Milano’da Ferrari sürüş keyfi
MODA: Cosmopolitan dergisinde Vivident’e özel moda çekimi
MÜZİK: Müzik kanalında VJ’lik deneyimi
YEMEK: Beyrut’da özel yemek kurslarıyla Orta Doğu mutfağını tanıma fırsatı

Tıkla ve hemen katıl !

Vivident Tr - Büyük Tutkunuz | Facebook

Tasarladığın yüzüğü hediye olarak kazanmak ister misin?
Favori Designers Yüzük yarışması başladı. En beğenilen 10 yüzük Favori tarafından üretilerek tasarımcısına hediye edilecek. Tasarımını yüklemek için hemen şimdi tıkla!
Favori Designers

Favori'den evlenecek çiftlere birbirinden güzel takılar hediye.
Favori Evlilik Hediyem yarışmasında istediğiniz hediyeyi seçin, destek toplayın ve Favori'den seçtiğiniz hediyeyi kazanın! Yarışmamıza katılmak için hemen şimdi tıklayın...
Favori Jewellery (Turkey) - Evlilik Hediyem | Facebook

eylemlerim devam edicek bugün açıldım galiba :)))
birde .............de ağda bantı hediye ediyorlarmış ama hala devam ediyormu bilmiyorum :)

gliss türkiyenin kazanan 100 kadını saat 18.00 de açıklanıcakmış kızlar

dışarıda olucağım o saatte sizler bakarsınız bende gelince bakarım artık

umarım kazanmışızdır hepimiz

gliss açıklama yapmış kampanya 18:00de bitiyormuş pazartesi açıklanacakmış :))))
Kazananlar 27 Haziran saat 11.00'da açıklanacaktır. İlginiz için teşekkürler.

Çekilişimiz sonucunda Mustafa K. Topaloğlu nun "303 Soruda Evlilik Süreci" kitabını ESra Yslbs kazandı.Kendisini insankitap.com ailesi olarak tebrik ediyoruz.

hiç bişey kazanamıyorum uzunn zaamandırrr

benide primadan aradılar. bende kendı adıma değil arkadaşım adına katılmıştım dedım. benım bebeğim var prima kullanıyorum zaten, neden 24 haftalık hamılelere dedim. kampanyalar olcak dedi . arkadaşınız doldursun ozaman formu dedı bende tamam dedim . aslında kendı adıma istemiştim :)) iyi oldu pişman olmuştum sonra, 5tl kargo gelcekti. hepside deneme boy:97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…