Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

öylemi bir sorıyım doktoruma cnm tşkrler

heran gelebilir bebişin dedi doktorum ama ben son 2 haftam olduğunu düşünüyorum

hayırlısıyla kavuşursun umarım...dr gerek yok tecrübe konuşuyo dermişimm
bi zararı yok ama sor tabiki...

cillit bang çekilişini kazanmışım facebookta hediye çeki yazmışlar mailime ev temizliği
kazandınız yazmışlar önümüzdeki haftada taşınacağım pazar gününede temizlikçi
ayarladım ne yapacağım şaştım kaldım.

benide aradılar dün. bana da aynısını dediler.
paketin içinde 2 adet tupperware mama kutusu var. tek işe yarar şey bu sanırım.

bende eşimin nosunu vermiştim

eşimi dün aramışlar ama eşim müsait değilim demiş yaa

gitti pakett

beni dün ilk aradıklarında işim vardı konuşamadım. tlf falanda çekmiyodu. daha sonra çaldırdım aradıkları numarayı tekrar döndüler bana. zaman geçmeden sende ulaş bence onlara.

merhaba arkadaşlar. dün pimadan benide aradılar. bebeğin oğum tarihini teyit edelim dedi. ama ben tarihi kafadan atmışım çünkü isteikleri hafta olmuyou.. eylül yazdım gibi geldi eylül 10 dedim.. buraya ağustos 10 kodlamışsınız dedi, yanlışlıkla yazmuş olabilrim, kafadan atmış olabilirm bilmiyorum dedim ( ki bizim doğum kasım da:)
tamam sorun değil eylül olarak düzeltelim burdan dedi, haftaya göndericez dedi, adresi teyit ettik.. haftaya gelecekmiş. 5 tl miydi bunun kargo ücreti

bana dna hasarı ile ilgili soru geldi. elma gülü yaprağı ve ectoin ikisinide yazdım gerçi ben:)

hayırlısıyla kavuşursun umarım...dr gerek yok tecrübe konuşuyo dermişimm
bi zararı yok ama sor tabiki...

amin cnm tşkrler

beni dün ilk aradıklarında işim vardı konuşamadım. tlf falanda çekmiyodu. daha sonra çaldırdım aradıkları numarayı tekrar döndüler bana. zaman geçmeden sende ulaş bence onlara.

bende aradım dün geriye açmadılar

bugün geri dönüş yaptılar

28 haziran 15 temmuz arası alabilirsiniz e bebek mağazasından dediler

braz önce primadan aradılar benide .. teyit için tarih sordular salladığım için aklımda kalan tarihi söyledim.. onlarda kayıtlı olanda 1 gün sonrasıymış tmm sorun değil dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…