Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

simiramis kullanıcısından alıntı
bana dna hasarı ile ilgili soru geldi. elma gülü yaprağı ve ectoin ikisinide yazdım gerçi ben:)
ectoin yazdım canım, çok teşekkür ederim

merhaba bu SHISEIDO linkini verebilirmisiniz ben bulamadımda

Kizlar mynet cevaplar diye birsey var.
Mynete uye oluyosunuz,sorular sorup, cevaplar verip, puan topluyosunuz, o puanlarla da dukkandan alisveris yapiyosunuz.
Ilk kez bisey bulup size duyurmanin heyecan ve mutlulugunu yasiyorum. Insallah daha once soyleyen olmamistir myneti

sen aldınmı burdan bişeyler...
biraz baktım ama pek anlamadım sistem nasıl????

gızlar sonunda hero baby de bana gönderdiiiibir paket bebe püskevit,sütlü püskevitli muzlu kahvaltı ve şeftali muz kavanoz mamasıı

benide sabah aradılar primadan bilgilerimi teyit ettiler 27 hazirandan itibaren başlanacak dağıtıma dediler :) doğacak bebişlere ohh ne güsell vavaa :))

yeni haberler için teşekkürlerrr
bu arada tekin acar ın şeysini bulamadım ben yaaa
linke tıklıyorum bronz hatun da var ama yok olmuyo

sen aldınmı burdan bişeyler...
biraz baktım ama pek anlamadım sistem nasıl????

Daha ben de yeni basladim. Henuz bisey almadim.
Soru soruyo millet, onlara cevap verdikce puan kazaniyosun, sen de soru ekliosun, o da puan kazandiriyo.
Sonra puanlar birikince dukkandan puan karsiligi biseyler aliosun. Dukkandakiler cok matah seyler desil ama forma, converse tsort falan var.
Kisa vadeli bisey degil, hergun girmek puan kazzanmak lazim. Gunde 500-1000 kazanabiliosun 1 saat falan ugrasirsan
Hediyeler de 17000 puan falan. Ugrasirsan ayda 1 parca kazanabilirsin gibi geldi bana. Benim puanim 2 gunde 1600 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…