Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]ToyzzShop
[/h][h=6]Yarışmamız başlıyor!

Öncelikle eski yarışma kazananlarımızdan fotoğraf gönderenlere çok teşekkür ederiz. Kazandığınız hediye ile çocuğunuzun fotoğrafını yarisma@toyzzshop.com adresine mail atabilirsiniz.

Mağazalarımıza her geçen gün bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 87.mağazamız geçtiğimiz hafta Sera AVM’de açıldı.

Bugünün sorusu : Sera AVM’de açılan 87. mağazamız hangi şehrimizdedir?

Sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;

2. maile Unico Yapım Oyuncağı
36. maile Uzaktan Kumandalı Araba
101. maile Winnie The Pooh Peluş
129. maile Bebek
158. maile Büyük Su Tabancası
209. maile Tigger Peluş
247. maile Tabu
306. maile Bebek
341. maile Puzzle Seti
400. maile Monster High Cleo’nun Güzellik Masası
429. maile Patrick Peluş Çanta
499. maile Eeyore Peluş
503. maile Uzaktan Kumandalı Araba
569. maile Tigger Peluş
601. maile Jenga

hediyemiz olacaktır. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

[/h]

CVP- KÜTAHYA

Son düzenleme:
bnm hesabım dün geceden beri bifincana girmiyor doğru yazdığımdan emin olduğum halde yeniden mesaj attım şifr için onu da girdim o da kabul edilmedi mail yolladım mesajda anlattım yazıyor mesajda şifrem ve kullanıcı adım yazıyor oysaki napçam şimdi ya dk 1 gol 1:26:

maggi
1 Nadire Kaya

2 Sevim Pandul

3 Cahide Incegöz

4 Nermin Abaka

5 Elif Öztürk

6 Şeref Arzu Köken

7 Fatma Akdovan

8 Meltem Olcay

9 Sibel Ekiz

10 Selma Akpolat

11 Berrin Candemir

12 Neslihan Koyrun Drmz

13 Ayla Bozkurt

14 Eda Kılın

15 Ayşe Özbakır Kul

16 Yıldız Gezer

17 Naime Dik

18 Saniye Dağlı Girgine

19 Gülcan Başaran

20 Hatice Şen

21 Burçin Türkben

22 Nilüfer Unutma

23 Gülsüme Sert

24 Kalender Yasan

25 Ülkü Yetim Oğuz

26 Meral Demirci

27 Derya Yapıcı

28 Gamze Haseki Özdemir

29 Meryem Uzunoglu

30 Miyeser Gündoğmuş

begen paylaş arkdaşlarını getir uygulamalarını hiç sevmiyorum hep hile yapıyorlar

Son düzenleme:
Hepsiburada.com'dan "Vampir Avcısı" filmine, çift kişilik 3D sinema bileti hediye! 13-20 Ağustos tarihleri arasında kampanya dahilindeki DVD setlerinden birini satın alın, sinema bileti kazanma şansını yakalayın!

kızlar bi soruma cvp verin ya:26:

adımızı adres bilgilerimizi yazıcaz bunun altına

hangi soruna cnm

bifincan la ilgili bir sorunum vardı giremiyodum. ama mail atmışlar görmemeişim meğersem. bilgileirmi gönderdim yeniden,

Benim yorumlarımı bifincan da kelalaka olarak işaretlemişler ben milletin saçmasapan yorumlarına bialaka bile derken üstelik nolcak dursunlar diyorum elime ne geççek onlara kelalaka desem...ne salaklar var ya insan gibi yorum yapıyoruz sırf sistemden atılmamaızı isteyen pislikler gözüdönmüşler olduğu için bunu yapıyorlar. hiçbiryerde yerimiz yok bu pis hileciler yüzünden yazık ki ne yazık sisteme bi gireyim herkese kelalakayı basmazsam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…