bende istiyorum neler aldınız mera ediyorum
bana netten alışverişi yasaklayan hatta komplolar kurar evimin direği kocişim kazanmış
şuan yaptın mı canım?
yani 00:00 olduktan sonra şuan ki durumun nedir?:44:
yaptımda yazdım cnm en yukseği. kardeşime vermiştim şifremi 1 2 gün yapsın diye eksik yapmış ondan düşük benimde ya bırktım bende artık.
anladım canım ben ilk 12den öncesini sordum da korktum bi an öle deyine neyseki değilmiş
anladım canım ben ilk 12den öncesini sordum da korktum bi an öle deyine neyseki değilmiş
kızlar okan da ben de en az 20 inebildim sizde durumlar nedir yani genel durum da 20:26:
ayy sormaa o kadar uğraştım gece gündüz demeden bi de çok sıkıcıydıı bi deprem çantası bi kumbara vereydiler barii yuhhh yazık emeklerebide hergün oy verdikk o kadar yaa kazananlara bak azıcık kişi
güneş kremi miiievet cnm guneş kremi geldi banaşu yemek çekide gelse çok ii olcak yani
aynenn...çok şanslısın keske banada güneş kremi gelseydi.ewet yaa gözüm yolda o çeki ekliyorum
off sorma ben de tam onu diyodum içimdenkim bu Osman Tayyar yaa.. her yerden çıkıyor gerçekten.
yook baktım yazmıyorKızlar mc donalds çeki gelenlere bişey sormak istiyorum. Kargo poşetinin üstünde mail adresleriniz yazıyomuydu
yurtiçiyle geliyoryaa kizlar dun MNG den aradilar adres fln aldilar bekledim aksama kadar gelen giden yok
bugunde gelmedi bisey biraz once aradim adiniza kargo yok diyolar sinir oldum ne bu simdi
acaba mcdonalds cekleri mng ile mi geliyo
umarim geri gitmez her ne ise gelen zatn kirk yilda bisy kazaniyorum
bana da bi kez limangoda garage sale kampanyasında seçtiğim bluz yerine bambaşka bşy göndermişlerdi ürünün adı bnm sipariş ettiğim üründü ama tipi başkaydı şaşırmıştım ilk defa öle bşy olduğu içinslm herkese
konu dışı gibi olacak ama paylaşmak istedim. limangoda geçen hafta garage sale varken çok hoş bir çanta aldım. dün geldi şaka gibi başka ürün göndermişler. hemen iade işlemlerini başlattım. telafisi olacak ödemelerim geri gelecek fakat bu ne sorumsuzluk gönderilen ürünün aldığım ürünle uzaktan yakından alakası bile yoküstelik o ürünü beklerken markafoni matmazel marka çanta butiği açılmıştı.(bayılırım matmazelin modellerine )limangodan siyah çanta aldım diye çok beğendiğim modeli almamıştım. sonuç kocaman bir hiç
arkadaşlar üye olan herkez 5 tl kazanıyor.özelliklede tesettür giyim üzerine cok şahene şeyler acayip uygun fiyatlara düşüyor.kendime cok güzel kıyafetler aldım indirimlerden belki ilgilenen arkadaşlar olursa haber veriyim dedim buda davet linkim isteyen baksın.hergün sabah 8 de yeni ürünler geliyor 1 saatin içinde bitiriyorlar.8.siparişimi verdim söylemesi ayıptır
YeniModa Üyelik
diğer aydaki omoya kısmet artık benimki
ayy sormaa o kadar uğraştım gece gündüz demeden bi de çok sıkıcıydıı bi deprem çantası bi kumbara vereydiler barii yuhhh yazık emeklere
güneş kremi miiiben de inşallah güneş kremi gbi bşy gönderirler diyodum ama bebek losyonu geldi
aynenn...
off sorma ben de tam onu diyodum içimden
yook baktım yazmıyor
yurtiçiyle geliyor
bana da bi kez limangoda garage sale kampanyasında seçtiğim bluz yerine bambaşka bşy göndermişlerdi ürünün adı bnm sipariş ettiğim üründü ama tipi başkaydı şaşırmıştım ilk defa öle bşy olduğu için
5tl çek veriyor da ne kdrlık ürünler var ki en düşük fiyatabu arada referanslı link atmk yasakmş cnm
ayrıcaa..bifincan daki şekerler bnm yurt arkdşımn bana verdiği şekerlerdençok beğenmiştim kağıdını o zmn saklıcam bn bunu dmeiştim gülmüştü anem gene çıktılar karşıma hemi de 2 dene davet isteyene gönderebilirim beğenin veya özel msj atın llütfen
omo yarışmayı batırdı kızlar gönderecekelri hediyeler bile yok piyasada ben kettle kazandım bana msj atıyolr omo seti kazanmşsınız bak bakk geçen yarışmadan be ztn 2 kişi kazanmş herkese otomatik mail atmktan kmse deterjanın dışına çıkamamş gözüyle bkıyolr herhaldekısmet canım sanki yapınca olacak mı ki
benim geçen seferkinden hiç haberim bile yoktu sonradan öğrendim :S
bn de onu dicektim ben kazanamdım onuorganik çelebinin yarışmasından sanırım bu güneş kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?