Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm herkese

konu dışı gibi olacak ama paylaşmak istedim. limangoda geçen hafta garage sale varken çok hoş bir çanta aldım. dün geldi şaka gibi başka ürün göndermişler. hemen iade işlemlerini başlattım. telafisi olacak ödemelerim geri gelecek fakat bu ne sorumsuzluk gönderilen ürünün aldığım ürünle uzaktan yakından alakası bile yok üstelik o ürünü beklerken markafoni matmazel marka çanta butiği açılmıştı.(bayılırım matmazelin modellerine )limangodan siyah çanta aldım diye çok beğendiğim modeli almamıştım. sonuç kocaman bir hiç

kızlar okan da ben de en az 20 inebildim sizde durumlar nedir yani genel durum da 20:26:

bide hergün oy verdikk o kadar yaa kazananlara bak azıcık kişi
ayy sormaa o kadar uğraştım gece gündüz demeden bi de çok sıkıcıydıı bi deprem çantası bi kumbara vereydiler barii yuhhh yazık emeklere
evet cnm guneş kremi geldi bana şu yemek çekide gelse çok ii olcak yani
güneş kremi miii ben de inşallah güneş kremi gbi bşy gönderirler diyodum ama bebek losyonu geldi
çok şanslısın keske banada güneş kremi gelseydi. ewet yaa gözüm yolda o çeki ekliyorum
aynenn...
kim bu Osman Tayyar yaa.. her yerden çıkıyor gerçekten.
off sorma ben de tam onu diyodum içimden
Kızlar mc donalds çeki gelenlere bişey sormak istiyorum. Kargo poşetinin üstünde mail adresleriniz yazıyomuydu
yook baktım yazmıyor
yurtiçiyle geliyor
bana da bi kez limangoda garage sale kampanyasında seçtiğim bluz yerine bambaşka bşy göndermişlerdi ürünün adı bnm sipariş ettiğim üründü ama tipi başkaydı şaşırmıştım ilk defa öle bşy olduğu için

5tl çek veriyor da ne kdrlık ürünler var ki en düşük fiyata bu arada referanslı link atmk yasakmş cnm

ayrıcaa..bifincan daki şekerler bnm yurt arkdşımn bana verdiği şekerlerden çok beğenmiştim kağıdını o zmn saklıcam bn bunu dmeiştim gülmüştü anem gene çıktılar karşıma hemi de 2 dene davet isteyene gönderebilirim beğenin veya özel msj atın llütfen

organik çelebinin yarışmasından sanırım bu güneş kremi

kısmet canım sanki yapınca olacak mı ki
benim geçen seferkinden hiç haberim bile yoktu sonradan öğrendim :S
omo yarışmayı batırdı kızlar gönderecekelri hediyeler bile yok piyasada ben kettle kazandım bana msj atıyolr omo seti kazanmşsınız bak bakk geçen yarışmadan be ztn 2 kişi kazanmş herkese otomatik mail atmktan kmse deterjanın dışına çıkamamş gözüyle bkıyolr herhalde
organik çelebinin yarışmasından sanırım bu güneş kremi
bn de onu dicektim ben kazanamdım onu

kızlarrrrrrrrrrrrr
ups den aradılar bugün beni özür dilediler benden ayrıca ankara şubesine ceza işlemi başlatmışlar çünkü benim kargomu başka yeremi göndermişler bişi olmuş neyse dışardaydım pek anlamadım eve bıraktılar geldi cd im çilek şeker de geldi gözümüz aydın
berene geç giden hediyeler bölümümüz diğer hafta devam edicektir yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim

bebeğime bakımdan losyonum geldi

soruların yanıtlarını paylaşan arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum

sayesinde kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…