Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çikolata olmasına çok sevindim bende he bide bebe bisküvisi çok seviyorum kutuyuda çok beğendim Diğerlerinde bebişlere verdim
linki nedir bende talep etmek istiyorummm
bnmde fikrimühimden paketim gelmedi gelmeyen vrmı yoksa bi banamı gelmedi
gelmmedi henüz mesaj yazıp soracm

aynısını bende de dedi

okana msj yazdım haftanın birincisine verliyomuş hediye.
hem kolej hem cümleyi yanlış kuruyolar sinir oldum

kızlar bakın ne buldum

Tüm Operatörlerin Düzenlediği Ramazan Kampanyaları :
-AVEA-
IFTAR yaz 5222'ye gönder 19:30 - 20:30 arası bedava 1 gb internet kazan.
*TURKCELL*
SAHUR yaz 2222'ye gönder gece 02:00-06:00 arası 500 mb internet kazan .
Ay150nar yapanlara iftardan sahura 50 tl konuşma ve mesajlaşma hediye .
<VODAFONE>
Vodafone'dan Ramazan sonuna kadar 1 gb internet hediye . Koşul yok şart yok !
BAYRAM yaz 3010'a gönder Ramazan'da konuştuğun kadarı bayramda Vodafone'dan hediye.

ıstanbul eyup gokturkte oturan var mı buraya kargolar gec mı gelıo anlamadım o kadar bekledıgım kargo var hıcbırı gelmıo ne hıkmetse ankarada bole olmuodu offf sıkıntı bastı valla

https://www.facebook.com/panasonict...39c7c990d4a8f8ba218d0e91bc34f&elqCampaignId=3

Panasonic Türkiye Facebook sayfasında düzenleyeceği “Ön Sırayı Kap!” yarışmasıyla
en iyi seyahat arkadaşınız olmaya aday Lumix TZ30 kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken
Panasonic Türkiye sayfasını beğenmek ve “Ön Sırayı Kap” yarışmasının formunu doldurmak. Gerisi size kalmış. Hadi durmayın, Panasonic Türkiye Facebook sayfasını tıklayın! Görüntünün kalbinden maceranın ortasına atlayın!

Hem hevesli bir gezgin olduğunuzu ispatlayın hem de LUMIX TZ30 kazanma fırsatı yakalayın!

Garnier Ambre Solaire Hediye! Rüzgarın mı, kendi nefesinin mi sesini duymak istersin? Fikrini bilgi@garnierturkiye.com adresine mail olarak gönderen her 50. kişiye, 5 adet Garnier Ambre Solaire yaz paketinden biri hediye! Yorumlarını burada da paylaşabilirsin

Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor!

Öncelikle geçtiğimiz yarışmamızda hediye kazananlardan sevgili Elif İlknur Adaşıroğlu ve annesine fotoğraf için çok teşekkür ederiz. Bu haftanın kazananları da hediyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yarisma@toyzzshop.com adresine mail atabilirler.

Sera AVM’de açılan 87. mağazamız hangi şehrimizdedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir. Doğru yanıt Kütahya olacaktır.

Bugünün kazananları;

Unico Yapım Oyuncağı –Muharrem Beykoz
Uzaktan Kumandalı Araba – Ramazan Tari
Winnie The Pooh Peluş- F.Zehra Arı
Bebek- İbrahim Gürpınar
Büyük Su Tabancası- Yasemin Ceylan
Tigger Peluş- Ender Özkul
Tabu –Cemile Çoban
Bebek- Sıddıka Yalçınkaya
Puzzle Seti- Ece Çam
Monster High Cleo’nun Güzellik Masası-Zeynep Naz Özen
Patrick Peluş Çanta-Tuncay Arıcı
Eeyore Peluş- Meryem Serbest
Uzaktan Kumandalı Araba- Işıl Işık
Tigger Peluş- Aysel Kara
Jenga- Filiz Kavun

dur. Kazananları tebrik eder, adres bilgilerini yarisma@toyzzshop.com adresine mail atmalarını rica ederiz. Adres bilgisini bugün iletenlerin hediyeleri, bayramdan önce gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.

kızlar annem adına peluş kazanmışım sırf peluş için katılmıştım yaa çok seviyorumm yumoşa bile o yüzden katılıyorum ama çkmadı bi cornettoya cesaret edemiyorum ev müsait değil ortam müsait değil derken onu sallamak zorunda kaldım ama buna çok sevindim şimdi oleeeyy yuppiii içimde hala bir çocuk var snaırım nsl bu kdr sevinebiliyorsam bir peluşa diimii yarı ümitsiz yarı ümitli katılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…