Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bn de ok soyadlı kişilerin kazandığını çok sık görmeye başladım

offf yaaaa kirk yilda bi bisey kazaniyorum oda gelmiyo
ne sanssizim
pazartesiden beri MNG den arayip adres aliyolar ama gelen giden yok sinir ettiler beni
yarinda ben sehir disina cikiyorum nasil olcak bilmiyorummm off ne igrenc bi hafta her acidan

RAMAZAN ŞENLİĞİ yarışmamızın SON GÜNÜ!!!

Ramazan soframda MAGGI®’nin de çorbası olsun diyenler için
bugünün sorusu saat 13:00 - 15:00 saatleri arasında aktif olacaktır.

Bu saatler arasında uygulamamıza girip sorumuzu yanıtlayarak siz de MAGGI'den Ramazan Sepeti kazanma şansı yakalayabilirsiniz!

https://www.facebook.com/MaggiTurkiye/app_136514799822829

şükür RABBİM e sonunda kazandım

Kızlar dun hero baby numune geldı mng paket tamamen yırtılmıs acılmıs bır sekılde geldı ama kutunun ıcı tam galıba bır ıs kazası oldu bugunde fıkrımuhım geldı bu arada porland benm yorumalrıda sılmıs arkadasların yorumalrı nıye sılıosunuz musterıye saygınız bu mu yazmıstım sılmısler bence kendı tanıdıklarna verıolar

canm mng 444 06 06 yı ara benı pazartesı aradılar ama paket getıren olmadı nerden gelmıs ve neden getırmedıler dıye bı sor oradakı subeyı arama yarın tatıle cıkacagını ve evde paketı bekeldıgını sole benmde dettolu gerı gondermısler adres yetersızlıgı dıe tel var bı arar ınsan bosuna verıoz sankı telefon numaralarını

canım bu ne yarışmasıydı?

kızlarrr ben maggiden kazanmışım şimdi ne yapmam lazım. ilk defa bişey kazanıyorum da

kızlar maggide ben bunları buldum: regaip, miraç iftariye, recep,güllaç,berat,müezzin,aşk,şaban,ara,aç,ramazan,şaban,pane,kah

14.08.2012 tarihinde İftarda Beraberiz yarışmasına katılan ve Ülker Ducros Hindistan Cevizi kazanan talihliler aşağıdaki listede yer almaktadır.Ülker Ducros Hindistan Cevizi’ni afiyetle kullanmanızı dileriz.

1- Dilek Özcan
2- Tülin Kurşun
3- Mehmet Aygün
4- Nilgül Tatlav

15.08.2012 tarihinde İftarda Beraberiz yarışmasına katılan ve Ülker Ducros Hindistan Cevizi kazanan talihliler aşağıdaki listede yer almaktadır.Ülker Ducros Hindistan Cevizi’ni afiyetle kullanmanızı dileriz.

1- Nevin Özay
2- Erdoğan Nanka
3- Esra Sekiz Saçlı

tebrikler esra

canim a gecen gun aradim gelmedi paketim diye ama kaydima ulasamadilar aramadigim sube kalmadi
ikigunur yine ariyolar anlattim durumu soyledim evde olmicami gelen giden yok tekrar ariyim barii uff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…