herkese aynı şeyi diyo
cevabınıda yazsaydınız keşke
maggiikızlar sürat kargoyla ne geliyooo
canm bana 2 cekılıs hakkı dedı
Omodan ve Mc Chicken çeklerimden haber yok
Flormar
Renkli Cuma ile kendine bayram hediyesi ver!
Yarışmamıza katıl, soruyu doğru cevapla, yeni Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo kazanan 5 kişiden biri olma şansını yakala! Katılmak için tıkla: Flormar - Renkli Cuma | Facebook
flormar açılmıyor renkli cuma bende yaa
heh açıldı cevabı ne yaptınız???????
bana bugün colgate geldikızlar sürat kargoyla ne geliyooo
dese de çok nadir de genelimize öyle diyo demek istedim arkadaşın sevindiğini görünce
annem kazanmış şimdi mail de geldi cevapladım :)))
canım ya şu allttaki bebek çizelgesinin yenisini hazırlıycam kızım 1m yaşını geçti nasıl yapıcam?
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
canım bu adrese gir sana yol gösterecektir.açıklayıcı bir şekilde anlatmışlar.
tebrikler
kızlar eti form benim yarım kalmıştı uğraşamamıştım şimdi boyna rozet verdi nsl aldığımı da bilemedim ee ben ne zmn kazandığımı anlıycm kaç gün snra mesela esmerist sn bu sorunun cvbını bilirsin bnce
daha önce başka hesaptan katıldıgımda 1 çekiliş hakkı demişti,şimdi ayıcıgıdasöyledi yanı sıra ,herkese de söylemiyormmuş anlaşılan ,şans bakalım
ben mc chicken için yurt içini aradım ismail dağıtımı aradım . böyle bi paketiniz yok dediler
ben mc chicken için yurt içini aradım ismail dağıtımı aradım . böyle bi paketiniz yok dediler
canım ya şu allttaki bebek çizelgesinin yenisini hazırlıycam kızım 1m yaşını geçti nasıl yapıcam?
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
canım bu adrese gir sana yol gösterecektir.açıklayıcı bir şekilde anlatmışlar.
canım ben buraya girdimde hep 1 yaş varya onu nerden değiştireceğimi bilememiştim?
HC, Saç Bakımı, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saçlar, Saç
‎30 Facebook üyemize ücretsiz yeni üründen gönderiyoruz.
koşunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?