Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ya şu allttaki bebek çizelgesinin yenisini hazırlıycam kızım 1m yaşını geçti nasıl yapıcam?

flormar açılmıyor renkli cuma bende yaa

heh açıldı cevabı ne yaptınız???????

zeytinyağ

kızlar sürat kargoyla ne geliyooo
bana bugün colgate geldi

dese de çok nadir de genelimize öyle diyo demek istedim arkadaşın sevindiğini görünce

daha önce başka hesaptan katıldıgımda 1 çekiliş hakkı demişti,şimdi ayıcıgıdasöyledi yanı sıra ,herkese de söylemiyormmuş anlaşılan ,şans bakalım

41 Megapixel Kameralı Nokia Pureview Akıllı Telefon Çekilişi

- Fotoğrafı Beğenin ve Paylaşın
- Fotoğrafı Yorumlayın
- Sayfayı Beğenin ( Entrika | Facebook )

Yarışma 1 günlüktür.

Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecek.
Çekilişi katılabilmek için yukarıdaki maddeleri aynen uygulamanız gerekmektedir.

Bol Şanslar!
Entrika! Dergisi

annem kazanmış şimdi mail de geldi cevapladım :)))

tebrikler

kızlar eti form benim yarım kalmıştı uğraşamamıştım şimdi boyna rozet verdi nsl aldığımı da bilemedim ee ben ne zmn kazandığımı anlıycm kaç gün snra mesela esmerist sn bu sorunun cvbını bilirsin bnce

hahaahha

biraz sabret mail atıyorlar kazanınca diyorumya hergün katılmıyordumm bi iki hafta bekle. ama yinede şans

daha önce başka hesaptan katıldıgımda 1 çekiliş hakkı demişti,şimdi ayıcıgıdasöyledi yanı sıra ,herkese de söylemiyormmuş anlaşılan ,şans bakalım

canım diğer arkadaşada sordumda benim kızım 1 yaşı geçti ben bu çizelgeyi nasıl değiştircem bana yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…