evet canm aynen katılıyorum sana gecen seferkındede bulamamsıtık ama ılk yarısmada ben ısım yazınca cıktı nette urun bunu denemedım acıkcası
Porland a ürünün internette yer almadığını belirttiğim bir yorum yazmıştım bir saat önce silmişler. Hatta sanırım bu siteden bir arkadaşın yorumu da silinmiş. (Onun buraya yazdığı yoruma istinaden ben de altına yorum bırakmıştım.) Adil bir yarışma olmamış. Yarın sırf merakımdan Porland a uğrayıp böyle bir ürün var mı bakacağım:)
afiyet olsun canım tüm öğünleri düzenli girdinmi mesela hergün egzersiz girdinmi ben sıkıldım bir sürü ara öğün bi sürü egzersiz. Bir ara sürekli girdim ama bişey kazanamayınca bıraktım
Porland a ürünün internette yer almadığını belirttiğim bir yorum yazmıştım bir saat önce silmişler. Hatta sanırım bu siteden bir arkadaşın yorumu da silinmiş. (Onun buraya yazdığı yoruma istinaden ben de altına yorum bırakmıştım.) Adil bir yarışma olmamış. Yarın sırf merakımdan Porland a uğrayıp böyle bir ürün var mı bakacağım:)
kızlar bu porland beni facede engellemiş msj yzmam ve yorum yapmam yasaklanmış twetterde yayıcam resimlerinide rezil edicem siteyi tepemin tasını attırdılar valla zaten sinirliyim
afiyetle yeni canım bişe sorcamm nasıl kazandın bunu aylardır giriş mi yapıyorsun hergün.yoksa bi günde girip bürsürü egzersiz yemek fALAn mı ekledin :)
Günaydın canlarrrrr
Hayırlı Cumalar :80:
Solo'ya ne yazdınız kızlar :)
Solo'ya ne yazdınız kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?