Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet canm aynen katılıyorum sana gecen seferkındede bulamamsıtık ama ılk yarısmada ben ısım yazınca cıktı nette urun bunu denemedım acıkcası

kızlar bu porland beni facede engellemiş msj yzmam ve yorum yapmam yasaklanmış twetterde yayıcam resimlerinide rezil edicem siteyi tepemin tasını attırdılar valla zaten sinirliyim

saol canım ben bi iki ay önce başlamıştım ama arada sırada yapıyodum çok nadir o derece.eti formu gördükçe bi iki öğün tıklıyordum.
takip edenlere hediye var diyince yalan sölemiyim 15 gün falan birer öğün ve egzersiz doldurdum. bugünde mail atmışlar. beklemiyordum açıkcası

bnm yorumumu da silmişler hem de ben gönderilmedi sandım baştan gene yaptım aynı yorumu ama bnmki kopya veryomuş gbi algıladılar snırım ne bileyim analamdık soru soruyorum doğru dürüst açklamıyolar mağazaya mı gidip bakçaz dyorum her yerde mağazası var da sanki hee bi de başka işimiz yok kalkıp gitçez onu arıcaz yarışma biter o zmna kdr be böyle yarışma da ömrümde ilk defa görüyorum bu arada kühneden kazanmışım:118: bnm de kazancağım içime mi doğuyor ne bi tane salata sosu mu yolluyolarmış annem öncden almştı bştan güzel gelmişti snradan midemiz bulanmıştı bi tanesinden bidahada almadık ama nye öle oldu blmyorum aslnda lezzetli sayılırdı salatanın içinde :44:

yaa kkoras ve TatliGaci sizde değişik smileler var çok eğlenceliler onları nerden yapıyonuz

Son düzenleme:
porlandın bağlantısının altına yazdım.. benide engellerler..

evet bencede paylaşın.... nasıl br oyun dönüyor porlandda???

ayrıca arkadaşların yorum olarak yazdıkları eleştirileri silip arkadaşları engellemişsiniz.. bu nasıl bir terbiyesizliktir??? açıklar mısınız? :18:

afiyetle yeni canım bişe sorcamm nasıl kazandın bunu aylardır giriş mi yapıyorsun hergün.yoksa bi günde girip bürsürü egzersiz yemek fALAn mı ekledin :)

bi önceki sayfada açıklamıştım. saol canım ben bi iki ay önce başlamıştım ama arada sırada yapıyodum çok nadir o derece.eti formu gördükçe bi iki öğün tıklıyordum.
takip edenlere hediye var diyince yalan sölemiyim 15 gün falan birer öğün ve egzersiz doldurdum. bugünde mail atmışlar. beklemiyordum açıkcası

• Haftanın Kazananları
  • 16 Ağustos 2012 . 'Nilüfer Özdemir Erdoğan - Doğru cevap veren 50. kişi.
  • Hazar Doğan - Aliaga Doğru cevap veren 100. kişi.
  • Özge Aras Mülazımoğlu - Doğru cevap veren 150. kişi.
  • Abdullah Demirci - Söke Doğru cevap veren 200. kişi.
  • Hilal Sadıç Kum - Nevşehir Doğru cevap veren 250. kişi

Doğadan
‎26 Temmuz 2012 tarihinde sayfamızda yayınlanan ''Doğadan Siyah Çay Ailesinde toplamda kaç ürün bulunuyor?'' başlıklı sorumuzun doğru cevabı ''17'' olmalıydı. Yarışmamıza katılım sağlayanlar arasında doğru cevap veren üyemiz maalesef bulunmamaktadır.

Bu haftanın ödüllü sorusu önümüzdeki dakikalar içinde sayfamızda sizleri bekliyor olacak! Bizi takip etmeye devam edin...

Bileşiminde Karotenoitler ve esterleri, fenolik asitler, flavonoitler ve polisakariler bulunan bitkinin adı nedir? '' başlıklı sorumuza doğru cevabı vererek bizden Doğadan Form Limonlu hediye kazanan 10 talihli üyemiz belli oldu !

Her hafta süpriz hediyeli bir yarışma, Doğadan'ın Facebook sayfasında sizleri bekliyor olacak! Bizi takip etmeye devam edin... Doğadan | Facebook
kazanmışım yuppiiii.şansım dönüyor mu ne

1 adet Çift Kişilik Peru Tatili kazananlar
MERVE DURMAZER BURDUR
1 adet Samsung WB150F Digital Fotoğraf Makinası kazananlar
NURSEL DİREK İSTANBUL
10 adet Çift Kişilik Konser Bileti (Kenan Doğulu) kazananlar
BAKİ AKDENİZ MALATYA
ÇİĞDEM ÇETİN İZMİR
ESRA TURAN ZONGULDAK
GÜLSEREN SERT ESKİŞEHİR
MUAMMER SAPMAZ MANİSA
MUHAMMET HARPUTOĞLU İSTANBUL
NAGİHAN KARAOĞLAN SAKARYA
OSKAR DURU İZMİR
OZAN PINAR İSTANBUL
ÖZHAN KOCAMAN İSTANBUL

YEDEKLER 1 adet Çift Kişilik Peru Tatili kazananlar
ÇAĞIN COŞAR KOCAELİ 2.YEDEK
EMRAH ÇELİK MALATYA 1.YEDEK
1 adet Samsung WB150F Digital Fotoğraf Makinası kazananlar
CANDAN ÇAKIR GÜMÜŞHANE 1.YEDEK
NİLGÜN ÇOKÇA ANKARA 2.YEDEK
10 adet Çift Kişilik Konser Bileti (Kenan Doğulu) kazananlar
BÜŞRA DENİZ TEKİRDAĞ 7.YEDEK
CANAN GÜNEY TAŞKIRAN İSTANBUL 9.YEDEK
GAMZE OKUR İSTANBUL 1.YEDEK
GÜLCAN ARACI İSTANBUL 2.YEDEK
HÜLYA MEMİŞ ZONGULDAK 4.YEDEK
MERVE KELEŞ ANKARA 5.YEDEK
MESUT IŞIK İSTANBUL 10.YEDEK
SİNAN ALTUNER MUĞLA 8.YEDEK
ŞEBNEM ŞİMŞEK İSTANBUL 3.YEDEK
YEŞİM BAYKIR YALOVA 6.YEDEK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…