Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hediye Sepeti
Yarışmamızı kazanan 25 şanslı üyemiz...

1-) Muazzez Yavaş
2-) Gönül Şen
4-) Kemal Dağlar Hilal Küpçü
5-) Şennur Salih
6-) Oya Hoşgör
7-) Saliha Çoban
Esin Izci
9-) Deniz Ipek Küçük
10-) Rukiye Nur Yıldızhan
11-) Sefa Merve Güzel
12-) Nuray Çavuş
13-) Misedor Hürriyet
14-) Çiğdem Yüzbaşıoğlu
15-) Hatice özkan
16-) Baktığın Yerdeyim
17-) Fatime Akerik Çolak
1 Satı Çoban
19-) Mehmet Baral
20-) Mehtap Karay
21-) Türkoğlu Demet
22-) Derya Soyupak
23-) Ayşe Özbakır Kul
24-) Hanife Subaş
25-) Serbil Karaçoban Hıncıl

Genelde başlıca kampanyacıların ismi var. hiçbir yarışmada yokum .bizim mutfaktan kazanmayı çok istemiştim

Sempremix
BUGÜN 15:00 DA ÜCRETSİZ SEMPREMAJ TÜY AZALTICI SET ÖDÜLLÜ YARIŞMAMIZA SİZLERİDE BEKLERİZ..YAPMANIZ GEREKEN SAYFAMIZDA SORULAN SORUYA DOĞRU CEVABI VEREN İLK KİŞİ OLMANIZ..AYRICA KAMPANYALARDA SİZLERİ BEKLİYOR..15:00 DA ÖDÜLLÜ SORUMUZ GELECEK..SINIRSIZ CEVAP HAKKI İLE BU GONDERIYI PAYLAŞARAK ARKADASLARINIZIDA DAVET EDEBİLİR KAZANMA ŞANSINIZI ARTTIRABİLİRSİNİZ...İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
YARIŞMA LİNKTEKİ KARDEŞ SAYFAMIZDA..
Sempremaj | Facebook

Duvar Fotoğrafları
Uni Baby Yenidoğan Twitter Yarışmamız devam ediyor!

Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil'den neden vazgeçemediğinizi Uni Hijyen Ailesi (UniHijyen) Twitter'da adresine #unibabyyenidogandanvazgecmemcunku etiketiyle yazın, Uni Baby Hediye Sepeti kazanın!
Uni Baby Hediye Sepeti kazanan talihlimizi bugün sizlere duyuracağız.
Ekleyen: Uni Hijyen Ailesi

kızlar tıkla kazanda aynı karta ıkı bedava yukleme yapılıo mu 1 kartım vardı ıkı 75 aldım ılk katılısım sıze bı sorayım dedım

Denedim Biliyorum
B-kadınları dünyasına siz de katılın!
Neden B-Kadını olduğunuzu kendi cümlelerinizle anlatın, arkadaşlarınızı davet ederek grubunuzu kurun, Braun Silk-épil 7'yi grubunuzdakilerle birlikte kazanma fırsatı yakalayın. Üstelik şanslı 15 kişiye, spa hizmeti hediye!
https://apps.facebook.com/braunbkadinlari/

bayram öncesinde toyzzshoptan kazandığım jenga geldi.
benim bebe bunu alır alır fırlatır etrafa
işin yoksa evde kanapelerin koltukların altından tahta parçaları topla
böyle şansa tüküreyim başıma iş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…