hobby de her hafta oynuyoruz ama kimseye çıkmadı galiba bizden değil mi arkadaşlar
hobby nin linkini bulamıyorum açılmıyorhobbyden bana cıktı canım. 3 hafta falan oynadım unutmustum ble oynadığımı. Bırı aradı hobby nevresım kazanınız dedi adres verdm 3 gunde geldi aras kargoylaAma gonderdikleri ve yayınladıkları benim sectığım takım değildi.. Bilginizeee
kızlar organicum dan bnmki de geldi anneminki hala yok bana gelen ona gelmyo genelde adreslerimz de farklı bizim :44: millet sülalesine kazanıyo hepsi gidiyo böyle şanssızlk görmedm ya
kızlar organicum dan bnmki de geldi anneminki hala yok bana gelen ona gelmyo genelde adreslerimz de farklı bizim :44: millet sülalesine kazanıyo hepsi gidiyo böyle şanssızlk görmedm ya
cnm arıyolardı.bni aramşlardı annemi aramamışlar mesela ama girmişti o da listeye.katılım 100 kişiyle sınırlıydı arkadaş duyurmuştu bize.nerden görcez kimler kazanmış?
omo da herkese gitmiş bi bana gelmedi bana ne zaman gelicek ya
bereb yaa sen kendini bilmiyor musun canım....sana hep geç geliyor hele bir şöyle 4-5 ay geçsin ondn sonra bane gelmedi diye üzülürsünomo da herkese gitmiş bi bana gelmedi bana ne zaman gelicek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?