Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bnm de bugün peluş eşeğim geldi çok sevdim çok mutlu oldum diğer miniklermin yanında ytğımn başucuma koydum:78:koca eşek oldum hala neye seviniorum ya olsun çok şekerler

Facebook'ta 15.08.2012 - 22.08.2012 tarihleri arasında 4. kez düzenlemiş olduğumuz "Kabarık Usta'yla yarışın, mutfakta ustalığınızı kanıtlayın" yarışmamızın kazananları belli oldu!

Kazananları tebrik eder, katılan herkese çok teşekkür ederiz!

Ekmek Yapma Makinesi Kazananlar;

1. Gülizar Nargül

500. Merve Bilgi

Özel Yuva Maya Hediye Sepeti Kazananlar
100. Bahar Çetin
200. Canan Aslan
300. Güler Büyükkarabaş
400. Mehmet Ali Kaya
600. Ayşe Arslan
700. Berkehan Şanal
800. Emine Aycan
900. Remzi Coşkun Çelebi
1000. Yeliz Yüzüncü

ekmek yapma makinesi kazanmışımm şokktayımmmm

LABORATOIRE BIODERMA
Ödüllü soru!!!

Kurutucu akne tedavisinde DESTEK BAKIM PROGRAMI olan Sebium İZOKİT'te neler vardır?

Saat 17.00'ye kadar en çok like alan cevabın sahibi bizden sürpriz hediye kazanıyor! Acele edin :)
hay like nıza

Son düzenleme:
OMAX'tan günün ikinci sürpriz hediyesi için YARIŞMAMIZA katılın! OMAX butiğimizde 'Kadın' ve 'Erkek' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki saati kazanıyor! İyi şanslar :)

kızlar bunu buldum ama hiç birşey anlamadım yani uni sex katagorisimi diyor bayan ve erkek olarak ayrı ayrımı diyor sizde bir baksanıza:26:

Philips Türkiye
Bazı şarkıları her duyduğunda seni bambaşka hayallere götürür…
Philips Türkiye’yi Twitter’da takip ederek #HayatiminSarkisi ile hayatınızın şarkısını ve nedenini paylaşın, Philips Sounddot MP3 Player kazanma şansı yakalayın! Yarışmaya katılmak için tıklayın: Philips Turkiye (PhilipsTurkiye) Twitter'da

sitede karışık saatler kadın bölümündede

Fakir Ev Aletleri
Değerli takipçilerimiz;

Yarın soracağımız soruya "doğru cevap veren ilk 3" şanslı takipçimizden biri olun Fakir'den Steam Comfort kazanın.

Ayrıca yarışmaya katılan herkese indirim kuponu verilecektir. Sizde katılın sizde kazanın!
Fakir Ev Aletleri | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…