Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nerdesnız hanımlar yaaa cok sessız burası bugun:44::44:

cogu kişi uzaklastırma aldıı isim yazdıklarından dolayıııı dün kazen temizledi buraları ondan sessiz 3 4 gün böyle olacak sanrımmmm bu arada mcdonalds mc chickenlerimizin sonuncularını da yedik bugun kalmadıı

ne ıyı geldı dımı mcdonalds ceklerı 2 aksam yemek yapma derdınden kurtardı benı
keske daha cok katılsaymısız cabuk bıttı
kazandıgım en guzel odullerdendı dıyebılırım bayılırım hamburgere off yıne canım cektı

kızlar gidince sıkıcı oldu.

kazen cok kararlı artık 10 sayfa davet kabulu istemek yok 1 kampanya 1 kere konusulacak sayfalarca uzamıcak herkes isini özel mes ile halledecek birde kampanya sonucları duyurulmayacak baskalarının isimleri gectigi icin sikayt almıslar sıkca bu kurallara uymayanlar artık burda olamayacakkkk

ohhh afiyet olsun..bizim çekler gelmedi daha eşim ve benim adıma katılmıştım ama artık gelmez heralde başka çek bekleyen varmı kızlar..

davet kabulü konusuna katılıyorum, çok uzuyor..
mail adr.vermek te sakıncalı..özelden halledilebilir..

ama kazanan listesinin yayınlanması bana sakıncalı gelmedi..çünkü,zaten o sayfa yayınlıyor, cümle alem görüyor, bunda gizlilik yok

kızlar konuyla alakası yok ama morevizyon güvenilir bir firmamı alışveriş yapıcamda daha önce kredi kartıyla alışveriş yapan oldumu sizlerden fikir almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…