Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AYY BANADA MİLUPADAN kutu falan gelmiş.hiç haberim yoktuu bişeyde kazanmadımmm

neler çıktı canım kutudan ?? bana aylar önce kaşık seti yolladılar içinden bir kaşık 2 tane de mama numunesi çıktı kargo paralarına yazık demiştim çok cimriler onlar dünyanın da parasını verdim aptamil e hala da alıyorum ama sağolsunlar çok hesap yapıyolar gözümden düştüler 2. bebeği yaparsam aptamille büyütmem

VALLA canım bilmiyorum tam kaşık falan varmış, henüz kutuyu görmedim, annem söyledi banada, akşam fotosunu atarım

arabulvar.com ' a bende sabah üye oldum mail gelmiş limangodan diye..Oğluma biberon aldım 1 adet 4.20 ödedim.. Ama 8.90 lık 2 biberon ekledim sepete çeki kullandırmadı üstelik fiyatı da 17.80 olmuştu ama kullanamadım çeki nedense:26::26::26: yalnız tek bir kargo firmasıyla çalışmıyorlar ne aldıysan ona göre belirli kargo firmalarıyla yollanıyor benim UPS ile gelecekmiş mesela... O istediğim ürün ise sürat kargoydu...

numune nasıl istiyoruz

canım 1 ay önce kadar face sayfasında form doldurana geliyodu belki hala vardır bakmadım kargocu colgatten diiynce hatırlaım unutmuştm

o kadar bekledim tıkla kazan %25 oldu yine

bu arada altıncı caddede sarev var avea ile 101 tlye geliyo meşhur modelleri.ilgilenenlere duyrulur kızlar.ben küsüm o siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…