Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

L'OCCITANE en Provence - Türkiye
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Stoklarla sınırlı olan kampanyamız sona ermiştir. Çiçeklerin güzelliği ve tazeliği hep sizinle olsun :)
Kazananları en kısa sürede sayfamızda yayınlayacağız.
ben kazanamadım ama kazananalar takip etsin:)

Organik Bakım
Merhaba, yarışmamızın ilk bölümü saat 11:00 itibariyle son bulmuştur. Sayfamız tarafından en yaratıcı ve komik bulunan 3 cümle birazdan oylamanıza sunulacaktır.

Merhaba, Tıkla Kazan gün içerisinde herhangi bir saat diliminde Facebook sayfamızda yapılacaktır. Bizi takip etmeye devam ediniz.
16lı ariel veriyor

9 -16 Ağustos 2012 tarihleri arasında Real mağazalarından Finish ürünü alıp, doğru fiş numarası ve fiş tarihi ile beraber eksiksiz formu doldurup katılanlar arasından çekiliş ile Arzum'dan küçük ev aleti kazananları açıkladık.
9-16 Ağustos 2012 Finish Real Kampanyası/Arzum'dan küçük ev aleti kazananlar | Facebook

Arzum'dan küçük ev aleti kazanma şansınız devam ediyor! Siz de katılın, kazanma şansını yakalayın!
Finish Türkiye - Finish Bayram Hediyeleriniz | Facebook

kızlar hero baby den tanıdıklarınızın bebişleri için de form doldurabilirsiniz kardeşim ve eşi de form doldurdu onlara da gelmiş bizim bebeğe hediye edecekler aklınızda olsun ..

colgate numune az önce geldi kızlar 1 hafta yeter 1 ay önce doldurmuştum galba

ilk numune 1 adet geliyordu sayfalarına hepimiz yazınca 5 adet yollamaya başlamışlar :) markette 75 gr sensitive 14.75 tl idi yolladıkları paket gerçekten iyi bu durumda ama aynı adrese 2.kez yollamadılar bize 1 adet numunecik geldi sadece :)

salı vitrinindeki ürünlerin fiyatları çok abartılı,bence normal fiyatı % 70 indirimli gibi gösteriyorlar,geçen hafta 40 tl ye bir yatak örtüsü aldım gelen örtü berbat gri renk,görseldeki bejdi halbuki yollamakla uğraşmak istemediğim için attım bir köşeye ama değmez , yani indirimde dahi görsem şu ürünü bu fiyata almazdım , dikkatsiz anıma geldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…