Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu kadarını duymamıştım ,neden günah olcak be, inanma o kadarına da..hurafe hurafe..

bence de arkadaşa katılıyorum bende eskisi kadar yorum yapmıyorum eskisi kadar kalmıyorum bakıp çıkıyorum o kadar ilerde sanıyorum bu da olmayacak facede bulunan yarışma sonuçları ve yarışmalardan haberdar eden gruplarda hiç değilse bu kuralların hiçbiri yok

sağol canım dediğin gibi yaptım 4tlye ekmek kesme tahtası aldım

gerçi sorun sadece editörlerin yaklaşımlarıda değil bazı üyelerin yersiz tepkileride sebep oluyor böyle şeylere.. konuş konuş anlat anlat bitmez , öyle ibsanlar varki hangi bayrağa hizmet ettiği belli değil. bir menfaat duygusu aldı gitti başını....bir yarışmadan 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu....çelişki ve bencillik burda aslında....kazanaların isminin yayınlaması mantıksız olsada şurası da bir gerçekki aslında o kazananlrın hepsi kk dan değil. brayla uzaktan yakından alakası olmayanların isimlerinide habersiz yayınlamış oluyoruz...buda doğru değil...ama tabi yayınlanan yerde aykırı bir site değil. alakasız bir site değil. kk sitesi çekilişler kampanyalar topici...tabi herkes olaya bu taraftan bakamayabiliyor o ayrı konu...genede ne olduğu belirsiz yerlere onca bilgi verilirken kendini ispatlamış kk sitesi için bu durum sorun olmamalı...mesela en basit örnek...kk dan bir arkadaş hem kedi hesabıyla hem eşinin hesabıyla yarışmalara ktılıyor. facede ark. listemde ekli.şimdi eşinin hesabı bir kampanyada kazanmış olsa ve bu liste burda yayınlandığında eşinin isiminin yayınlanmış olması ne beni bağlar ne topici nede siteyi nede listeyi paylaşan arkadaşı. bunun sorumluluğu tamamen beyfendinin eşine aittir. banane yaniii...

yok bir yerde kocasını kötülüyormuş sonra mail adresini yazıyormuş tehdit alıyormuş. yok kocalar kızıyormuş benim ismimim burda ne işi var diye....bence mesaj sayfa temizlemek yerine şikayetçi olana söyle. buyur arkadaşım seni şu üye şu mailadresine sahip kişi paylaşmış de çekil aradan.. herişeye bu mantıkla yaklaşırsak sürekli savunma halinde olur editörler...kk nın üye sayısı belli. baş etmek zor. o yüzden kuralları katılaştırp ortamı soğutmak yerine her koyunu kendi bacağından asın gitsin....daha ilk defa bir kampanyaya katılmak için yada ilk defa mail veren bir arkdaşı da günah keçisi seçmeyin...kurunun yanında yaşda yanar misali 5 gün uzaklaştırma doğru bir yaptırım değil...benim fikrim bu.. kimse katılmak zorunda değil ama saygı dıymak zorunda

canım ben üye oldum amahediye çeki 21 ağustos tarihli ve süresidolmış yazıyor ben daha yeniüye oldum siz bugün mü kullandınız hediye çekini

Aa nasıl oldu ki bana bu kampanyayı bildiren mail bugün geldi:)) Ben satın almayı tamamlamadım ama bir arkadaş ekmek kesme tahtası almış:) isterseniz başka mail adresiyle önce limangoya sonra o siteye üye olun...

HiPP Türkiye
Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Bugün saat 15:00 15:30 arasında yapılacak ödüllü sorumuz için burada buluşuyoruz öyle değil mi?

kızlar arabulvar'a eşimden de üye oldum.o da limangoya üyeydi fakat çekin süresi dolmuşl görünüyor.sanırım uzun süre limangodan alışveriş yapılmadıysa süresi dolmuş çek gönderiyolar haksızlık ve sacma

herkese merhaba,
yaklaşık 1 haftadır internete giremiyorum tatildeyim.ancak fırst bulabildim. şöyle bir bakayım dedim.
neler olmuş neler...
tatilim pazargünü bitiyo pazartesiden itibaren yine aranızdayım. görüşürüz.
bol kampanyalı,bol kazançlı hafta dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…