Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AKER EŞARP

Az önce yayınladığımız Pierre Cardin Eşarp videosunu beğenip profilinde paylaşanlar için yarın 13.00'da yapılacak çekilişle 4 kişiye eşarp hediye edeceğiz.

Dove Men+Care sıralamayı değiştirmiş ben 8000 lerdeyim ve hala yarışma linki veriyor şaşırmışlar bunlar

Dove Men+Care sıralamayı değiştirmiş ben 8000 lerdeyim ve hala yarışma linki veriyor şaşırmışlar bunlar

iyice şaşırmışlar çünkü kendi hesabımda 20 dk yapmışım 7200 lerdeyim eşimin hesabıyla yapmışım 40 dk ama 7000 lerdeyim bu kampanya işini beceremediler

Dettol Türkiye

Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Eternity Westfalia çaydanlık! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! http://www.facebook.com/​DettolTurkiye?sk=app_2595604340​83541

Bruno - Bruno Acıbadem | Facebook

ücretsiz mobil doktor 1000 kişiye ve hediye kitmi ne veriliyormuş arkadaşlar

Bruno | Facebook

linke tıkladıktan sonra acıbadem bruno sayfasına gözatın form orada

Veet Güzellikler Kulübü'nde bu haftanın ödülü Süspüs kolye! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook

Einhell Turkey ‏@EinhellTR
Einhell'den sürpriz hediyeler. Şansınız oldukça yüksek. Durmayın facebook sayfamıza da bakın, hediyeleri yakalayın. Einhell Turkey | Facebook

OMONUN EN SONKI YASMASINDAN 2 DEFA KAZANMISTIM 1İ GELDI SADECE
SINIR OLDUM

Bebelac böyle mail atmış : Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığı için numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.
Eğer isterseniz arkadaşlarınıza Ücretsiz Bebelac Cepbebe servisi hediye ederek bizden orjinal kaşık mamaları kazanabilirsiniz.

Bebelac Mutlu Bebek Hattı’nı arayarak ya da bebelac@bebelac.com.tr adresine mail atarak sadece cep telefonu numaranızı bize göndermeniz yeterli. Cumartesi günü mesai saatleri içinde bize bildirdiğiniz telefon numarasından aranacaksınız ve 5 arkadaşınızın bilgileri alınıp,hediye paketi gönderimleriniz yapılacaktır.

( Hamile olan veya 1 yaşından küçük bebeği olan 5 arkadaşınızın isim, soyisim, cep tel,yaşadıkları şehir, bebek adı ve net doğum tarihini bizlere iletin ,5 arkadaşınızı birlikte cepbebeye üye yapalım; siz de bizden anında sürpriz hediyeler kazanın!!
Hamile olan arkadaşlarınız için tahmini doğum zamanı (örn: hamile-25.10.2012) ve eğer 1 yaşa kadar bebekleri varsa net doğum tarihlerini (örn: 08.12.2011-Emir) de belirtmelisiniz.)

gönderdikelride 250gr bbek sütü 250 gr ek mama pek bişey yollamıyolar yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…