- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
yarışmadan bekledğim var ama bu başkasının adına geldi. yarışmadan kazandığım ada gelmedi :44:
yarışmadan bekledğim var ama bu başkasının adına geldi. yarışmadan kazandığım ada gelmedi :44:
anlamadım bu yarışmadan değilde numune olarak gelenlerdenmi??:44:
bende inanamadım ama galiba. çünkü yarışmadan farklı iismle kazandım ve eylülde göndercez dediler
Dove Men+Care sıralamayı değiştirmiş ben 8000 lerdeyimve hala yarışma linki veriyor şaşırmışlar bunlar
Boşluğu doldur, çekilişle seyahat boyu NIVEA FOR MEN Skin Energy seti kazanma şansı yakala! "NIVEA FOR MEN Double Action After Shave Balsam ______ içeren formülüyle tıraş sonrası cildi rahatlatır ve enerjik bir görünüm için nemlendirir." Son Gün: 31 Ağustos
NIVEA FOR MEN Türkiye | Facebook
Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Eternity Westfalia çaydanlık! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! http://www.facebook.com/​DettolTurkiye?sk=app_2595604340​83541
Bruno - Bruno Acıbadem | Facebook
ücretsiz mobil doktor 1000 kişiye ve hediye kitmi ne veriliyormuş arkadaşlar
Bruno | Facebook
linke tıkladıktan sonra acıbadem bruno sayfasına gözatın form orada
[h=6]Yumoş
[/h][h=6]Yumoş'tan Sevgiler uygulamamız sona erdi! Uygulamamıza katıldığınız için biz de size sevgilerimizi gönderiyoruz! :)
İşte Yumoştan sevgiler uygulamamızın tüm kazananları! Listeyi görmek için tıklayın: Yumoş - Yumoş'tan Sevgiler | Facebook
[/h]
Veet Güzellikler Kulübü'nde bu haftanın ödülü Süspüs kolye! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook
Einhell Turkey ‏@EinhellTR
Einhell'den sürpriz hediyeler. Şansınız oldukça yüksek. Durmayın facebook sayfamıza da bakın, hediyeleri yakalayın. Einhell Turkey | Facebook
bana milupadan paket gelmişti ama bunlar yoktu cnm ne paketi acaba farklı paket çeşitleri var çünkü
ay hiç gülceğimmm yoktuuuuuuuuuBebişim yok ki hepsi kuzenime bunların alt katımızda oturuyo ona gidiyo tüm kargolar
doldur formları sende gelir sanada
gönderdikelride 250gr bbek sütü 250 gr ek mama pek bişey yollamıyolar yani :)Bebelac böyle mail atmış : Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.
Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığı için numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.
Eğer isterseniz arkadaşlarınıza Ücretsiz Bebelac Cepbebe servisi hediye ederek bizden orjinal kaşık mamaları kazanabilirsiniz.
Bebelac Mutlu Bebek Hattı’nı arayarak ya da bebelac@bebelac.com.tr adresine mail atarak sadece cep telefonu numaranızı bize göndermeniz yeterli. Cumartesi günü mesai saatleri içinde bize bildirdiğiniz telefon numarasından aranacaksınız ve 5 arkadaşınızın bilgileri alınıp,hediye paketi gönderimleriniz yapılacaktır.
( Hamile olan veya 1 yaşından küçük bebeği olan 5 arkadaşınızın isim, soyisim, cep tel,yaşadıkları şehir, bebek adı ve net doğum tarihini bizlere iletin ,5 arkadaşınızı birlikte cepbebeye üye yapalım; siz de bizden anında sürpriz hediyeler kazanın!!
Hamile olan arkadaşlarınız için tahmini doğum zamanı (örn: hamile-25.10.2012) ve eğer 1 yaşa kadar bebekleri varsa net doğum tarihlerini (örn: 08.12.2011-Emir) de belirtmelisiniz.)
bunu nasıl kazandın yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?