Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

son kullanma tarihi ne canım ? ben de bekliyordum ama gelmedi diye vazgeçmiştim son tarih 28 i demişlerdi kızlar
31/08/2012 son kullanma tarihli.bende bugün gidip alacağım ama bir seferde iki kuponu tek başıma kullanabilir miyim? bilginiz var mı? alıp eve götürmeyi düşünüyorum.ben samsunda yaşıyorum ve malesef burda bir mcdonals var

bence kullanılır..2 kişi gitmiş olsanız ne olacak? tabi ki alacaksınız..

Sevgili Anneler! Yarın perşembe! "Haftanın Soruları" yarışmamıza kimler katılıyor?
Yarışmamız sabah 09:00 da başlayıp, akşam 20:00'ye kadar sürüyor.
Bu haftanın ödülü resimde görmüş olduğunuz Milupa hediye seti ve Çocuk Gelişim Uzmanı Sinem Olcay Kademoğlu'nun "Merhaba Bebek" isimli kitabı"
Sorularımızı doğru olarak yanıtlayan 50., 100., 150., 200. ve 250. annemiz kazanacak. https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım varrrr ( dün sabah 12bucukda bir numara aradı yurtiçi kargodanmıs adres bilgilerimi istedi evi bulamamıss bende tarif ettimm ama ne gelen oldu ne gidenn.numarayı defalarca aradım acmıyor..yurtiçi kargo müştewri hizmetlerini aradım orada acmıyor.sehrimdeki yurtiçi subesini aradımm orada cevap vermiyorr.ne yapacagımı sasırdımm.ne yapabilirim şimdii kargom ne olacak???

cnm yurtiçi kargoya git sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…